Treasure Trove By Catrice

IMG_5774Er zijn weer een heleboel nieuwe producten in de schappen van onder andere Catrice verschenen en dat betekent voor mij om toch even naar de winkel te rennen en rond te kijken naar leuke dingen. De nieuwe limited edition van Catrice heet Treasure Trove bestaande uit producten voor een feestelijke, vrouwelijke make-up look. Prachtige producten met zowel matte en shiny producten in prachte champagne, warme bruin en beige tinten gecombineerd met prachtig rood en abrikoos. De producten die ik uit deze prachtige collectie heb aangeschaft, wil ik vandaag voor jullie reviewen.

catrice-treasure-trove-limited-edition

Treasure Trove

De nieuwe collectie van Catrice bestaat uit een mooi aantal nieuwe producten met een prachtige, high-end uitstraling.

C01 Blaze Of GloryAls eerste dit prachtige oogschaduw palette met 8 prachtige naturel tinten met zowel matte als glanzende finishes. Met dit palette kun je een prachtige ooglook maken waarmee jouw ogen spreken!
Het Eye Shadow Palette kost €7,99.

Om je ogen nog meer te laten stralen, brengt Catrice deze gouden liquid liner uit.
De Liquid Liner kost €2,99.

catrice_blushDan brengt Catrice zowel een blush als een highlighter uit en ihier ben ik altijd zo enthousiast over. Ik hou van highlighters en deze van Catrice zien er ook altijd geweldig uit. Zowel de blush als de highlighter hebben een gouden/champagne glow en zullen waarschijnlijk stralen op de wangen.
Zowel de Powder Blush als de Golden Powder kosten €4,59.

Dan zijn er ook nog drie prachtige lipkleuren en deze heeft geen vrouw genoeg in haar stash! Links zie je Jewel Daze, in het midden Caviar And Champagne en rechts is Treasured Twinkles. 
De Percious Lip Colour kosten €3,99 per stuk.

En als laatste vier prachtige nagellakjes die mooi aansluiten bij de andere producten. Van links naar rechts zie je de lichtroze kleur Jewel Daze, de champagne lak Golden Grace, de koraalkleur Caviar And Champagne en de donkerrood Treasured Twinkles.
De Nail Lacquer kosten €3,59 per stuk.

IMG_5782Nail Lacquer

Drie van de vier lakjes heb ik aangeschaft, omdat deze mij het meest aanspraken. Aller eerst zien de lakjes er fantastisch uit. Een mooie flesje met een heleboel uitstraling. Het ziet er fantastisch uit en heel uitbundig voor Catrice, but I like it!

IMG_5797Het eerste lakje is een donkerrood lakje met de naam Treasured Twinkles. Het is een lakje met prachtige twinkles en dit geeft een heel feestelijk effect op de nagels!

IMG_5793Dan het tweede lakje, Jewel Daze. Het heeft een lichte abrikozen kleur en ik hou hier enorm van. Ook Jewel Daze heeft de prachtige shimmer zoals het eerste lakje.

IMG_5790En het laatste lakje wat ik kocht, is Golden Grace. Het is een nude lakje met een goudeffect erin. Een prachtige lak met heel veel uitstraling.

Alle drie de lakjes zijn prachtig. Ze lakken fijn, binnen twee laagjes dekkend en zien er fantastisch mooi uit. Alle drie de lakjes bevatten een shimmer, maar deze is heel subtiel en is niet vervelend met het verwijderen van de nagellak. Zeker een mooie aanwinst in de stash.

De Nail Lacquer kosten €3,59 per stuk.

IMG_5804Precious Lip Colour

Daarnaast ben ik verliefd geworden op deze prachtige, donkerrode lipstick. Naast deze donkerrode lipstick, zijn er ook nog twee andere lipsticks, maar deze hadden niet het wauw effect bij mij (de flacon echter wel!).

IMG_5799De lipstick heeft namelijk een prachtige goudkleurige flacon met daarin kleine sterretjes gegraveerd. Dit ziet er echt prachtig uit!

IMG_5804De prachtige donkerrode kleur van de lipstick. Dit laat mijn hartje sneller kloppen, moet ik bekennen. Het is een prachtige kleur en deze staat fantastisch bij de ooglook die je zou kunnen maken het oogschaduw palette. Ik zie het al helemaal voor me: nude eyes, zwarte eyeliner, prachtige highlighter en dan deze lipkleur!

IMG_5802De kleur die ik heb aangeschaft, die je hierboven ziet, is Treasured Twinkles.

IMG_5815En de swatch van de lipkleur. Ik denk dat dit een prachtige, klassiek rode kleur is om bij heel veel gelegenheden te dragen. De lipstick voelt fijn aan, glijdt over de huid, droogt de lippen niet uit en blijft een lange tijd zitten (3 – 4 uur).

De Precious Lip Colour kost €3,99 per stuk.

Ik ben heel enthousiast over de nieuwe producten en ben ook enorm benieuwd geworden naar de blush, highlighter en het oogschaduw palette. Wie weet dat ik deze binnenkort ook nog ga scoren in de winkels.

Wat vind jij van Treasure Trove collectie?

 

10 Comments

 • Reply
  Liesbeth
  januari 16, 2016 at 08:03

  Hele mooie producten

 • Reply
  silkeblogs
  januari 16, 2016 at 10:04

  De lipstick heb ik ook gekocht; daar kon ik niet aan weerstaan =D x

 • Reply
  Mariska
  januari 16, 2016 at 14:04

  Ben benieuwd of ik de blush en de lipstick kan weerstaan. Het oogpalette heb ik wat reviews over gezien, die is wel mooi maar niet geweldig gepigmenteerd. Wel een hele mooie collectie!

 • Reply
  BlogbyDenisee
  januari 16, 2016 at 14:28

  Oeh mooi

 • Reply
  Eef
  januari 16, 2016 at 14:38

  De lipsticks zien er heel goed uit. Het rozere kleurtje lijkt me ook heel tof.

 • Reply
  Sabine
  januari 16, 2016 at 15:37

  Leuke producten heb je gekocht! Die nagellakjes zijn echt super mooi!

 • Reply
  Vivian
  januari 16, 2016 at 16:20

  Hele mooie producten! Die blush en highlighter lijken me echt prachtig

 • Reply
  Marielle
  januari 16, 2016 at 17:23

  Heel leuk die producten. Wat zie je hand er blauwig uit .. Eng! Haha

 • Reply
  Femke
  januari 16, 2016 at 21:01

  Ahh die nagellakjes! Ik moet echt snel weer naar de kruidvat.

 • Reply
  Marij
  januari 17, 2016 at 08:41

  Prachtige producten van Catrice. Ik heb ze nog niet zien liggen in de schappen. Fijne review.

 • Leave a Reply