Jeffree Star Velour Liquid Lipstick

IMG_7461Mijn collectie met liquid lipsticks wordt alsmaar groter en groter. Dit komt omdat ik steeds meer ga merken hoe fijn dit product is. Laatst ontdekte ik deze twee felgekleurde liquid lipsticks en ik ben nu een grote fan!

IMG_7460Jeffree Star is een merk dat nu een beetje op begint te komen. Je begint er steeds meer over te horen en met name deze prachtige velour liquid lipsticks. In allemaal mooie kleuren, goede dekking en lange houdbaarheid op de lippen. Benieuwd wat ik er nu eigenlijk van vind en nog veel belangrijker of ik zeker zo enthousiast ben als alle andere meiden die ik erover hoor, lees je onderaan de review. Maar eerst de prachtige kleuren die ik aan mijn stash heb toegevoegd.

De hulzen van Jeffree Star zien er echt super leuk uit. De huls is doorzichtig met roze afwerkingen en allemaal mooie sterretjes, passend bij de naam.

IMG_7472De applicator ziet er zo uit. Erg harig, waardoor er veel product in de haartjes kan komen en dit brengt dus met een veeg genoeg product aan op de lippen.

IMG_7475De swatches op de arm. Ze zien er al beide heel intens en goed gepigmenteerd uit. Ik ben echt verrast door beide intense kleuren. Ze zijn echt super mooi en zeker zo richting de lente en zomer is het een feest om deze kleuren op je lippen te hebben.

Jeffree Star Anna Nicole

IMG_7463Anna Nicole is een prachtige vurig oranje kleur voor op de lippen. Ik vond het best een beetje spannend om met het product aan de slag te gaan, want op de armen waren de swatches er nauwelijks af te krijgen, maar hoe is dit op de lippen?

IMG_7796De eerste indruk is dat het aanbrengen niet helemaal vlekkeloos gaat. Je moet een vaste hand hebben om met het product aan de slag te gaan, maar ik adviseer om een penseeltje te gebruiken. Zo ziet het eruit als je direct met de applicator op de lippen aanbrengt. Een beetje hobbels en bobbels naast de lippen, maar wie weet dadelijk een tweede poging.

Maar wat een intense kleur. De kleur is prachtig, intens, krachtig en bovenal heel mooi. Het effect op de lippen is super goed, matt, maar niet strak getrokken of droog.

Nu begon het klusje pas… Ik moest de lipswatches weer verwijderen. Poetsen, boenen, aan de slag met water, make-up remover, olie. De fluid lipstick zit en blijft muurvast op de lippen zitten. Hij weerstaat zelfs de ultieme test op de kleur te verwijderen, maar ook een simpel glaasje water of een broodje overwint deze lipstick met gemak.

Jeffree Star Prom Night

IMG_7464Na uiteindelijk de eerste kleur te hebben verwijderd, ben ik aan de slag gegaan met deze tweed kleur. Prom night is een felle roze kleur. Het is echt een prachtige intense kleur voor een feestelijke avond of dadelijk in de zomer met een zongebruinde huid.

IMG_7806Een prachtige intense dekking op de lippen. Een mooi matt effect op de lippen, maar niet een muurvast gevoel. Het voelt fijn aan op de lippen, maar niet te droog. Het aanbrengen ging ook een stuk makkelijker met een stevig penseeltje aan de zijkanten en randjes. Zo kun je een stuk preciezer werken en dat ziet er ook een stuk mooier uit.

Een prachtige intense kleur die ik in de zomer vaak terug wil laten komen op mijn lippen.

IMG_7465Prachtige lipsticks van goede kwaliteit, lange houdbaarheid, maar natuurlijk ook een prachtig effect. Ik ben echt super blij met deze liquid lipsticks van Jeffree Star en ondertussen heb ik ook een heel lijstje met andere kleuren die ik nog zou willen testen. Zo ben ik het meest benieuwd naar de kleur Celebrity Skin en Posh Spice.

De Velour Liquid Lipsticks zijn verkrijgbaar voor €19,00 bij Showpo.

Wat vind jij van de lipsticks?

No Comments

 • Reply
  emmaverbeke
  maart 25, 2016 at 08:20

  Wat een prachtige kleurtjes! Het lijkt me wel niet zo gemakkelijk om aan te brengen.

  • Reply
   Suzanne
   maart 28, 2016 at 20:33

   Het aanbrengen valt inderdaad tegen. Wel is het zo dat het steeds makkelijker wordt naar mate je het vaker gebruikt.

