Blog Topper: Lauryn

GT_7878Het is leuk om zo nu en dan iemand anders in het zonnetje te zetten, maar ook eens te delen welke blogs jij zelf eigenlijk volgt. Ik kan uren rondsnuffelen op andere blogs en genieten van prachtige foto’s en mooie teksten en daarom wil ik vandaag een Blog Topper met jullie delen, namelijk Lauryn van The Skinny Confidential.

The Skinny Confidential4

The Skinny Confidential3The Skinny Confidential is een blog welke ik nu een aantal maanden ken en met veel liefde volg. Ik zie prachtige artikelen voorbij komen op de blog en inspirerende foto’s. Artikelen over lifestyle, beauty, fashion, sport, heel veel lekkere recepten en het bereiken van een passende en gezonde levensstijl voor jou.

The Skinny Confidential1Een gezonde levensstijl en lekker eten, daar zijn we allemaal mee bezig en The Skinny Confidential zoomt hier heel erg op in. Sportoutfits, manieren van sporten, yoga en daarnaast ook recepten die prachtig in beeld worden gebracht. Niet alle stappen worden in beeld gebracht door foto’s, maar de sfeer om het koken en bakken heen. Dit soort foto’s kom je geregeld tegen en man, wat houd ik hiervan!

dress-for-success-9-by-the-skinny-confidentialDaarnaast hele mooie artikelen over lifestyle, plannen en noem maar op! Hier ben ik werkelijk waar altijd zo dol op.

The Skinny Confidential5Prachtige foto’s, prachtige artikelen, leuke onderwerpen en dan maak je mij intens blij! Alle onderwerpen waar ik van houd en dat op een geweldige manier in beeld gebracht. Lauryn met haar blog The Skinny Confidential verdient zeker de naam als Blog Topper.

Kende jij The Skinny Confidential al?

14 Comments

 • Reply
  Marij
  januari 22, 2016 at 06:22

  Heel erg tof om te lezen!

 • Reply
  xmodeorakelsx
  januari 22, 2016 at 06:57

  Nee, maar we hebben wel even snel op haar blog gekeken. Heel interessante blog! Genoeg reviews om inspiratie op te dien.

 • Reply
  Romy
  januari 22, 2016 at 08:13

  Ik kende haar niet maar die foto’s zijn echt prachtig! Wauw! Ik ga zeker een kijkje nemen vanmiddag!

 • Reply
  silkeblogs
  januari 22, 2016 at 08:48

  Wat lief dat je haar zo prijst, en terecht! Haar foto’s zijn super =D x

  • Reply
   Suzanne
   januari 23, 2016 at 16:26

   Ik vind het zo leuk om op andere blogs rond te snuffelen en dan is het ook leuk om dit met mijn lezers te delen. Dat was een beetje het idee. Wie weet prijs ik jouw blog nog eens de hemel in 😉

 • Reply
  Mariska
  januari 22, 2016 at 12:14

  Kende ik nog niet, maar ik ga zeker eens kijken, ik zie hele mooie foto’s!

 • Reply
  Bettie
  januari 22, 2016 at 13:50

  Ik kende haar nog niet. Ik ga zo even zeker haar blog bekijken, want haar foto’s zien er al veelbelovend uit.

 • Reply
  Liesbeth
  januari 22, 2016 at 13:59

  Oehh ziet er heel goed uit. Leuke blog volgens mij

 • Reply
  Marielle
  januari 22, 2016 at 16:36

  Heel erg leuk om te zien. Prachtige foto’s!

 • Reply
  Esmée Lifestyle
  januari 22, 2016 at 16:50

  Ik kende deze blog nog niet, maar wat een prachtige foto’s! Ik klik snel even verder. x

 • Reply
  Eef
  januari 22, 2016 at 17:14

  Kende deze blog ook nog niet, maar ziet er echt geweldig uit!

 • Reply
  Femke
  januari 22, 2016 at 17:21

  Heel gaaf om te zien en wat een leuke manier van een artikel schrijven. Vaker doen! Ik ga snel dr blog lezen.

 • Leave a Reply