Wat neem ik mee naar school?

IMG_8102In september heb ik een artikel geplaatst rondom mijn schooltas en de inhoud daarvan. Ondertussen heb ik flink gewisseld met mijn tassen en neem ik voortaan een laptoptas mee naar school met daar al mijn school musthaves. Het leek me daarom leuk om de inhoud van mijn laptoptas met jullie te delen. Kijk snel verder met alle musthaves!

IMG_8106Mijn tas

De tas die ik nu sinds een tijdje heb, is deze laptoptas van Bombata. Het is een donkerblauwe tas van kunstleder met siliconen handgrepen. Alle informatie over de tas vind je in dit artikel, daar heb ik alles over de tas verteld. Mocht je dus benieuwd zijn naar de tas als tas, kijk dan even daar, want nu gaan we snel over naar de inhoud!

De laptoptas gebruik ik combinatie met een andere tas. Deze tas wissel ik elke keer en het is vaak een klein tasje met nog een aantal spullen die mee moeten. Denk hierbij aan een lunchpakketje, een flesje drinken en dat soort dingen.

IMG_8161

IMG_8165Wat neem ik precies mee?

 • Mijn laptop
 • Oplader van mijn laptop
 • Oortjes
 • Telefoonoplader
 • Mijn Epolette en brillenkoker
 • Sleutels*
 • Portemonnee*
 • Lipbalm
 • Handcrème*
 • Lipstick van die dag*
 • Deodorant*
 • Desinfecteergel*
 • Pennen en etui
 • Agenda
 • Verplegingsjasje*
 • Handschoenen*
 • Schoolboeken
 • Schrift voor bepaalde vakken
 • Kladschrift
 • Lunchpakketje*
 • Flesje drinken*
 • Tussendoortje*
 • Kauwgom*

En dit zijn alle spullen die ik meeneem. Alle items met een sterretje* erachter zijn de spullen die ik in mijn andere tas heb zitten. Mijn verplegingsjasje heb ik voor bepaalde vakken op school nodig en deze heb ik dus ook niet altijd bij. Daarnaast hoop ik dat de handschoenen ook snel vervangen mogen worden door mijn zonnebril!

Wat heb jij in jouw tas?

13 Comments

 • Reply
  Senna
  maart 10, 2016 at 06:17

  Heel leuk om te zien en wat een mooie foto’s

 • Reply
  Lieselot
  maart 10, 2016 at 07:08

  Heel erg leuk! Wat een mooie tas zeg.

 • Reply
  Mariska
  maart 10, 2016 at 08:37

  Er gaat nog aardig wat mee! Maar dat heb je ook wel nodig. Mooie tas!

 • Reply
  Vivian
  maart 10, 2016 at 09:13

  Staat je heel erg goed zo’n tas. Hij ziet er ook heel handig uit voor school of je werk.

 • Reply
  Michelle
  maart 10, 2016 at 11:11

  Mooie tas en wat een super leuke foto’s!

 • Reply
  silkeblogs
  maart 10, 2016 at 11:14

  Wat een handige tas =D

  • Reply
   Suzanne
   maart 10, 2016 at 17:15

   Hele handige tas inderdaad!

 • Reply
  Jamey
  maart 10, 2016 at 11:54

  Wat een leuk simpel tasje!

 • Reply
  Sabine
  maart 10, 2016 at 12:12

  Leuke foto’s!

 • Reply
  Pip
  maart 10, 2016 at 13:10

  Hele mooie tas en wat een leuke spulletjes neem je mee!

 • Reply
  Saraya
  maart 10, 2016 at 14:11

  Wat een handige laptoptas, er kan veel in zo te zien 🙂
  X

 • Reply
  Wietse
  maart 10, 2016 at 17:14

  Wat een hoop spullen neem je toch mee naar school. Ik ben benieuwd of ik dat ook ga hebben als ik naar mijn vervolgopleiding ga!

 • Reply
  Romy
  maart 10, 2016 at 23:20

  Ik moet nog steeds lachen als ik denk aan ons avontuur van het fotograferen van de tas. Leuk artikel heb je ervan gemaakt Suus!

 • Leave a Reply