Typical look – Lentetype

LenteAls je mijn outfits bekijkt, kom je vrijwel elke keer dezelfde stijl en dezelfde kleuren tegen. Dit komt omdat ik een zomertype ben en hier mijn kleuren op aan pas, omdat deze gewoon weg goed bij mij passen. In mijn ooglooks probeer ik hier nog wat afwisseling in te zoeken en ben ik überhaupt nog heel erg zoekende in hoe ik dit moet fotograferen. Daarom heb ik Lisa gevraagd om mij te helpen met de looks en om te beginnen hebben we voor elk type een andere look gemaakt afgestemd naar de kleuren die bij dat type passen. Vandaag deze prachtige, vurige look voor het lentetype

Ben jij een lentetype?

Lentetypes zijn vaak te herkennen aan hun goudkleurige tot rossige haar en typerend is de warme, ivoorkleurige ondertoon van de huid, niet veel contrast dus tussen huid en haar. De oogkleuren verschillen van (grijs)blauw tot lichtbruin tot groen.

Ooglook

LenteDe ooglook hebben we gekozen voor warme tinten. Oranjerood, goudbruin, zandkleuren en koraalrood zijn kleuren waarmee een lentetype kan opvallen en deze zijn dus ook zeer geschikt voor een feestje als jij in het middelpunt wil staan! Verder is het mooi om pasteltinten, inktblauw, mosgroen, grasgroen, appelgroen, geel en turquoise te gebruiken in je looks om lentetype ten top te spelen!

Kleuren die je gezicht niet ophalen en dus geen positieve touch geven, zijn zwart, wit, gedempte kleuren en kleuren met een blauwe ondertoon. Het tegenovergestelde dus van het wintertype.

lente2
Deze producten zijn gebruikt:

 • Anastasia dipbrowpomade in Chocolate  & browwizz in Taupe.
 • Urban Decay Clear Brow gel
 • BECCA Moonstone Highlighter (innercorner highlight)
 • NYC Liquid Liner
 • Lilly Ghalichi Lashes in de stijl DOHA

hit the dirtLipkleur

Deze lipkleur sluit mooi aan bij de ooglook en is heel erg geschikt voor een lentetype. De kleur heet ‘Hit The Dirt’ en is van MakeUp Monster.

Deze look is speciaal aangepast voor degene die lentetypes zijn en wie prachtig kunnen opvallen met oranjerode kleuren! Ik ben erg benieuwd wat jij van dit artikel vind en de prachtige look van Lisa. Wil je meer van haar looks zien kom dan vooral terug de komende weken voor alle looks bij elk seizoenstype en bekijk Lisa’s Instagram.

Ben jij toevallig een lentetype?

No Comments

 • Reply
  Marielle
  februari 2, 2016 at 06:34

  Prachtige look

 • Reply
  Lisa
  februari 2, 2016 at 09:53

  Wat een leuk artikel! Ik vind de look ook zo mooi, ben benieuwd naar de volgende!

 • Reply
  Maaike
  februari 2, 2016 at 10:50

  Wat een prachtige look zeg! Ik wou dat ik mijn ogen zó mooi kon opmaken 🙂

  • Reply
   Suzanne
   februari 2, 2016 at 21:07

   Ik zou het zelf ook willen Maaike. Gelukkig heb ik Lisa hiervoor die mij helpt!

 • Reply
  Mariska
  februari 2, 2016 at 10:55

  Suuuuper mooi! De lipkleur vind ik ook geweldig!

  • Reply
   Suzanne
   februari 2, 2016 at 21:08

   Inderdaad een speciale lipkleur, dit zie je niet elke dag voorbij komen, maar blijft wel heel draagbaar.

 • Reply
  Liesbeth
  februari 2, 2016 at 13:58

  Prachtige look

 • Reply
  Marij
  februari 2, 2016 at 14:32

  Hele mooie kleuren heb je gebruikt. Ik vind zelf warme kleuren altijd heel mooi

 • Reply
  Eef
  februari 2, 2016 at 16:26

  Wauiw mooi

 • Reply
  Femke
  februari 2, 2016 at 17:38

  Wat een prachtige look!

 • Reply
  sabine
  februari 2, 2016 at 21:06

  Heel erg mooi! Wat een aparte kleur ogen heb je ook zeg!

 • Reply
  coffeeandoversizedsweaters
  februari 6, 2016 at 13:52

  Super mooi!! 😀

 • Reply
  Typical look – Zomertype | S-Diary
  februari 9, 2016 at 06:19

  […] Kleuren die je gezicht niet ophalen en dus geen positieve touch geven, zijn zwart, goud en natuurtinten (oranje). Ben jij meer van het oranje en staat dit je ook prachtig, dan ben je waarschijnlijk een lentetype. […]

 • Leave a Reply