The look | review Etos producten

IMG_7491Etos is een heleboel aan het spelen met nieuwe producten en ik ben aardig verrast door alle producten die ze op dit moment verkopen, want er zitten me er toch een paar prachtige producten tussen. Daarom ga ik ze vandaag voor jullie uittesten en deel ik mijn look met deze producten met jullie!

Etos Highlighter Powder in Gold

IMG_7492Als eerste deze prachtige highlighter in de kleur Gold. Het is een hele mooie warme highlighter met een mooie glans en gouden shimmers. Het is een prachtige highlighter in het zonnetje, want op dat moment gaat je huid nog meer stralen!

IMG_7498De highlighter heeft een simpel motiefje, maar daarnaast ook heel hele prettige structuur. Het product lijkt wat romig en geeft zo gemakkelijk af op je huid zonder een poedereffect te creëren.

IMG_7503Heaven! Het is een prachtige kleur om over je gezicht te verdelen en zorgt voor een mooie frisse oogopslag.

IMG_7534De swatches op de huid. het ziet er meteen heel mooi en warm uit en zeker leuk voor de zomer.

IMG_7663Ik vind de highlighter echt prachtig en hij behoort nu ook tot mijn dagelijkse stash. Hij geeft zo’n mooie glans op je gezicht dat je je in een klap een stuk vrouwelijker en elegant vind. Je begint in een veeg over je gezicht te stralen!

De Etos Highlighter Powder in Gold is zeker een aanrader en verkrijgbaar voor €4,99.

Etos Highlight Brush IMG_7504

Daarnaast moet je toch wel een fijne kwast hebben om je highlighter mee aan te brengen. Voorheen was ik nog niet bekend met de kwasten van Etos, dus ik was erg benieuwd. De kwasten lijn die etos heeft bestaat uit een heleboel functionele kwasten die je zeker in huis moet hebben als ze je bevallen en dat doen ze!
IMG_7508De kwast heeft hele zachte haren, neemt voldoende product op en geeft het ook weer mooi af op je huid. Het is een hele fijne kwast om je product mee aan te brengen en ik ben hierdoor heel erg benieuwd geworden naar de andere kwasten van Etos.

De Highlight Brush van Etos is verkrijgbaar voor €4,99.

Etos Volume Mascara

IMG_7510Dan over naar de volume mascara. Mascara is een product dat ik niet kan missen in mijn make-up routine en daarvoor moet je natuurlijk wel een goedwerkende mascara hebben. De Etos volume mascara is uitgeroepen tot beste product van 2015 – 2016 en moet zorgen voor een prachtig volume op je wimpers.

IMG_7513Perfect volume for thick lashes without clumps.
Geen klontjes en spinnenpoten dus met deze volume mascara. Ik ben heel erg benieuwd geworden, want hier gaat het namelijk vaak mis bij een mascara.

IMG_7515Het borsteltje ziet er in ieder geval goed uit. Met dit borsteltje kun je overal goed bij, zelfs in de hoek van je oog en zou je een mooie bos wimpers moeten kunnen creëren.

IMG_7665Het resultaat op de wimpers is heel erg mooi. Je kunt het volume meer en meer opbouwen door verschillende laagjes te gebruiken. Ik vind de mascara echt heel fijn in gebruikt en ik ben verrast. Ik merkte wel dat ik de eerste keer het gebruik van de mascara een beetje vond wennen, maar nu gebruik ik hem steeds meer en merk ik dat het resultaat ook steeds mooier begint te worden.

De Etos Volume mascara is verkrijgbaar voor €3,99 en komt uit de test als beste product van 2015 – 2016.

Etos Lipstick Color Care in Running Wild

IMG_7517De look kan natuurlijk niet afsluiten zonder een mooie kleur op de lippen. Dit is een prachtige roze kleur die erg geschikt is voor de lente en de zomer en een mooie stralende en frisse boost geeft aan je look.

IMG_7520De kleur die ik heb heet Runnig Wild en het is een hele mooie lichtroze kleur voor over de lippen.

