Waarom ik van hakken houd

IMG_3773Hakken, ik ben gewoonweg verliefd op dit soort schoenen. Ze lopen heerlijk (ja, ik meen het), ze zijn prachtig, ze geven je model een mooie boost en wauww! Ik kan zo enthousiast zijn als ik een mooi paar hakken zie en ik kan er maar over door gaan. Vandaag laat ik jullie een aantal laarsjes van mij zien met natuurlijk hakken!

Waarom ik van hakken houd?
Ik vind het heerlijk om hakken te dragen, omdat het mij net iets meer lengte geeft en het geeft een outfit net iets meer en ook veranderd je houding door het dragen van hakken. Door het dragen van hakken, krijgen je bekken, rug en schouders een andere houding en ga je rechter lopen. Het is dus goed om af en toe op hakken te lopen voor je houding. Voor mij even dus allemaal voordelen!

Mijn pareltjes!
IMG_3764Dit zijn de laatste hakken die ik kocht en waar ik jullie ook vol enthousiasme over vertelde in een artikel. Deze hakken zijn grijs met simpele afwerkingen en een mooie blokhak. Heerlijke schoenen!

IMG_1266Dit zijn de laarzen die ik op dit moment het meest draag. Ze zitten zo heerlijk en door de zwarte kleur passen ze ook overal bij. Ook zien ze er nog eens tof uit door de print op de hak.

IMG_3773Dit zijn ook geweldige schoenen en ik verwacht de hoogste hak die ik heb. Hij is echt heel mooi en helaas nog niet zoveel gedragen. Dit is wel echt eens schoen die ik meer moet gaan dragen.

IMG_3766Dit zijn nog altijd de schoenen waar ik het meest trots op ben. Het zijn prachtige hakken die ik vorig jaar kocht en ze hebben een prachtige hak, geweldige pasvorm en een mooi detail bij de hak.

Dit zijn dan ook echt mijn vier pareltjes in mijn stash die ik de laatste tijd echt te weinig heb gedragen voor mijn gevoel. Dat gaan we nu na dit artikel weer helemaal op pakken. Misschien dat ik daarom dit artikel ook schreef, om mijn prachtige schoenen weer de hemel in te prijzen en ook bij mezelf weer even op de kaart te zetten.

Draag jij hakken?

10 Comments

 • Reply
  mblogs0807
  januari 27, 2016 at 08:23

  Oh ik snap helemaal wat je bedoelt! Ik hou ook zo ontzettend veel van hakken, het liefst draag ik ze elke dag. Helaas kan dit vaak niet omdat ik heel vaak na school meteen moet werken, en om in hakken vakken te gaan vullen, dat werkt niet echt hahah. Maar, op de overige dagen draag ik ze wel echt heel vaak! Grote liefde hier voor hakken♥

 • Reply
  Liesbeth
  januari 27, 2016 at 08:35

  Heel erg mooi! Ik snap dat je ze prachtig vind.

 • Reply
  Jamey
  januari 27, 2016 at 09:07

  Oeeeeh waar heb je die tweede paar gehaald?!!

 • Reply
  Femke
  januari 27, 2016 at 09:29

  Heel erg mooi! Die allereerste foto, amazing

 • Reply
  Mariska
  januari 27, 2016 at 09:43

  Ik vind ze altijd geweldig staan, en zo mooi! Toch loop ik vaker op platte schoenen, vind ik net iets fijner. Maar heb zeker hakken die gedragen worden!

 • Reply
  Marielle
  januari 27, 2016 at 10:03

  Wauuww, echt prachtig

 • Reply
  Bernice
  januari 27, 2016 at 12:33

  Super leuke hakken! Ik loop er eigenlijk heel vaak op. Voel me altijd een stuk vrouwelijker wanneer ik hakken draag.

 • Reply
  Sabine
  januari 27, 2016 at 18:11

  Heel leuk, ik ben ook dol op hakken!

 • Reply
  Marij
  januari 28, 2016 at 06:26

  Heel erg mooi. Dat laatste paar is mijn favoriet

 • Reply
  itsagoldsky
  januari 28, 2016 at 06:40

  Persoonlijk hou ik van hakken en kan ik niet zonder

 • Leave a Reply