 • Reply
  Senna
  maart 25, 2016 at 09:08

  Wow ziet er echt onwijs goed uit.

 • Reply
  irisgraaf
  maart 25, 2016 at 09:35

  Ik vind ze echt prachtig, ook een groot pluspunt dat ze lang blijven zitten én de structuur van de lipstick is ook prettig.

  • Reply
   Suzanne
   maart 25, 2016 at 11:38

   Dat is zeker een pluspunt. Je kunt er de hele dag mee door en aan het eind van de dag is het nog prachtig!

 • Reply
  Sabine
  maart 25, 2016 at 11:36

  Wat een geweldige intense kleuren zeg!

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  maart 25, 2016 at 11:48

  Wauw, vooral Prom Night vind ik echt prachtig!

 • Reply
  Mariska
  maart 25, 2016 at 11:53

  je hebt er zelfs 2! ik heb androgyny en die is ook al zo geweldig. Prachtige kleuren, staan je super goed!

  • Reply
   Suzanne
   maart 25, 2016 at 11:59

   Ben erg benieuwd naar de kleur die jij benoemd, ga ik snel eens opzoeken!

 • Reply
  silkeblogs
  maart 25, 2016 at 12:09

  Prachtig! Ze staan je super =D

 • Reply
  Miss
  maart 25, 2016 at 12:34

  Ik vind ze allebij pretty!!!

 • Reply
  Edith Sofia
  maart 25, 2016 at 13:55

  Waauw wat een prachtige kleuren!

 • Reply
  dedotties
  maart 25, 2016 at 14:07

  Prom night vind ik echt een mooi kleurtje!

 • Reply
  Marushi
  maart 25, 2016 at 14:07

  OEf! Wat een prachtige kleurtjes zeg! Ik kende deze nog niet, maar ze staan je echt prachtig! -x-

  • Reply
   Suzanne
   maart 28, 2016 at 20:35

   Dankjewel! Ik vind ze voor nu nog wel erg heftig, omdat ik ook nog erg bleek ben. Misschien als ik wat zongebruind ben, ze nog leuker zijn.

 • Reply
  beautybylj
  maart 25, 2016 at 16:48

  Ze zijn echt prachtig! <3

 • Reply
  Romy
  maart 25, 2016 at 18:41

  Wauw, echt prachtige kleurtjes! Ik kende dit merk nog niet maar het ziet er echt heel goed uit!

 • Reply
  Rebecca Denise
  maart 25, 2016 at 20:08

  Wat zijn ze mooi zeg, vooral prom night vind ik prachtig <3

 • Reply
  Rowan | R E D R E I D I N G H O O D
  maart 25, 2016 at 21:18

  Wauw ik kende dit merk niet, maar ik vind ze echt prachtig!

  Love,

  Rowan

  Red Reiding Hood

 • Reply
  BlogbyDenisee
  maart 25, 2016 at 22:59

  Wow, gaaf!

 • Reply
  beautyloversdiary
  maart 26, 2016 at 09:44

  Mooi hoor! Vooral Prom Night. Moet je bij de webshop ook nog invoerrechten en verzendkosten betalen?

 • Reply
  rachelkromdijk
  maart 26, 2016 at 15:07

  ohh ik moet ook echt van dit merk liquid lipsticks hebben, ze zien er zo goed uit! fijne Pasen!

  • Reply
   Suzanne
   maart 26, 2016 at 17:29

   Zeker de moeite waard!

 • Reply
  wendyvansoest
  maart 26, 2016 at 23:32

  Ziet er leuk uit en prachtige kleuren.

  XxX
  http://www.wendyvansoest.com

 • Reply
  Mariëlle
  maart 27, 2016 at 10:36

  Ooooh ik wil ze zo graag, echt vette kleuren! Hoe is het bestellen bij Showpo? Ben heel benieuwd en wie weet bestel ik dan ook!

 • Reply
  Evelien - http://www.ohfashion.nl
  maart 27, 2016 at 19:07

  Ohh, wat een mooie kleurtjes zeg ♥ Prom Night is prachtig, maar de finish van Anna Nicole is helemaal te gek.

 • Reply
  evmbeauty
  maart 28, 2016 at 00:47

  Wauw, de pigmentatie ziet er super uit! Ik heb al veel goeds gehoord over deze liquid lipsticks en nu ik ze zo dichtbij bekijk, zijn ze erg indrukwekkend :).

 • Reply
  Eva
  maart 31, 2016 at 10:14

  Hele mooie kleuren! Ik wil ook echt Jeffrey star lipsticks!!

 • Leave a Reply