IMG_7524Een hele romige structuur voor over de lippen waardoor de kleur  mooi verdeeld wordt. De lipstick gaat niet in de lijntjes zitten, brengt gemakkelijk aan, verzorgd je lippen weleens waar en geeft een prachtige kleur af.

IMG_7662Een prachtige kleur voor over de lippen die een frisse blik geeft aan het totaal. Een lipstick die je veel kunt gaan gebruiken de komende tijd.

De Etos Lipstick Color Care is verkrijgbaar in 30 kleuren voor €3,99.

De totale look

IMG_7678

IMG_7680Natuurlijk kan ik niet afsluiten met het eindresultaat te laten zien van de complete look met deze fanatische producten. Ik ben heel blij met het eindresultaat wat ik met deze producten heb gecreëerd en het is een combinatie die ik vaak ga gebruiken en zo is de highlighter al in mijn dagelijkse stash verdwenen, de lipstick die gaat de komende tijd ook niet meer van mijn lippen af en ook de mascara is een fijne aanwinst en natuurlijk kan ik geen highlighter aanbrengen zonder een fijne kwast. Alles komt zeker van pas in mijn stash, maar daarnaast gebruik ik het ook met veel liefde.

De producten van Etos zijn me erg goed bevallen en ze werken allemaal prachtig. Benieuwd naar de producten van Etos? In de webshop en in de winkel vind je de producten nog eens mooi op een rijtje en kun je bijvoorbeeld ook de andere kleuren lipsticks zien.

Ben jij bekend met Etos make-up?

14 Comments

 • Reply
  Lieselot
  maart 23, 2016 at 06:22

  Wat een super tof artikel! Heel uitbreid en onwijs mooi. Leuke producten!

 • Reply
  desireewanders
  maart 23, 2016 at 08:19

  Mooi artikel zeg! Heel duidelijk en overzichtelijk! De highlighter vind ik erg mooi!

 • Reply
  Mariska
  maart 23, 2016 at 08:28

  Die lipstick staat je goed! De highlighter is zo mooi en de bijbehorende kwast zo fijn 😀

 • Reply
  emmaverbeke
  maart 23, 2016 at 08:50

  Wat een mooie producten! Ik heb eigenlijk nog nooit iets van Etos geprobeerd, maar nu ben ik wel benieuwd

 • Reply
  Suzanne Brummel
  maart 23, 2016 at 08:55

  Oh die lipstick is echt mooi! Goeie kleur bij je gezicht! xx

 • Reply
  tantetata
  maart 23, 2016 at 12:17

  Fijne review!

 • Reply
  Senna
  maart 23, 2016 at 17:45

  Wat een geweldige producten!

 • Reply
  Wietse
  maart 23, 2016 at 19:41

  Prachtig! De look is heel mooi geworden!

 • Reply
  Puck
  maart 23, 2016 at 20:20

  Wat een leuke nieuwe producten, de highlighter lijkt me het állerleukst van de nieuwe collectie!

 • Reply
  Marushi
  maart 23, 2016 at 20:49

  Die highlighter vind ik heel mooi! En die lippenstift daar staat mijn naam op! Hebben!! -x-

 • Reply
  Saraya
  maart 23, 2016 at 21:31

  Prachtige producten, vooral de lipstick vind ik erg mooi 🙂
  X

 • Reply
  Sabine
  maart 24, 2016 at 16:23

  Hele mooie producten en leuke look heb je ermee gemaakt!

 • Reply
  Romy
  maart 24, 2016 at 20:07

  Wat een geweldige look Suus! Ik ben sinds een tijdje ook helemaal into de producten van de Etos. Er zitten echt een aantal pareltjes van lipsticks tussen en ook de bronzer is echt onwijs fijn om mee te contouren.

 • Reply
  Evelien - http://www.ohfashion.nl
  maart 27, 2016 at 19:09

  Aaah die highlighting powder & lipstick zijn pareltjes zeg!! Zeer mooie look <3

 • Leave a Reply