Rubellite Luscious Cream Lipstick

IMG_5243Toen de Kiko in Eindhoven kwam, was ik vastbesloten; Ik moet een Kiko lipstick hebben! Ondertussen heb ik een hele lijst aan Kiko lipsticks die ik nog moet hebben, want ze zijn zo mooi. Maar voor dit artikel, deel ik mijn allereerste lipstick van Kiko. Het is een prachtige kleur en perfect voor dit moment van het jaar en wauw, hij is zo mooi!

De eerste keer dat ik Eindhoven was na de opening van Kiko heb ik mijn slag geslagen en uiteindelijk is mijn oog gevallen op Rubellite. Het is een prachtige, lichte berry kleur voor op de lippen en dat is een kleur die helemaal bij mij past en ik ook steeds meer in mijn stash krijg. Vandaar dat deze aankoop ook zeker geslaagd is.

IMG_5210De lipstick zit verpakt in een zwart doosje. Dit is niet zo heel speciaal eigenlijk, maar het is wel jammer dat hier alleen een nummer van de kleur op staat en verder niet hoe de lipstick heet. Om de kleurnaam te weten, moet je vervolgens weer in de webshop kijken van Kiko. Zo is het nummer 513 en de kleur Rubellite.

De huls van de lipstick is echt prachtig en je maakt hem open door bovenop de lipstick huls te duwen en dan komt hij er aan de onderkant uit. Dit ziet er heel stijlvol en chic uit!

IMG_5247De lipsticks van Kiko hebben, naast de prachtige kleur die ze afgeven op je lippen, ook een verzorgend effect. Dit komt door een bepaalde formule en ze gaat het volgende tegen.

Hydraterend en opvullend: K2 Repulp stimuleert de productie van hyaluronzuur, dat helpt om de lippen optimaal gehydrateerd te houden en ze steviger te maken.
Activerend en revitaliserend: de cellen worden weer vitaler voor lippen die er sterk en gezond uitzien.
Veroudering voorkomen: dankzij de actieve bestanddelen wordt de productie van collageen en sirtuïne 1 (proteïne van de jeugd) gestimuleerd om de cellen langer te laten leven en de lippen er jonger te laten uitzien.

IMG_5280De lipstick brengt gemakkelijk aan op de lippen en verdeeld gelijkmatig. Met dit soort kleuren, kan het namelijk wel ooit zijn dat het ongelijkmatig verdeeld worden. Dat is absoluut niet. Door de romige formule vliegt het over de lippen en voelt het niet trekkerig aan. Het lijkt net alsof je een lipbalm op je lippen draagt en en daarnaast accentueert het de velletjes ook niet. Eerlijk waar een lipstick die goed voelt voor mijn lippen en waarbij ik na een paar dagen ook al een voedend effect merk.

IMG_5245Een geweldige aankoop heb ik gedaan bij Kiko waar ik nog geen seconde spijt van heb. Dit zal sowieso niet de laatste lipstick zijn die ik aanschaf van dit merk.

De Luscious Cream Lipstick zijn verkrijgbaar in de Kiko winkels of via de webshop voor €6,90 in 25 verschillende kleuren.

Ben jij bekend met de lipsticks?

No Comments

 • Reply
  Liesbeth
  januari 29, 2016 at 06:21

  Heel erg mooi

 • Reply
  3lles
  januari 29, 2016 at 07:01

  Mooie kleur! Voor dat geld is het het kopem wel waard!
  Liefs,
  Elles

 • Reply
  eachscarhasastory
  januari 29, 2016 at 08:54

  Die kleur staat je mooi! Fijne review weer. Ik moet wel zeggen dat ik bij de eerste foto gelijk dacht ‘owh, heeft ze nu geen rode vlek in het witte kleedje?’ Xoxo

 • Reply
  annexxx
  januari 29, 2016 at 12:00

  Prachtig kleurtje!

 • Reply
  Marielle
  januari 29, 2016 at 15:29

  Kei mooi!

 • Reply
  Femke
  januari 29, 2016 at 15:55

  Prachtige kleur!!

 • Reply
  Eef
  januari 29, 2016 at 17:16

  Erg mooie kleur. De lipstick is heel intens! Staat je ook ernom goed.

 • Reply
  dedotties
  januari 29, 2016 at 17:30

  Wat een mooi diep kleurtje! Ik ben ook altijd gek op de lipsticks van kiko!

 • Reply
  charlottewallecan
  januari 29, 2016 at 18:07

  Ik ben echt verliefd op de producten van KIKO!!

 • Reply
  Jolet
  januari 29, 2016 at 19:00

  Wauwie, wat een mooi kleurtje!

 • Reply
  Marij
  januari 29, 2016 at 19:51

  Wauw, geweldige kleur!!

 • Reply
  Saraya
  januari 29, 2016 at 20:03

  Oehh…mooi kleurtje!
  X

 • Reply
  Vivian
  januari 30, 2016 at 14:26

  Wat een prachtige kleur!

 • Reply
  Sabine
  januari 30, 2016 at 14:29

  Kiko lipsticks zijn echt geweldig! Echt heel fijn

 • Leave a Reply