Updated MAC Wishlist

IMG_6656Vorige maand heb ik mijn MAC Lipstick wislist met jullie gedeeld, met daarin een heleboel lipsticks van dit merk, die ik nog graag zou willen hebben. Ondertussen is hier een heleboel in gebeurd en heb ik al meerdere lipsticks van dit lijstje kunnen halen, maar ondertussen zijn er ook weer een aantal bijgekomen. Vandaag dus een updated MAC wishlist.

Dit is de wishlist hoe hij eruit zag vorige maand. Ik vertel hoe prachtig ik de lipsticks vind en zo kan ik ook terug lezen hoe ik denk over de lipsticks die ik toen heb gekocht. Mocht ik al een review hebben geschreven over de lipsticks die ondertussen in mijn stash zitten, dan zet ik er een link bij naar de review.

IMG_6225Relentlessly Red – Peach Blossom – Kinda Sexy – Honeylove

De eerste drie lipsticks die ik op het oog heb. Je ziet links een prachtige felroze / rode kleur. Daarnaast een peachy roze tint die ik ook werkelijk waar geweldig vind en dan de nude (welbekende) Kinda Sexy. Kinda Sexy is blijkbaar de kleur en ik vind hem ook heel erg mooi. Honeylove is een nieuwkomer bij deze wishlist, maar ook deze kan ik direct weer van de wishlist afstrepen, because it is mine already! Dit is een hele bekende kleur en ik vind hem ook heel mooi. Een prachtige nude kleur.

Brave – Faux – Creme De La Femme – Angel

Dit zijn drie prachtige lipsticks met een nude roze kleur. Dit is voor mij vaak een ‘my lips but better kleur’. Roze is echt mijn kleur en deze heb ik nauwelijks in mijn stash, vandaar dat je deze tinten ook heel veel gaat zien in deze wishlist. En nog een nieuwe lipstick die ik graag met jullie zou willen delen, Angel. Een prachtige zacht/oud roze tint voor de lippen. Maar dat betekent ook dat ik Brave van mijn lijstje mag afstrepen, deze prachtige lipstick heb ik namelijk gekregen van Esmée.

IMG_6659Please Me – Syrup – Chatterbox – Creme Cup – Ruby Woo

En weer drie prachtige lipsticks die mijn aandacht trokken. Als eerste zie je Please Me, de lipstick waar iedereen over te spreken is en wat mij ook echt een prachtige kleur lijkt. De review van Please Me vind je hier. Daarnaast een roze/paarse nude kleur en vervolgens Chatterbox, een rozere kleur die ik prachtig vind. Chatterbox lijkt me echt een geweldige lipstick om mee te beginnen, maar ook Creme Cup maakt op dit moment dat gevoel bij mij los. Een prachtige lipstick die bij iedereen goed staat. Een oudroze tint met een koele ondertoon en een nieuwe op mijn wishlist. Ruby Woo is ook een prachtige kleur, dit is een typische klassiek rode kleur!

IMG_6257Twig – CaptiveLovelorn – Girl About Town – Velvet Teddy

En hier ook weer een heleboel roze tinten. De prachtige nude tint, Twig. Een iets donkere, oudroze kleur Captive en als laatste de prachtige meisjesroze kleur LoveLorn. De review van Captive vind je hier.  Girl About Town is een nieuwkomertje op mijn wishlist en dit is een prachtige donkerroze kleur met een koele ondertoon. Dit is echt de perfecte lipkleur voor mij als ik voor iets meer kleur wil gaan. Dit zijn weer alle vier prachtige kleuren die mijn hartje sneller laat kloppen. Velvet Teddy is ook een prachtige bekende kleur en I want it!

De MAC lipsticks kosten €19,50 per stuk, maar dit is zeker de moeite waard en dat kan ik nu uit eigen ervaring vertellen. Het zijn geweldige lipsticks en zitten (gemiddeld) 4 uur op je lippen en laten je lippen stralen.

De MAC Lipsticks verkrijgbaar bij Douglas en via Douglas webshop.

12 Comments

 • Reply
  Lieselot
  maart 12, 2016 at 08:25

  Heel erg leuk om te zien. Ik vind lovelorn ook prachtig

 • Reply
  vanlooyfemke
  maart 12, 2016 at 08:53

  Er staan een paar lipsticks tussen die ik ook op mijn lijstje heb staan!

 • Reply
  Mariska
  maart 12, 2016 at 09:03

  Gaat goed met de collectie! Hele mooie kleuren 😀

  • Reply
   Suzanne
   maart 14, 2016 at 21:58

   Zeker. Langzaam komen er steeds meer lipsticks in mijn stash, maar ook komen er weer nieuwe op mijn wishlist te staan!

 • Reply
  Senna
  maart 12, 2016 at 10:05

  Prachtige wishlist!

 • Reply
  Petra
  maart 12, 2016 at 13:43

  Hele mooie wishlist!

 • Reply
  Michelle
  maart 12, 2016 at 14:55

  Velvet Teddy wil ik echt zo graag hebben!

 • Reply
  Vivian
  maart 12, 2016 at 15:16

  Heel erg mooi lijstje met leuke lipsticks

 • Reply
  Bodine
  maart 12, 2016 at 19:00

  Leuke lipsticks wil je nog hebben. Mac is zo fijn!

 • Reply
  Sabine
  maart 12, 2016 at 19:37

  Mooi lijstje met lipstickies!

 • Reply
  Mayke
  maart 14, 2016 at 10:49

  Mooi lijstje. Hij wordt waarschijnlijk iedere keer weer langer haha

  • Reply
   Suzanne
   maart 14, 2016 at 21:58

   Inderdaad. Hopelijk mag ik er ook telkens lipsticks afstrepen!

  Leave a Reply