Toffe Tweedehands Items

uw11Een tijdje terug heb ik al verteld over het platform United Wardrobe. Een mooie manier om tweedehands kleding en accessoires te scoren voor een leuk prijsje. Ik heb toen mijn twee favoriete verkopers gedeeld, maar ik moet zeggen dat ik nu een andere verkoopster heb ontdekt en wauw! Het zijn te gekke items die je kunt scoren voor een mooi prijsje en een aantal van deze items wil ik even met jullie delen, ze zijn echt de moeite waard!

De items die ik ga delen zijn allemaal verkrijgbaar via de verkoopster Sophie, ook wel bekend van de blog Soophisticated. Alle foto’s zijn dus ook afkomstig van haar en ik moet zeggen, dit ziet er ook zeker fantastisch uit! Hele mooie kledingstukken, maar hoe het in beeld is gebracht, maakt het nog allemaal veel mooier!

UW14Aller eerst deze muts. Er zitten goede foto’s bij van de muts zelf, maar het ziet er toch ook heel leuk als je een outfit schets krijgt. Hoe je bijvoorbeeld de muts kan combineren met de rest van de outfit en dan krijg je ook veel meer zin om dit te gekke item aan te schaffen voor in je kledingkast.

UW15Prachtige detailfoto’s van deze oranje schakelketting. Heel mooi zulke detailfoto’s en daarnaast kun je in de shop ook nog zien hoe hij staat als je hem om hebt.

UW13Deze prachtige blazer in het poederroze. Ik vind hem echt super tof en ik heb ook echt gedacht van ‘Joh, ik ga onderhandelen!’ Dus wie weet zie je hem nog ooit voorbij komen in mijn outfits.

UW12Hoe mooi is deze top met allemaal pailletten. Ik vind hem echt super tof! Die kan echt prachtig staan met feestjes of dadelijk in de zomer of gewoon om in je huis te hebben hangen. Ooit heb ik een kledingrek in mijn huis staan met daaraan dit soort kledingstukken die je gewoon wilt hebben voor de heb.

Deze items moest ik gewoon met jullie delen, want ik vind ze echt de moeite waard. Ik hoop dat jullie er ook zo over denken en mocht je nu de items willen bestellen, kun je even kijken in de United Wardrobe shop of contact opnemen met Sophie via haar blog.

Wat vind jij van deze tweedehands items?

10 Comments

 • Reply
  Sanne
  februari 27, 2016 at 08:45

  Wat een super toffe items!

 • Reply
  Mariska
  februari 27, 2016 at 09:48

  Leuke gave items, vooral die top! Die vind ik echt geweldig 😀

 • Reply
  Esmée Lifestyle
  februari 27, 2016 at 11:00

  Dit zijn echt mooie items. Ik ben haar kledingkast gelijk gaan volgen. United Wardrobe is echt een fijne manier om je kleding te verkopen. X

 • Reply
  Vivian
  februari 27, 2016 at 11:30

  Die ketting is heel apart, ziet er leuk uit!

 • Reply
  silkeblogs
  februari 27, 2016 at 13:31

  Wauw, echt mooie items! =D

 • Reply
  Sabine
  februari 27, 2016 at 13:33

  Hele leuke items! Ik hou van tweedehands spullen

 • Reply
  Pip
  februari 27, 2016 at 13:42

  Super toffe items! Dat topje met de pailette! Wauw

 • Reply
  Michelle
  februari 27, 2016 at 17:31

  Leuke items! Ik ga zeker eens een kijkje nemen!

 • Reply
  Lobke - Lovali
  februari 28, 2016 at 15:45

  Wauw, ze zijn echt onwijs mooi! Vooral de laatste top! X

  • Reply
   Suzanne
   februari 28, 2016 at 19:53

   Die is heel tof inderdaad!

  Leave a Reply