My skin secrets

IMG_7043Voor elke huid is er een product of productcombinatie die er voor zorgt dat jouw huid er op zijn best uit ziet. Een huid die gevoed is, fijn aanvoelt en vooral straalt. De truc is om de juiste producten te vinden die dit effect hebben op jouw huid en persoonlijk denk ik dat ik mijn combinatie heb gevonden. Wil je weten welke?

IMG_7034Dit zijn de producten die ik op dit moment gebruik voor mijn huid en ik moet zeggen dat ze geweldig werken. Ik gebruik producten van L’Occitane, namelijk Shea Butter Soothing Fluid in combinatie met Shea Butter Comforting Oil.

L’Occitane Shea Butter Soothing Fluid

Een goede bescherming voor je huid, begint bij een goede dag- en nachtcrème. De Soothing Fluid heeft een lichte textuur die voor een goede verzorging zorgt van de gevoelige huid (I have that skin). Door de shea butter die crème zit, wordt de huid verzorgd, verzacht, versterkt en beschermt tegen onzuiverheden en andere vervelende dingen die je huid kunnen treiteren.

IMG_6076Ik gebruik de L’Occitane Shea Butter Soothing Fluid in de ochtend en avond als dag- en nachtcrème. ‘s Ochtends zorgt het voor een mooie egale basis voor mijn make-up. Mijn huid wordt gevoed en dit zorgt ervoor dat make-up gemakkelijk aangebracht kan worden en gelijkmatig kan worden verdeeld. Ook ‘s avonds na het reinigen gebruik ik de L’Occitane Shea Butter Soothing Fluid. Het zorgt ervoor dat mijn huid weer in balans komt na een flinke reiniging met andere producten en voorkomt onzuiverheden en gaat een droge huid tegen.

Een hele fijne crème voor de dagelijkse verzorging. L’Occitane Shea Butter Soothing Fluid kost €34,00 (40 ml).

L’Occitane Shea Butter Comforting Oil

Een olie geeft een top bescherming en verzorging voor de droge huid. Het heeft een lichte textuur en trekt snel in de huid. Het helpt tegen uitdroging en versterking van de huid. Allemaal beschermende en natuurlijk eigenschappen voor een prachtige, egale en verzorgde huid.

De Shea Butter Comforting Oil gebruik ik als extra kuur voor mijn huid. Mijn huid is namelijk extreem droog en doordat ik de Shea Butter Comforting Oil aanbreng als extra bescherming krijgt mijn huid het extra vocht toegediend wat het nodig heeft. Ik gebruik de Shea Butter Comforting Oil alleen in de avonden en zelfs niet elke avond. Na het aanbrengen van de Shea Butter Comforting Oil , breng ik de Shea Butter Soothing Fluid aan, zodat deze ervoor zorgt dat de Shea Butter Soothing Fluid extra goed wordt opgenomen in de huid en dit ervoor zorgt dat de vochtbalans in mijn gezicht beter wordt.

Een heerlijke olie die je aan kunt brengen voor het slapen gaan, die zorgt voor een extra boost. L’Occitane Shea Butter Comforting Oil kost €31,00 (30 ml).

IMG_7043Nu ik deze combinatie langere tijd gebruik, merk ik dat de vochtbalans in mijn gezicht een beetje omhoog trekt. Mijn gezicht heeft minder schilfers, voelt minder droog aan en dit zorgt voor een mooie, egale basis voor mijn make-up.

De producten van L’Occitane zijn verkrijgbaar bij de L’Occitane verkooppunten en via de webshop van L’Occitane. Voor alle verkooppunten, klik je hier.

Heb jij jouw perfecte combinatie voor je huid al gevonden?

13 Comments

 • Reply
  Senna
  maart 18, 2016 at 06:18

  Klinkt heel erg fijn voor de droge huid.

 • Reply
  SoBeautyWomen
  maart 18, 2016 at 09:47

  Dit lijken me hele fijne producten, wel aardig aan de prijs….kun je er lang mee doen?

  • Reply
   Suzanne
   maart 19, 2016 at 17:02

   Je kunt lang met de producten doen. De olie heb je niet elke dag nodig en ook maar een klein druppeltje als je het gebruikt. De crème is heel romig en hier doe je dus ook langere tijd mee.

   • Reply
    SoBeautyWomen
    maart 21, 2016 at 19:02

    Ahh oké, bedankt voor de informatie! Dan valt de prijs opzich wel mee, ik ga er toch maar eens over na denken het aan te schaffen.

 • Reply
  fablefrique
  maart 18, 2016 at 10:23

  Aaaah l’Occitane, ik ben er ZOOO gek op! En inderdaad, het is wel vrij duur.. Dat is jammer. Maar eigenlijk, omdat het echt iets doet voor je huid, is het het geld zooo waard! 🙂
  xxx Frederique
  http://fablefrique.com

  • Reply
   Suzanne
   maart 19, 2016 at 17:03

   Dat is zeker waar! Een product dat je huid heel goed doet, wil je best wel aanschaffen ookal is het wat duurder.

 • Reply
  3lles
  maart 18, 2016 at 12:49

  L’Occitane, ik hoor er veel goede verhalen. Ik moet maar overwegen om het ook maar een keer te proberen.
  Liefs,
  Elles

 • Reply
  Lieselot
  maart 18, 2016 at 15:15

  Hele mooie producten. Loccitane bevalt me altijd erg goed!

 • Reply
  Bodine
  maart 18, 2016 at 17:51

  Klinkt heel erg fijn!

 • Reply
  Saraya
  maart 18, 2016 at 22:07

  Klinkt als fijne producten 🙂
  X

 • Reply
  Petra
  maart 19, 2016 at 15:40

  Klinkt onwijs fijn!

 • Reply
  Sabine
  maart 19, 2016 at 17:01

  Ziet er heel goed uit! Ik vind het altijd lastig om in te schatten wanneer ik een olie moet gebruiken voor mijn huid. Ben bang dat het daarna meteen vettig is.

 • Reply
  beautyloversdiary
  maart 19, 2016 at 17:55

  Mooie producten! Lijken me heel prettig

 • Leave a Reply