Speciale sieraden voor een dierbare

IMG_7371Sieraden zijn natuurlijk altijd leuk. Ze kunnen in een klap je outfit een stuk leuker maken. Sieraden die voor jou een emotionele betekenis hebben, kunnen alleen nog veel meer. Vandaag wil ik daarom graag mijn vriendschapsketting laten zien en de betekenis erachter.

Mijn vriendschapsketting en betekenis

IMG_7382Dit is de ketting waar ik het al een beetje over had. Het is de ketting van Romy en mij. Mijn beste vriendinnetje die ik eigenlijk nog niet heel lang ken, maar wel een vriendschap die zo speciaal is en zo immens goed, dat deze ketting gewoon helemaal bij ons hoort. Bij deze ketting staat onze vriendschap centraal en het leuke is dat we aan alle details hebben gedacht, waardoor de ketting zo passend mogelijk is.

IMG_7378De vriendschapsketting hebben we van Names4Ever. Je kunt hier de keuze maken uit zowel zilver als gouden sieraden en bij ons is de keus gevallen op de zilveren breekhanger met puzzelstukjes. Dit is een subtiele ketting met voor beide personen een puzzelstukje met daarin de eerste letter van de naam. We hebben voor zilver gekozen, omdat dit voor ons beiden de beste kleur is. We zijn een zomer- en wintertype en hiervoor is, je kunt het al raden, zilver de beste kleur.

Vriendschapsringen

Natuurlijk kun je ook nog de keuze maken voor een ander sieraad wat voor jullie vriendschap staat. Zo zijn er verschillende vriendschapsringen te koop. Hierin kun je de keuze maken uit stalen of zilveren ringen. Dit zijn vrij simpele ringen in vergelijking met de kettingen, maar dit is ook weer heel mooi als je het er niet te dik bovenop wilt leggen dat de ring een speciale betekenis voor je heeft. Wel moet ik zeggen dat ik de ringen super mooi vind, ze hebben subtiele details als een steentje of diamantje.

Vingerafdrukken

Dit vind ik toch wel de mooiste manier om een dierbare altijd bij je te hebben, namelijk vingerafdruk sieraden. Dit zijn hangertjes voor aan je ketting in verschillende vormen met daarin de vingerafdruk van je dierbare. Dit vind ik zo speciaal! Dit is echt een soort ketting die ik nog een keer zou willen hebben. Ook deze hangertjes kun je in zowel zilver als goud krijgen.

IMG_7370Drie leuke vormen van een speciaal en leuk sieraad met daarachter een betekenis. Zelf ben ik super blij met mijn vriendschapsketting en ik kan niet wachten om deze cadeau te doen aan Romy. De set die ik heb besteld met de puzzelstukjes bestaat uit twee kettingen, een voor jezelf en de ander voor je beste vriend(in) of geliefde. De twee kettingen samen kosten €35,95 en zijn verkrijgbaar bij Names4Ever.

Wat vind jij van zo’n speciaal sieraad?

13 Comments

 • Reply
  Senna
  maart 16, 2016 at 19:04

  Wat een super leuke ketting en mooie betekenis!

 • Reply
  Lieselot
  maart 16, 2016 at 19:05

  Wat een prachtig ding! Leuk zo die puzzelstukjes!

 • Reply
  Wietse
  maart 16, 2016 at 19:16

  Hij is echt prachtig! Dit is sowieso een leuk cadeautje voor je vriendin

 • Reply
  Michelle
  maart 16, 2016 at 19:19

  Heel erg mooi die ketting zo! Ik ga zeker eens een kijkje nemen, want mijn beste vriendin is binnenkort ook jarig!

 • Reply
  Sabine
  maart 16, 2016 at 19:26

  Amazing! Heel erg mooi!

 • Reply
  Saraya
  maart 16, 2016 at 20:18

  Heel mooi en de betekenis van vriendschap is nog mooier, want zo draag je de sieraad met veel liefde 🙂
  X

 • Reply
  Romy
  maart 16, 2016 at 21:38

  Zo prachtig! Ik raak er helemaal verlegen van haha. Super lief van je Suus! ❤️

 • Reply
  SoBeautyWomen
  maart 16, 2016 at 22:02

  Wat een mooie kettingen met een hele bijzondere betekenis :)!

 • Reply
  silkeblogs
  maart 17, 2016 at 08:58

  Prachtig, echt waar!

 • Reply
  Jamey
  maart 17, 2016 at 14:23

  wauw, dat maakt een sieraad wel heel speciaal. Zo heeft het ook echt een betekenis.

 • Reply
  Petra
  maart 17, 2016 at 19:22

  Wat een prachtige ketting en wat een mooie betekenis!

 • Reply
  Sanne
  maart 18, 2016 at 09:50

  Ja heel mooi! <3

 • Reply
  Mijn gepersonaliseerde sieraden – S-Diary
  april 6, 2016 at 06:05

  […] De ketting is gekocht via Names4Ever en kost €39,95. Meer over de ketting en de betekenis erachter, lees je uitgebreid in de artikel. […]

 • Leave a Reply