Verven doe je met WeColour!

IMG_7116Haren verven, heel veel meiden (ook mannen) doen het! Maar het is wel belangrijk dat je goede producten hebt waarmee jij je haren verft. Zo voorkom je dat je je haar extra beschadigd en dat werkt natuurlijk alleen maar tegen. Zelf heb ik mijn haar al meerdere keren geverfd met een pakket van WeColour en daar wil ik het vandaag over hebben.

IMG_7105WeColour is een vrij nieuw concept en is in 2014 opgestart. Wat WeColour wou, is goede producten verkopen voor het haar die je haar zo min mogelijk beschadigen en een prachtige kleur geven. Ik moet zeggen dat dit zeker is gelukt. Ik heb nu twee keer mijn haar geverfd met een pakket van WeColour en het resultaat is geweldig!

WeColour bestel je online via de webshop waar je online kleuradvies kan krijgen. Daarnaast beloven ze veel pigment, goede verzorging, 100% grijsdekking en daarnaast bevatten de producten geen ammonia, ppd, sls, parabenen en resorcinol. Dit zijn meestal de producten die het verven van je haar zo slecht maken en die we het liefst willen vermijden, daarom is het positief dat deze middeltjes er allemaal niet in zitten.

Het WeColour pakket

IMG_7118Je krijgt het pakket de volgende dag al meteen in huis en dan kun je eigenlijk al beginnen met het verven van je haar. Het is eigenlijk vrij simpel en goed zelf te doen. Het is belangrijk dat je de kleurcrème en de activator met de juiste verhouding mengt en deze vervolgens laag voor laag in je haar brengt. Het verven zelf doe je met de bijgeleverde kwast en daarnaast bescherm je je handen met de bijgeleverde handschoenen.

Na het verven en uitspoelen kun je vervolgens je haren wassen met de shampoo en de conditioner. Dit zijn twee heerlijke producten om je haren mee te wassen en de verzorgen en het liefst zou ik deze in een grote fles op mijn badkamer hebben staan om mijn haar keer op keer mee te wassen en te verzorgen, zo fijn vind ik ze!

Mijn haren zijn na het verven mooi egaal van kleur. Het ziet er heel mooi en natuurlijk uit en absoluut niet nep. De eerste paar dagen is het natuurlijk nog wat heftiger van kleur, maar dit wordt na de tweede keer was iets minder. De kleur is nog steeds prachtig aanwezig, maar de harde verflaag van de eerste keer wassen is weg.

Ik ben heel blij met het resultaat wat ik creëer met het pakket van WeColour. Handige pakketten, goede service en natuurlijke een prachtige resultaat. Meer informatie over de pakket van WeColour vind je in de webshop.

Ken jij de verf pakketten van WeColour?

14 Comments

 • Reply
  Lieselot
  maart 8, 2016 at 07:20

  Klinkt heel erg goed! Ik ga eens rondkijken op de site.

 • Reply
  Mariska
  maart 8, 2016 at 08:33

  Dit is best wel interessant! Hier ga ik zeker meer naar kijken.

 • Reply
  Pip
  maart 8, 2016 at 09:29

  Leuk zo’n volledig pakket

 • Reply
  silkeblogs
  maart 8, 2016 at 09:30

  Ik had er nog nooit van gehoord, maar ze klinken heel fijn!

 • Reply
  Sabine
  maart 8, 2016 at 10:29

  Lijkt me heel erg fijn spul!

 • Reply
  Meike
  maart 8, 2016 at 10:42

  Dit zou ik wel willen proberen! Ik maak mijn haar altijd een aantal tinten blonder en uiteraard is dat niet goed. Ben daarom altijd op zoek naar verf en producten die zo min mogelijk schade aanbrengen!:)

 • Reply
  junetwonl
  maart 8, 2016 at 11:02

  wat onwijs handig dit!

 • Reply
  Michelle
  maart 8, 2016 at 15:30

  Volgens mij heb je hier een heel goed product aan de haak geslagen, klinkt onwijs goed!

 • Reply
  Rachel Kromdijk
  maart 8, 2016 at 15:49

  ah wat handig ik heb hier nog nooit over gelezen!
  http://www.Rachelkromdijk.nl

 • Reply
  BlogbyDenisee
  maart 8, 2016 at 18:25

  Hmm klinkt goed

 • Reply
  Vivian
  maart 8, 2016 at 18:28

  Heel erg leuk om te lezen en klinkt super goed

 • Reply
  Senna
  maart 8, 2016 at 18:35

  Klinkt echt heel erg goed!

 • Reply
  Petra
  maart 8, 2016 at 20:31

  Wat fijn zo’n compleet pakket om je haren thuis te verven. Klinkt als goede producten!

 • Reply
  Saraya
  maart 8, 2016 at 21:34

  Klinkt interssant, handig zo’n compleet pakket voor je haren te verven 🙂
  X

 • Leave a Reply