Typical look – Zomertype

zomerAls je mijn outfits bekijkt, kom je vrijwel elke keer dezelfde stijl en dezelfde kleuren tegen. Dit komt omdat ik een zomertype ben en hier mijn kleuren op aan pas, omdat deze gewoon weg goed bij mij passen. In mijn ooglooks probeer ik hier nog wat afwisseling in te zoeken en ben ik überhaupt nog heel erg zoekende in hoe ik dit moet fotograferen. Daarom heb ik Lisa gevraagd om mij te helpen met de looks en om te beginnen hebben we voor elk type een andere look gemaakt afgestemd naar de kleuren die bij dat type passen. Vandaag mijn favoriet, het zomertype (that’s me!)

Ben jij een zomertype?

Als jij lichtblond haar hebt, ben ik er vrijwel zeker van dat je een zomertype bent. Zomertypes hebben vrijwel altijd lichtblond haar zonder rode ondertoon, ze hebben een lichte huid met een koele ondertoon, vaak rode wangetjes, verbranden snel en hebben (fel)blauwe ogen. Mocht jij dit allemaal kunnen aanvinken, dan wil dit waarschijnlijk zeggen dat je een zomertype bent.

Ooglook

zomerIn de ooglook hebben we gekozen voor nude met een mooie touch van zachtroze en een mooie paarse kleur onder de onderste wimperrand. Beige is een kleur die een zomertype niet moet dragen in kleding, maar weer geweldig kan staan in de ooglooks omdat dit dicht bij de huid ligt. Daarnaast is zachtgrijs, jeansblauw, zachtroze, mauve en paars erg geschikt voor de ogen.

Kleuren die je gezicht niet ophalen en dus geen positieve touch geven, zijn zwart, goud en natuurtinten (oranje). Ben jij meer van het oranje en staat dit je ook prachtig, dan ben je waarschijnlijk een lentetype.

Deze producten zijn gebruikt:

 • NYX pomade in Chocolate
 • Urban Decay Clear brow gel
 • NYX Concealer (wenkbrauwbot)
 • Makeupforever black eyepencil
 • Ardell Whispies lashes.

candyLipkleur

Kleuren die op de lippen prachtig staan bij dit type is oudroze, mauve en framboos en zelf vind ik het ook geweldig om knalroze te dragen (met een blauwe ondertoon).

Deze look is speciaal aangepast voor degene die zomertypes zijn en waarbij beige, zachtroze, mauve en paars geweldige kleuren zijn om te dragen op de ogen. Ik ben erg benieuwd wat jij van dit artikel vind en de prachtige look van Lisa. Wil je meer van haar looks zien kom dan vooral terug de komende weken voor alle looks bij elk seizoenstype en bekijk Lisa’s Instagram.

Ben jij net als ik een zomertype?

12 Comments

 • Reply
  silkeblogs
  februari 9, 2016 at 10:02

  Prachtig! x

 • Reply
  Sabine
  februari 9, 2016 at 10:33

  Wat een prachtige look!

 • Reply
  Lotte
  februari 9, 2016 at 10:38

  Hele mooie look!

 • Reply
  Mariska
  februari 9, 2016 at 11:12

  Je maakt zoooo mooie looks! Ik ben echt een zomertype 😀

 • Reply
  junetwonl
  februari 9, 2016 at 11:16

  wat een prachtige look!

 • Reply
  Michelle
  februari 9, 2016 at 14:51

  Wauww heel mooi! Prachtig gemaakt

 • Reply
  BlogbyDenisee
  februari 9, 2016 at 17:15

  Mooi

 • Reply
  Marushi
  februari 9, 2016 at 18:56

  Echt een prachtige ooglook! -x-

 • Reply
  inspiredbylifee
  februari 9, 2016 at 20:18

  Geweldige look!

 • Reply
  Quincy
  februari 9, 2016 at 22:33

  Amazing look! I do not understand your blog, but the eyemakeup is just perfect! Be proud of it.

  • Reply
   Suzanne
   februari 9, 2016 at 23:13

   Thank you so much!

 • Reply
  xjefemkee
  februari 10, 2016 at 19:15

  Wat een prachtige look! Vooral de ogen vind ik prachtig

 • Leave a Reply