Beauty & Mode

Lucky Charms

IMG_6645Een tijdje terug kwam ik deze armbandjes tegen en ik vond ze super leuk. Zoals ik al eens eerder heb verteld, koppel ik bepaalde gebeurtenissen of gevoelens aan een sieraad. Dit zetje bevat zo een klavertje vier en je kunt het al bedenken. Op momenten van toetsen of belangrijke gesprekken, draag ik deze armbandjes. Mijn lucky charms.

IMG_6638

IMG_6639Een armbandje is minty blauw, een heel zacht kleurtje wat over goed bij past. Het andere armbandje is iets harder van kleur en bevat tinten, zoals groen, paars, blauw en mint groen met daaraan het mooie klavertje vier met goud en wit. Een prachtige combinatie van twee armbandjes en verschillende kleuren.

Daarnaast draagt het armbandje ook erg prettig. De kralen zijn niets te groot en ook sluit het armbandje goed aan bij mijn smalle polsjes.

IMG_6644Ik ben echt dol op het armbandje! Het armbandje heb ik gekocht via Emotion Biżuteria Artystyczna en is verkrijgbaar in verschillende kleuren en varianten. Heel erg leuk om te mixen en matchen!

Heb jij sieraden met een betekenis?

 

10 Comments

 • Reply
  LIFESTYLE-BOUTIQUE
  25 februari 2016 at 06:46

  Wauw dit zijn prachtige armbandjes, ik vind de kleuren ook super gaaf en het past bij elke outfit. En met het klavertje 4 heeft het ook nog een betekenis ook. X

 • Reply
  Mariska
  25 februari 2016 at 09:02

  Super leuke armbandjes, dat klavertje is heel mooi! Vind het altijd zo mooi wanneer sieraden ook nog eens betekenis hebben. Voor mij is dat zo wanneer het sieraad een cadeau is geweest.

 • Reply
  Cynthia - Liefde voor mode
  25 februari 2016 at 10:25

  Heel mooi! Ik vind het inderdaad ook speciaal om sieraden met een betekenis te dragen. Ik denk dan iedere keer als ik het sieraad draag weer even aan dat moment!

 • Reply
  Marushi
  25 februari 2016 at 13:42

  Aparte kleur die groen met paars. Wel mooi, en dat klavertje vier is echt schattig eraan. -x-

 • Reply
  Melis
  25 februari 2016 at 14:30

  Hele leuke armbandjes

 • Reply
  Lotte
  25 februari 2016 at 17:56

  Hele mooie armbandjes

 • Reply
  Jolet
  25 februari 2016 at 18:53

  Die kralen zijn echt prachtig!

 • Reply
  Sabine
  25 februari 2016 at 19:22

  Leuke armbandjes! Staan leuk bij een zomerse outfit

 • Reply
  Pip
  25 februari 2016 at 20:18

  Ze zijn echt super mooi! Hele aparte kleurtjes ook

 • Reply
  Romy
  25 februari 2016 at 23:20

  Wauw Suus, echt grote complimenten voor de foto’s! Echt vanuit een prachtige hoek gefotografeerd! De armbandjes zijn echt heel leuk en passen helemaal bij je.

 • Geef een reactie