Glamour Your Hair Layered Flip In Extensions

IMG_7856Mooi lange haren, hier droom ik op het moment van. Ik ben super blij met mijn halflange haar, maar soms ben ik in zo’n bui dat ik mijn haar weer eens lang zou willen hebben. Maar helaas, je kunt er niet zomaar een stuk aanplakken. Daarom leek het me leuk om eens extensions uit te proberen. Kijk je mee naar het resultaat?

IMG_7187De extensions die ik heb gekozen zijn van Glamour Your Hair. Een webshop met een groot aanbod aan zowel human hair als synthetisch haar. Zelf ben ik gegaan voor de layered flip in de kleur light brown. Voor deze variant extensions heb je de keus uit twee maten en gewichten. 45 centimeter, welke 140 gram weegt en €59,95 en 60 centimeter en deze weegt 190 gram en kost €74,95.

Het haar ziet er echt geweldig uit! Dit was ook de eerste keer dat ik extensions ging gebruiken en ik vond het wel een beetje eng moest ik zeggen. Gelukkig werkt het op deze manier heel handig. De extensions zitten namelijk vast aan een draadje die je over je hoofd heen legt. Vervolgens ‘flip’ je jouw eigen haar eroverheen en dan zitten je extensions.

De set die ik opgestuurd kreeg, paste echt perfect bij mijn eigen kleur haar. Je zag bijna niet het verschil tussen beide en dat is natuurlijk heel erg belangrijk. Ik ben gegaan voor de kleur light brown en dit is een warme bruine kleur.

IMG_7862Laten we maar meteen het resultaat zien, want daar gaat het eigenlijk allemaal om! Ik vind het resultaat op de foto heel erg mooi. Wel  zijn de extensions erg lang en heb je maar twee maten waaruit je kunt kiezen. Zeker voor de meiden die net als ik iets korter haar hebben, zijn de extensions gewoonweg te lang. Wel vind ik het er zo heel mooi uit zien en dat is voor mij ook heel erg belangrijk.

Voor mij op dit moment zijn de extensions te lang en dat valt vooral heel erg op, omdat mijn haar ook nog eens veel dikker is dan de extensions zijn en het dus niet mooi overloopt. Wel ben ik erg benieuwd hoe het is als mijn haar stras een stuk langer is, of het resultaat dan beter is. Jammer dat het op dit moment niets is, maar wel heel tof om het eens uit te proberen en het werkt echt heel gemakkelijk en snel!

Voordelen

 • De kwaliteit is echt super.
 • Veel keuze uit verschillende kleuren.
 • Werkt erg gemakkelijk om het in te doen.
 • Het blijft goed zitten.
 • Je kan het haar stylen.
 • De krul die in het haar zit, is perfect.
 • De extensions hebben laagjes, dus dit verminderd het verschil met je echte haar.

Nadelen

 • Het blijft synthetisch haar, dus het glanst altijd nét iets harder dan echt haar.
 • De extensions zijn er dun, dus mocht je dik haar hebben, zie je het verschil.
 • Je hebt aan de voorkant geen haar.

Helaas niet het gewenste effect voor mijn haar, maar wel zijn de extensions super mooi en handig en snel in gebruikt. Ik ben eigenlijk super enthousiast over de extensions en ik baal dat mijn haar niet langer is, want anders was het gewoon perfect!

De Flip In Hair met laagjes zijn verkrijgbaar bij Glamour Your Hair in diverse kleuren en de prijs verschilt van €59,95 (140 gram en 45 cm) tot €74,95 (190 gram en 60 cm).

Heb jij wel eens extensions geprobeerd?

25 Comments

 • Reply
  Mariska
  maart 20, 2016 at 09:27

  Zat te twijfelen over extensions maar denk dat voor deze mijn haar niet lang genoeg is. Ze kunnen zo mooi zijn!

 • Reply
  Senna
  maart 20, 2016 at 10:20

  Staat je erg mooi dat lange haar!

 • Reply
  ModaSplash
  maart 20, 2016 at 10:21

  Ze staan je erg mooi!! X

 • Reply
  beautyloversdiary
  maart 20, 2016 at 10:49

  Staat leuk! Maar toch prijzig voor synthetische extensions.

