Rough Luxury by Catrice

IMG_6968Er ligt weer een nieuwe limited edition collectie in de winkels. Ik kwam er plotseling bij uit en ik kon het niet laten om een aantal prachtige producten mee naar huis te nemen om te reviewen. Dat doe ik dan ook met heel erg veel liefde. Vandaar deze review met prachtige producten uit de Rough Luxury collectie van Catrice.

IMG_6949In Duitsland was deze collectie verkrijgbaar als kerstcollectie, maar in Nederland en Beglië is deze limited edition collectie begin februari geïntroduceerd. Een collectie die centraal staat om de koele grijs tinten en de smokey eyes gecombineerd met nude lippen. De collectie bestaat uit twee oogschaduw paletten voor een smokey eye, twee lipsticks, een lip oil, een blush, vier nagellakjes en als afsluiter een mooie top coat voor de nagels. Speciaal voor S-Diary (en mezelf) heb ik de lipsticks, lip oil en de blush in huis gehaald om te reviewen!

Gradation Blush

IMG_6960
Beautyfacetten. De Gradation Blush met modieus kleurverloop en uniek reliëf is een absolute eye-catcher binnen deze collectie. De kleuren variëren van donkerrood en rozenhout nuances tot zachte rosé tinten. De ideale beautypartner voor een zichtbare frisheidboost op de wangen.

IMG_6961Een prachtige blush met inderdaad een prachtige, intense kleur die zorgt voor een heleboel frisheid op het gezicht. Het is een mooie, compacte blush voor in je stash, maar ook ideaal voor in je tas of mee op reis.

De Gradation Blush is verkrijgbaar in Aurora Polaris voor €3,99.

Lip Oil

IMG_6964Take care. Lippen kunnen schraal en gevoelig worden door koude temperaturen. Deze Lip Oil gloss is verrijkt met amandelolie en shea butter om de lippen met verzorgende ingrediënten te voeden en zacht en soepel te houden. De Lip Oil heeft een subtiele, lichte vanille geur en de praktische tubeverpakking. Voor een verzorgde, glossy finish.

Een lip oil is weer eens iets anders in de collectie van Catrice en ik vind het meteen een verrassend product. De verpakking ziet er heel erg leuk uit en het is ook nog eens handig in gebruik. Je haalt het product gemakkelijk uit de tube en kunt het direct aanbrengen op de lippen of aanbrengen op de rug van je hand en vervolgens op je lippen. Een leuke aanwinst! De lip oil is verkrijgbaar in Cozy Cashmere voor €3,95.

Luminous Lip Colour

IMG_6967Nude vs. kersenrood. Luminous Lip Colour zorgt voor prachtig gekeurde lippen met een intense glans. De romige textuur voelt prettig op de lippen. Of je nu gaat voor nude of donker kersenrood: deze lipstick past dit winterseizoen bij elke outfit.

IMG_6973Twee leuke limited edition lipsticks. Ik ben zelf altijd een enorme fan van de Catrice lipsticks, want het zijn goede kwaliteit lipsticks voor een laag prijsje en dat maakt mij vrijwel altijd enthousiast. De lipsticks zien er aller eerst heel erg mooi en stylish uit. Zowel een nude kleur als een donker rode en allebei erg klassiek en mooi te combineren met een smokey eye en een natuurlijke blush op de wangen. De Luminous Lip Colour is verkrijgbaar in Natural Nude en Rustic Red voor €3,99 per stuk.

Swatches

IMG_6980Gradation Blush – Lip Oil – Luminous Lip Colour in Natural Nude – Luminous Lip Colour in Rustic Red

Ik ben meteen verbaasd over de swatches. De blush geeft met een veeg een intense kleur af. Een hele mooie pigmentatie voor een blush wat zorgt voor een mooie frisse kleur op de appeltjes van de wangen. Daarnaast zie je de lip oil, het is een dikkere olie in een zacht roze kleur. En ook de lipsticks doen mij versteld staan, zeker de lichtste kleur Natural Nude heeft een fantastische pigmentatie en voor een nude lipstick is dit verrassend! Zowel op de lippen als op de rug van mijn hand geven de lipsticks in een veeg een mooie, dekkende kleur af!

Ik ben enorm enthousiast over de nieuwe producten van Catrice. Het zijn zowel mooie producten om in je stash te hebben en te gebruiken, maar ook de lip oil is heel handig om mee te nemen onderweg voor je droge lippen.

De Catrice Rough Luxury collectie is verkrijgbaar vanaf begin februari tot begin maart bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.

Wat vind jij van deze collectie?

13 Comments

 • Reply
  mblogs0807
  februari 18, 2016 at 07:14

  De blush ziet er mooi uit!

 • Reply
  Romy
  februari 18, 2016 at 08:08

  Leuk artikel meis! Ik ben de nieuwe collectie ook al tegengekomen, waarbij ik de blush toch wel hèèl erg snel in mijn mandje deed. Prachtig!

 • Reply
  svenja
  februari 18, 2016 at 08:27

  Vooral de lipstick Rustic Red vind ik zo onwijs pretty, echt een heel elegant kleurtje. De blush vind ik ook heel lief en zacht ogen!

 • Reply
  Natasja
  februari 18, 2016 at 08:31

  Het zijn prachtige producten! Ik twijfelde om de blush mee te nemen maar na de swatch te zien ga ik hem toch nog halen!

 • Reply
  Mariska
  februari 18, 2016 at 08:49

  Ik heb ze gezien, vooral die blush vind ik echt heel erg mooi!

 • Reply
  reshmaaddicted2beauty
  februari 18, 2016 at 13:36

  Ik ben erg enthousiast over de nieuwe producten van catrice. Ben erg benieuwd!

 • Reply
  Jolet
  februari 18, 2016 at 15:43

  Ik vind het een mooie collectie!

 • Reply
  Sabine
  februari 18, 2016 at 16:34

  Prachtige producten!

 • Reply
  Michelle
  februari 18, 2016 at 16:35

  De lipsticks zijn heel mooi! Ben benieuwd naar de lip oil

 • Reply
  silkeblogs
  februari 18, 2016 at 18:14

  Dit is echt zo’n mooie collectie! =D x

  • Reply
   Suzanne
   februari 18, 2016 at 18:15

   Inderdaad! Zag bij jou ook al de review voorbij komen, leuk om zo verschillende meningen te lezen.

 • Reply
  mamaclivi
  februari 18, 2016 at 22:59

  Ben benieuwd naar de lip oil! Ik heb vaak nadat ik een paar dagen achter elkaar lippenstift heb opgedaan dat mijn lippen enorm droog zijn. Misschien is dit wel de oplossing 🙂 overdag een lippenstiftje en ‘s avonds de lip oil.

 • Leave a Reply