The Little One

IMG_4448Het is altijd praktisch om iets van een tasje bij je te hebben waar je belangrijke spulletjes in doet. Bijvoorbeeld als je een avondje weg gaat met vriendinnen en niet veel plek hebt om je spulletjes kwijt te kunnen. Ik vind het niet prettig om deze spullen los in mijn jaszakken te hebben en daarom doe ik het eerst in zo’n tasje en vervolgens in mijn jas. Veel veiliger! Deze spulletjes zitten in mijn ‘Little One’.

IMG_4449Het tasje wat ik gebruik, is van Like Loes en heet ‘The Little One‘, vandaar dat ik heb ook zo noem. De buitenkant van het tasje is van leer en de binnenkant is suède gevoerd in de kleur aubergine.

IMG_4455In mijn tasje zitten een aantal vaste dingen. Als aller eerst zie je dat ik mijn ID kaart bij me draag, wel zo handig als je op pad gaat en een parfumverstuiver met een geurtje erin.

IMG_4450Daarnaast neem ik mijn lipstick mee die ik op dat moment draag en op dit moment is dit Yves Saint Laurant Pink in Paris. Dit is echt een prachtige kleur voor op de lippen en ik gebruik hem ook met veel liefde. Meestal werk ik deze even op het toilet bij en in het ergste geval gebruik ik mijn telefoon als spiegel om de lipstick mooi aan te brengen.

IMG_4454En daarnaast verzamel ik ook altijd nog wat losgeld om mee te nemen en mocht ik dit niet hebben dan ruil ik deze om voor mijn pinpas. Het is ook net wat jij die avond gaat doen en wat je daarvoor mee moet nemen. Ik heb namelijk het tasje ook al een keer mee gehad in mijn schooltas met daarin mijn oortjes en usb-stick om deze veilig om te bergen, maar je kunt er bijvoorbeeld ook een tampon, elastiekje en klipjes in doen voor je haar. Net wat jij handig vind!

‘The Little One’ komt van Like Loes. Het is een klein tasje van 13 x 8 x 6 cm en er past met gemak je pasjes, lipstick, parfum verstuiver en losgeld in.

Gebruik jij ook zo’n klein tasje?

 

14 Comments

 • Reply
  Eef
  januari 20, 2016 at 09:40

  Heel schattig

 • Reply
  Marielle
  januari 20, 2016 at 10:03

  Wat een lief tasje. Erg handig dit!

 • Reply
  Elles [3lles.nl]
  januari 20, 2016 at 10:18

  Wow, wat een mooi tasje. Love that colour! Ik draag altijd een lipstick bij me. Voor de rest is mijn make-uptasje kapot, dus alles zit een beetje los in mijn tas.
  Liefs,
  Elles

  • Reply
   Suzanne
   januari 23, 2016 at 16:27

   Ik ga ook nooit zonder lipstick de deur uit!

 • Reply
  Mariska
  januari 20, 2016 at 10:21

  Super handig zo een tasje! Alleen ken ik niet veel dameskleding-items waarvan de zakken groot genoeg zijn hiervoor 😛 ik neem altijd een giga tas mee 😛

 • Reply
  irene
  januari 20, 2016 at 11:11

  Ik heb ook altijd een tasje bij!! X

 • Reply
  Liesbeth
  januari 20, 2016 at 11:29

  Ahh heel leuk

 • Reply
  floorstaal
  januari 20, 2016 at 12:10

  Heel erg mooi<3

 • Reply
  junetwonl
  januari 20, 2016 at 12:38

  Handig ik heb alleen zo’n tasje voor make-up haha

 • Reply
  Sabine
  januari 20, 2016 at 20:08

  super schattig tasje

 • Reply
  Saraya
  januari 20, 2016 at 21:19

  Oehh..wat een schattig tasje, erg leuk!
  X

 • Reply
  Teddy
  januari 21, 2016 at 15:36

  Wat een schattig tasje!

 • Reply
  Femke
  januari 23, 2016 at 09:08

  Heel leuk tasje zeg! Super schattig

 • Reply
  Marij
  januari 23, 2016 at 09:08

  Ik had niet verwacht dat er nog zoveel in zou passen. Heel leuk om te zien en wat een prachtige lipstick.

 • Leave a Reply