Bobbi Brown Dupe

IMG_3848De Bobbi Brown Shimmer Brick is een product dat nog hoog op mijn verlanglijstje staat. Het is een prachtig product met een mooie (zoals de naam al zegt) shimmer. Ik ben dol op een mooie highlighter of shimmer in het gezicht en daarom ben ik zo fan van het product. Vandaag deel ik deze dupe van de Bobbi Brown Shimmer Brick.

IMG_3844

IMG_3855De Shimmer Powder is van Uma Cosmetics en ik kocht hem op de Margriet Winter Fair voor €1,00. Een echt budget product, wat er ongelofelijk mooi en goed uitziet. Ik ben dus super benieuwd hoe mooi dit product is op de huid en of het een perfecte glow geeft.

IMG_38621Dit zijn de kleuren die er in het palette zit. Het palette bestaat uit stroken met verschillende tinten, precies zoals de shimmer brick van Bobbi Brown ook is. Er zitten prachtige brons tinten in, een mooie roze kleur en een prachtige witte kleur.

IMG_3869Wat een pigmentatie! De eerste kleur is een combinatie van alle brons tinten, dan heb je de roze kleur die ook een geweldige pigmentatie heeft en voor de roze appeltjes en dan nog de prachtige witte shimmer die geweldig is in de binnenste ooghoek en in de cupidoboog.

IMG_3846Een prachtig product dat ik zeker weten veel ga gebruiken de komen de tijd. Hij ziet er ook wel geweldig uit, sonde eigenlijk om hem te gebruiken. Een geweldige pigmentatie en ook zijn de kleuren mooi te combineren op verschillende delen van je gezicht.

Ik heb product gekocht op de Margriet Winter Fair als een aanbieding, maar je ook de shimmer powder vinden via deze webshop voor €4,95.

Wat vind jij van dit product?

12 Comments

 • Reply
  inspiredbylifee
  maart 4, 2016 at 06:47

  Prachtig is deze he! ben wel benieuwd hoe die op je gezicht is

 • Reply
  Lonneke
  maart 4, 2016 at 10:24

  Wauw, die iheeft inderdaad een goede pigmentatie! Mooi zeg!

 • Reply
  silkeblogs
  maart 4, 2016 at 10:57

  Wauw, zo mooi! x

 • Reply
  Sabine
  maart 4, 2016 at 12:02

  Hele mooie shimmer brick! Hele goede kleurcombinatie ook

 • Reply
  Esmée Lifestyle
  maart 4, 2016 at 13:24

  Wauw, wat een goede pigmentatie. Ik ben wel bang dat hij voor mijn gezicht iets te heftig zou zijn. x

  • Reply
   Suzanne
   maart 4, 2016 at 18:06

   Dat valt reuze mee denk ik. Ik heb zelf ook een extreem lichte huid en als je hem op de juiste manier (subtiel) en plekken aanbrengt, kan het heel tof ogen. Een mooie brons, blush en shimmer in een!

 • Reply
  Pip
  maart 4, 2016 at 15:03

  Mooi om te zien en wat een goede en duidelijke review!

 • Reply
  Kirsty
  maart 4, 2016 at 15:27

  Hij ziet er mooi uit! Ik ben benieuwd hoe hij je staat!

 • Reply
  Petra
  maart 4, 2016 at 15:41

  Prachtige blush/highlighter/bronzer!

 • Reply
  Michelle
  maart 4, 2016 at 15:55

  Heel erg mooi en wat een pigmentatie!

 • Reply
  Senna
  maart 5, 2016 at 08:46

  Wat een prachtig product

 • Reply
  Cynthia
  maart 5, 2016 at 21:04

  Wauw, goede pigmentatie voor zo’n klein prijsje!

 • Leave a Reply