Ellovi Body Butter & Tinted Lip Balm

IMG_6896Mijn lichaam en mijn lippen verzorg ik het hele jaar door. Ik hou er namelijk van als mijn lichaam lekker glad is, zacht aanvoelt en bovenal heerlijk ruikt. Dit is ongeveer hetzelfde bij mijn lippen. Geen velletjes, geen droge plekken, maar verzorgde lippen. Daarom review ik deze twee passende producten.

De producten die ik ga reviewen, zijn beide gebaseerd op kunstmatige ingrediënten en goedkope vulstoffen. De huidverzorgingsproducten zijn gemaakt op basis van zuiver en voeding van planten. Goede natuurlijke producten voor het lichaam, zoals de Ellovi Mint Chocolate Butter, maar ook voor de lippen hebben we een leuk middeltje.

IMG_6879Ellovi Mint Chocolate Butter

Een heerlijke voedende crème voor het hele lichaam. Persoonlijk gebruik ik het voor mijn droge huid en om de huid soepel te houden, maar het kan ook gebruikt worden als moisturizer, als bescherming tegen de zon, als make-up remover en natuurlijk voor de droge huid, extreem en huidirritatie.

Ingrediënten: Mango, Hawaiian coconut, African shea, European cocao, peppermint, and non-GMO corn starch.

IMG_6902De Mint Chocolate Butter is fijn in gebruik. Het is een dikkere boter, zoals de naam al zegt. Door de ingrediënten die er in zitten, wordt de boter vloeibaarder, waardoor het makkelijker en gelijkmatiger verdeeld over de huid. Het trekt snel in de huid en zorgt vervolgens voor zachte, gladde en verzorgde benen, armen, rug, …! Daarnaast werkt het ook erg goed om je make-up mee te verwijderen. Doordat de boter vloeibaar wordt, kun je er gemakkelijk je make-up mee verwijderen en tegelijkertijd mee verzorgen. Goed afspoelen daarna en je hebt een flawless huid.

IMG_6886Ellovi Tinted Lip Butter

Een verzorgende balm voor je lippen met tegelijkertijd een kleurtje. Zo krijg je een gezonde uitstraling, verzorgende lippen en ben je klaar om de deur uit te gaan zonder dat je je zorgen hoeft te maken om velletjes of droge lippen.

Ingrediënten: Sunflower, macadamia, Hawaiian coconut, shea, Alkanet root, and African marula.

IMG_6922Een heerlijk product voor de lippen. Het brengt gemakkelijk aan en voelt zijdezacht aan op de lippen. Een heerlijke kokosnoot smaak op de lippen die zorgen voor de beste verzorging op de lippen. Ik ben in ieder geval fan van dit product. Eventueel zou je het ook nog kunnen gebruiken als blush voor een natuurlijke kleur.

IMG_6895Twee heerlijke producten die mijn lichaam en lippen optimaal verzorgen. Beide producten voelen heerlijk aan, zijn fijn in gebruik en ruiken ook nog eens heerlijk! Het lijkt net alsof je in de chocolade hemel bent na gebruik van de body butter!

De Ellovi Mint Chocolate Butter kost 25 dollar (ongeveer €23,00) en de Tinted Lip Butter kost 5 dollar (ongeveer €4,50) en zijn verkrijgbaar in de webshop van Ellovi.

Ben jij bekend met deze producten?

11 Comments

 • Reply
  Senna
  maart 17, 2016 at 06:19

  Klinkt als hele fijne producten. Ik kende het merk nog niet.

 • Reply
  Mariska
  maart 17, 2016 at 08:47

  Dit is nieuw voor mij, maar wat klinkt het heerlijk!

 • Reply
  silkeblogs
  maart 17, 2016 at 08:52

  Ze klinken echt superfijn! Ik wil ze zo graag ruiken =D

 • Reply
  Lieselot
  maart 17, 2016 at 09:46

  Klinkt heel erg goed. Ik ben zo benieuwd naar de geur!

 • Reply
  Marushi
  maart 17, 2016 at 13:05

  Lijken me echt hele fijne producten! Al is het alleen maar omdat er mint chocolate op staat haha. -x-

 • Reply
  Bodine
  maart 17, 2016 at 16:43

  Oeh ik ben zo benieuwd naar de geur!

 • Reply
  Vivian
  maart 17, 2016 at 17:13

  De producten lijken me heel erg fijn! Fijn ook een lipbalm die toch een subtiel kleurtje geeft en daarnaast ook verzorgd

 • Reply
  Michelle
  maart 17, 2016 at 17:31

  Klinkt als hele fijne producten. Ik ben net als iedereen heel benieuwd geworden naar de geur van dit product!

 • Reply
  Petra
  maart 17, 2016 at 19:16

  Hele mooie producten! Ziet er leuk uit!

 • Reply
  Saraya
  maart 17, 2016 at 21:01

  Dit merk ken ik niet, klinkt erg goed 🙂
  X

 • Reply
  Evelien - http://www.ohfashion.nl
  maart 27, 2016 at 19:08

  Ik ken dit merk nog niet, maar klinkt goed! INCI lijst ziet er ook goed uit. Maar wat een verschil in prijs joh, beide producten.

 • Leave a Reply