Lievelings #1

lievelings1Laatst bedacht ik me dat ik eigenlijk nauwelijks favorieten deel met jullie. Ik schrijf genoeg blogpost met daarin een favoriet, maar nooit een blogpost met daarin allemaal lievelings items van dat moment. Dit vind ik zelf een van de leukste dingen om te lezen bij anderen en vandaar dat ik zelf ook een poging ga doen met mijn Lievelings serie aan artikelen. Een blogpost vol met favoriete items en gebeurtenissen en vandaag trap ik af met numero 1!

Lievelings lipstick

IMG_6225Hij zit nog maar net in mijn stash, maar behoort nu al tot een van mijn lievelings lipproducten! Mijn MAC Captive! Binnenkort komt er nog een uitgebreide review online, maar natuurlijk kon hij hier niet ontbreken!

Lievelings gebeurtenis

De lievelings gebeurtenis van de afgelopen maand, is toch wel mijn afsluitend stagegesprek geweest. Het verlossende woord of ik wel of niet mijn stage zou hebben gehaald en I did it! Ik heb mijn stage met een goed afgesloten en daar ben ik super blij mee! Nu kan ik eindelijk mijn rust pakken die ik nodig heb.

Lievelings sjaal

IMG_6135Dit is de sjaal waar ik de laatste tijd heel veel mee heb gefotografeerd en dus ook een andere manier van fotograferen heb geprobeerd. Het is mij heel goed bevallen, moet ik eerlijk zeggen. Het is eigenlijk de sjaal die mijn moeder heeft gekocht, maar ik gebruik hem voor het fotograferen en alleen daarom hoort hij al in dit rijtje te staan!

Lievelings pyjama

IMG_6208Hoe leuk is deze pyjama? En dan heb ik het nog niet eens over hoe fijn hij is, hoe warm, hoe zacht, hoe … Het is echt een heerlijke pyjama waar ik deze maand veel in het doorgebracht.

Lievelings liedje

Als trouwe The Voice Of Holland volger, moest ik ook genieten van de finale en wat was dit duet tussen Marco en de winnares Maan toch prachtig! Het nummer is sowieso prachtig en ze maken er nog iets veel mooiers van.

En dat waren mijn lievelings momenten en items van de afgelopen maand, januari. Het was een maand met prachtige producten die ik heb mogen ontdekken en die ik nu allemaal aan het uittesten ben voor S-Diary en dus binnenkort nog voorbij zullen komen, maar ook andere momenten waar ik nog niet zeker van ben of ik hier over ga schrijven. We zullen zien!

Wat is een lievelings gebeurtenis van jou deze maand?

15 Comments

 • Reply
  Eef
  februari 1, 2016 at 09:35

  Kei leuk artikel. Zeker vaker doen!

 • Reply
  Liesbeth
  februari 1, 2016 at 09:53

  Dat liedje van maan en Marco Borsato is zo leuk!

 • Reply
  Vivian
  februari 1, 2016 at 10:19

  Die sjaal is ook wel heel erg mooi!

 • Reply
  sabine
  februari 1, 2016 at 10:57

  De pyjama staat je heel erg goed! Leuk om te zien je lievelings items. Fijn dat je je stage ook zo goed hebt afgesloten

  • Reply
   Suzanne
   februari 2, 2016 at 21:11

   Dankjewel, Sabine! Stiekem breng je toch veel tijd door in je pyjama!

 • Reply
  Mariska
  februari 1, 2016 at 11:07

  Super leuk, mooi liedje! En MAC lipsticks zijn al snel favoriet, ze zijn zo mooi 🙂

 • Reply
  Marielle
  februari 1, 2016 at 11:32

  Mooi die pyjama! Fijn van je stage, neem nu inderdaad goed je rust

 • Reply
  Femke
  februari 1, 2016 at 11:52

  Heel leuk om te lezen!

 • Reply
  BlogbyDenisee
  februari 1, 2016 at 12:48

  Leuk

 • Reply
  Marij
  februari 1, 2016 at 13:44

  Heel leuk om te lezen hoor! Ben benieuwd naar de kleur van de lipstick.

 • Reply
  irene
  februari 1, 2016 at 13:54

  Ik had kaartjes gewonnen voor de finale hihi!! X

 • Reply
  Gea (@GlamviewNL)
  februari 1, 2016 at 18:46

  Wat een leuk artikel om te lezen 🙂 Liefs Gea. http://www.glamview.nl

 • Reply
  Lisa
  februari 1, 2016 at 19:43

  Ik ben heel benieuwd naar de MAC lipstick, het is zo’n geweldig merk! En dat liedje, ik zat ook te kijken en ze hebben er inderdaad iets geweldigs van gemaakt!

 • Reply
  annajirina
  februari 1, 2016 at 20:23

  Leuk om te zien! Ik had eerst helemaal niet door dat het een pyjama is, haha, wat een toffe kleur <3

 • Reply
  lipsticks & joy
  februari 1, 2016 at 20:52

  Ik heb Captive ook en is ook 1 van mijn favorieten, heerlijk kleurtje! Leuk artikel dit! Xx

 • Leave a Reply