All That Greys by Essence

IMG_6981Een nieuwe limited edition van Catrice ligt nu in de winkels en mijn hoofd kon mijn hart niet in bedwang houden en ik nam daarom een heleboel nieuwe producten mee uit de schappen om te reviewen. Prachtige producten geïnspireerd op “Roaring Twenties” bekend om glamour feesten en Hollywood beauty’s. Vandaag de review!

IMG_6984All That Greys bestaat uit een heleboel mooie producten, zoals een oogschaduwpalette, smokey eye pencils, lipglossjes, body & face powder, vijf nagellakjes, nepwimpers, nagelstickers en een haarbandje.

Essence All That Greys Porcelain Loose Face & Body Powder

IMG_6995De lichte, losse poeder in zacht nude bevat lichtreflecterende pigmenten om je gezicht en lichaam een prachtige glans te geven. De powder puff verdeelt het poeder perfect.

IMG_6997Een losse poeder, dit vind ik altijd heerlijk om te gebruiken op mijn gezicht. Daarnaast beloofd het een lichte, luchtige poeder te zijn en dat is hij zeker. Het is een zachte poeder die gemakkelijk met de powder puff over het lichaam en gezicht verdeeld en een subtiele glans achterlaat, maar voornamelijk ook erg mat is. Een fijn product!

Essence All That Greys Porcelain Loose Face & Body Powder is verkrijgbaar in BeCclassy & Fabulous voor €3,39.

Essence All That Greys Eyeshadow Palette

IMG_7011Roze, rood & grijs! Met zeven tinten bevat het oogschaduwpalet het complete kleurenpalet van deze trend edition. De zachte, poedertextuur met een hoge dekking is gemakkelijk aan te brengen met de duo-applicator. Dankzij de geïntegreerde spiegel, kun je onderweg van de dansvloer naar de bar je make-up nog bijwerken.

IMG_7014Een mooi palette met zeven roze, rood en grijs tinten voor op de ogen. Zelf vind ik rood en roze altijd een moeilijke kleur voor een ooglook, maar in combinatie met grijs kan dit voor een mooi geheel zorgen. Mits de pigmentatie van alle kleuren goed is.

IMG_7017De pigmentatie is niet fantastisch. De eerste vier kleuren zijn erg licht en ook de laatste drie kleuren zijn niet enorm gepigmenteerd. Wel zijn de laatste twee kleuren een beetje op te bouwen, maar je kunt er zeker geen smokey eye mee maken.

Essence All That Greys Eyeshadow Palette is verkrijgbaar in 7 Shades Of Rose And Grey voor €4,99.

Essence All That Greys Lipgloss

IMG_7002Kiss & tell! De lipgloss zorgt voor prachtige kleuraccenten op de lippen en een glossy finish in donkerrood en lichtroze.

IMG_7003Twee prachtige lipglossjes die er uit zien als lip stains en daar ga ik steeds meer van houden, omdat het gewoon super gemakkelijk aanbrengt op de lippen en voor een lange tijd blijft zitten. Ze zien er in ieder geval allebei superleuk uit en ook zijn de kleurkeuzes goed!

IMG_7008Ook op de handen en de lippen voelt het alsof het een lip stain is. Allebei de lipglossjes geven een mooie kleur af en zeker  Roaring Red heeft een hele intense kleur en is dekkend op de lippen. That’s What Rose Would Do is een stuk minder dekkend op de lippen en deze moet je opbouwen in twee laagjes voor een mooi geheel.

Essence All That Greys Lipgloss is verkrijgbaar in Roaring red en That’s What Rose Would Do voor €1,99 per stuk.

Essence All That Greys Nail Polish

IMG_7000Gatsby’s collectie! Vier coole tinten variërend van steengrijs en antraciet tot zwart en donkerrood zorgen voor supertrendy nagelstijlen. Met twee effecten – parelmat en hoogglans, maak je diverse looks.

