Lievelings #2

lievelings2Na het eerste lievelings artikel moest er wel een tweede volgen volgens jullie. En daarom, een maand later deel ik weer mijn lievelings dingen op de wereld met jullie. Bezigheden die ik heb ontdekt en waar ik verliefd op ben  geworden, lipsticks, maar ook weer een boek. Een heleboel mooie dingen die ik met jullie wil delen.

Lievelings boek

IMG_6651Anna Nooshin met haar prachtige boek On Top, behoort nu weer opnieuw tot mijn lievelings boek. Ik ben weer opnieuw begonnen met lezen van dit boek en ik vind het weer heerlijk. Ik haar hier zoveel positieve energie uit en dat is toch heerlijk! Ik vind er niets fijner dan weer goede motivatie en ideeën te krijgen om weer aan de slag te gaan en ik hoop dat jullie dit ook gaan merken op S-Diary. Achter de schermen is het namelijk wel flink aan de gang.

Lievelings lipstick

IMG_6688Vorige maand was mijn lievelings lipstick ook een lipstick van MAC, maar ik heb hem nu omgeruild voor een andere kleur. Namelijk de prachtige, nude roze, Please Me. Het is een prachtige lipstick waar ik al met veel enthousiasme over heb geschreven. Je kunt hier de review vinden met daarin ook de swatches.

Lievelings bezigheid

IMG_6474Ik heb weer een nieuwe bezigheid gevonden. Ik vind het namelijk geweldig om de laatste tijd bezig te zijn met koken en bakken en natuurlijk het opeten van mijn etenswaren. Hier ga je dus de komende tijd nog zoveel van zien op S-Diary. Het is namelijk zo leuk en sommige dingen zijn daarnaast ook super fotogeniek!

Lievelings armcandy

IMG_6645Dit zijn op het moment echt twee favoriete armbandjes. Ze zijn heel erg mooi qua kleur en passen bij heel veel outfits en natuurlijk is het klavertje vier helemaal iets voor mij.

En dit zijn de items die ik deze maand met jullie wou delen en even extra in het zonnetje wilde zetten. Weer een heleboel nieuwe items, maar ook twee oudere ontdekkingen die weer vol op zijn leventje lijden.

Wat is jouw favoriete bezigheid?

16 Comments

 • Reply
  Liz
  februari 29, 2016 at 07:32

  Mac Please me is zo mooi! Koken en bakken blijft leuk he!

 • Reply
  Simone
  februari 29, 2016 at 09:03

  Leuk idee, je lievelingsproducten uitlichten! Please Me is ook een van mijn favorieten, zo’n mooie kleur!

  • Reply
   Suzanne
   februari 29, 2016 at 18:53

   Inderdaad, past ook heel goed bij verschillende ooglooks!

 • Reply
  Mariska
  februari 29, 2016 at 09:33

  Koken en bakken is heel leuk, maar opeten is nog leuker 😛 mooie lipstick!

 • Reply
  silkeblogs
  februari 29, 2016 at 09:53

  Die armbandjes zijn echt supermooi! x

 • Reply
  Sabine
  februari 29, 2016 at 12:44

  Hele leuke items heb je uitgezocht! Please me staat nog steeds op mijn wishlist. Ik heb verder ook maar alleen kinda sexy en brave.

 • Reply
  jameysavvii
  februari 29, 2016 at 13:09

  wat een leuke armbandjes!

 • Reply
  Michelle
  februari 29, 2016 at 13:45

  Wat een prachtige foto’s! Ik krijg honger van dat eitje!

 • Reply
  Merel
  februari 29, 2016 at 18:31

  Hele leuke items’

 • Reply
  Daisy
  februari 29, 2016 at 18:33

  Leuk om te zien wat je favorieten zijn van de afgelopen tijd. Het boek van Anna nooshin is heel erg inspirerend.

 • Reply
  Romy
  februari 29, 2016 at 18:45

  Wederom weer een hele leuke Lievelings meis! Het boek van Anna vind ik ook echt geweldig en Please Me is prachtig!

  • Reply
   Suzanne
   februari 29, 2016 at 18:54

   Love it! Ze staan er inderdaad niet voor niets tussen!

 • Reply
  Petra
  februari 29, 2016 at 18:48

  Mooi lijstje!

 • Reply
  Esmée Lifestyle
  februari 29, 2016 at 20:05

  On Top is zo’n fijn boek. Ik kreeg er inderdaad heel veel positieve energie en motivatie van. Misschien moet ik hem ook nog eens opnieuw lezen. x

 • Reply
  Jolet
  februari 29, 2016 at 20:10

  Ik heb please me ook, hij is echt prachtig

 • Reply
  Saraya
  februari 29, 2016 at 21:17

  Prachtige foto’s, yummie dat eitje ziet er overheerlijk uit 🙂
  X

 • Leave a Reply