 • Reply
  linlicious-style.nl
  maart 20, 2016 at 12:50

  Mooie kleur en staat leuk dat lange haar!
  Ik heb in het verleden ook clip in extensions gehad. Alleen de bovenste laag bleef niet altijd goed zitten. Ach ja ik vond het wel mooi 🙂

 • Reply
  melikebeauty
  maart 20, 2016 at 13:19

  Wel een mooi resultaat! Ik zit zelf nog te twijfelen of ik dit wil proberen.

 • Reply
  Romy
  maart 20, 2016 at 13:55

  Staat je echt goed dat langere haar! Ik ben erg benieuwd hoe natuurlijk lang je zou staan!

 • Reply
  Sabine
  maart 20, 2016 at 17:19

  Staat je echt onwijs leuk lang haar!

 • Reply
  Marushi
  maart 20, 2016 at 17:24

  Staat je heel mooi meid! Alleen jammer dat het synthetisch haar is, daar zie je altijd wel wat verschil in helaas. -x-

 • Reply
  Vivian
  maart 20, 2016 at 19:00

  Mooi om zo eens te zien! Ik heb het nog nooit geprobeerd!

 • Reply
  Michelle
  maart 20, 2016 at 19:18

  Wat fijn dat de kleur ook precies aansluit bij je eigen haar! Voornamelijk voordelen, erg mooi!

 • Reply
  Wietse
  maart 20, 2016 at 20:20

  Knappie zo met de lange haren!

 • Reply
  BlogbyDenisee
  maart 20, 2016 at 21:58

  Stoer!

 • Reply
  bloggerkimmetjekims
  maart 21, 2016 at 07:14

  Wow, leuk!! Ik vind zelf extensions altijd maar zonde, als je het er dan weer uithaalt valt het denk ik heel erg tegen hoeveel haar je eigenlijk hebt. Maar je kunt het zeker wel hebben dat hele lange haar, leuk!

 • Reply
  irisgraaf
  maart 21, 2016 at 08:23

  Fijne review! Ik heb zelf ook extensions van GYH en ben er erg tevreden over, ik draag ze regelmatig voor speciale gelegenheden. Ik wist eigenlijk helemaal niet dat je de extensions ook in laagjes had.

 • Reply
  rachelkromdijk
  maart 21, 2016 at 16:39

  ziet er erg goed uit zeg! liefs

 • Reply
  Rebecca Denise
  maart 21, 2016 at 19:07

  Het resultaat vind ik erg mooi, maar wel stom dat er maar twee maten zijn. Dat kan er al heel snel nep uit zien.

 • Reply
  silkeblogs
  maart 21, 2016 at 22:52

  Heel mooi! Misschien moet je ze eens een stukje korter proberen te knippen? =D

 • Reply
  elma
  maart 24, 2016 at 18:59

  Ziet er goed uit, op de foto vind ik het er best natuurlijk uit zien! Maar je kan ze inderdaad ook wat korter knippen.

 • Reply
  Eva
  maart 31, 2016 at 10:15

  Ziet er mooi uit!

 • Reply
  Shanice
  november 29, 2016 at 21:29

  Deze haar extensions staan je prachtig!

 • Reply
  Alissa
  juli 25, 2017 at 21:45

  Prachtige weaves.. maak aub nieuwe foto’s want dit staat je top

 • Reply
  shanie
  november 8, 2017 at 00:45

  Staat erg mooi en dat voor synthetische hairextensions! Bijzonder.

 • Reply
  Flip-in extensions
  november 16, 2017 at 17:34

  De extensions blijven echt perfect zitten!

  Zelf heb ik ze online gekocht op Thrix

  De prijs is vanaf €159,- tot €249 per haarstuk, maar dat is het zeker waard!

  Voor mij geen andere extensions meer dan Dante Flip!

 • Reply
  synthetische hairextensions kopen
  november 28, 2017 at 12:22

  Ik kocht altijd human hair maar overweeg sinds kort over te stappen op synthetische clip in extensions. De foto’s in dit artikel vind ik erg mooi. Zo zie je maar weer dat je voor een lage prijs een prima product kunt krijgen.

 • Leave a Reply