Van de vijf nieuwe nagellakjes heb ik er twee gekocht, namelijk 03 greyt times en 05 roaring red. Allebei de lakjes hebben een andere finish, greyt times heeft namelijk een high gloss en roaring red is mat.

IMG_6992Greyt times is een lichte grijstint met een glanzende finish. Hij is echt heel licht en dekt ook niet volledig in een keer. Voor een mooi egaal gelakte nagel moet je zeker twee laagjes aanbrengen.

IMG_6990Roaring red is daarentegen een hele ander kleur en finish en ook de pigmentatie is verrassend. Roaring red is een bordeaux rode kleur met een matte finish, dit ziet er echt verrassend mooi uit en daarnaast is de pigmentatie ook goed. Een laagje nagellak en je nagel is perfect en dekkend gelakt.

Essence All That Greys Nail Polish is verkrijgbaar in Black to Black, Step Into The Grey Zone, Greyt Times, Girl With a Pearl en Roaring Red voor €1,99 per stuk.

Verrassende producten in de limited edition collectie van Essence. Zelf ben ik erg te spreken over de lipglossjes, de body en face powder en het nagellakje in Roaring red. Jammer dat niet alle producten mij goed zijn bevallen, maar ook hiermee kun je wel experimenteren.

De collectie ligt vanaf half februari tot half maart 2016 bij de Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij de Kruidvat in België.

Wat vind jij van de producten?

19 Comments

 • Reply
  Sabine
  februari 22, 2016 at 06:38

  Weer nieuwe producten van Essence, altijd leuk!

 • Reply
  BlogbyDenisee
  februari 22, 2016 at 08:57

  Gaaf zeg!

 • Reply
  Jamey
  februari 22, 2016 at 10:11

  wat een mooie collectie!!

 • Reply
  Falibeauh
  februari 22, 2016 at 10:50

  Goed artikel en erg mooie foto’s!

 • Reply
  silkeblogs
  februari 22, 2016 at 11:22

  Heel mooie foto’s! x

  • Reply
   Suzanne
   februari 22, 2016 at 17:41

   Dankjewel, Silke!

 • Reply
  Vivian
  februari 22, 2016 at 16:38

  Hele mooie producten! Vooral de lipproducten, leuk zeg!

 • Reply
  Teddy
  februari 22, 2016 at 16:57

  Wat een leuke collectie!

  • Reply
   Suzanne
   februari 22, 2016 at 17:43

   Hele leuke collectie!

 • Reply
  Petra
  februari 22, 2016 at 17:00

  Hele duidelijke review en wat een mooie producten!

 • Reply
  Michelle
  februari 22, 2016 at 17:36

  Erg leuk om te lezen!

 • Reply
  Romy
  februari 22, 2016 at 17:48

  Echt een hele leuke collectie! Ik kwam laatst thuis met het That’s What Rose Would Do lipglossje en ik ben er echt enthousiast over! Zo’n leuk kleurtje is het.

 • Reply
  Mariska
  februari 22, 2016 at 18:48

  Het oogschaduw palette heb ik gekocht! Weet jij of die poeder alleen voor bepaalde huidskleuren geschikt is of niet?

 • Reply
  Saraya
  februari 22, 2016 at 21:21

  Ik heb ook de oogschaduw Palette gekocht en het pigment ziet er bij mij toch beter uit, de glossjes heb ik ook en die zijn erg mooi 🙂
  X

 • Reply
  Jhemyla
  februari 22, 2016 at 21:55

  Ik vind de lipproducten het mooist, gave foto’s!

 • Reply
  Kimberly
  februari 23, 2016 at 08:08

  Mooi! Ik vind de nagellakkjes echt leuk! X

 • Reply
  simonezwaan21
  februari 23, 2016 at 18:23

  Mooi!

 • Reply
  lipsticks & joy
  februari 23, 2016 at 21:39

  Mooie foto’s heb je gemaakt en toffe producten zitten erbij!

  -x- Sabrina

 • Reply
  coupon codes amazon 10%
  juli 22, 2016 at 13:53

  How do you create your own blogger header for your blogspot?.

 • Leave a Reply