Mijn heerlijke sloffen

IMG_4251Als ik thuis kom, doe ik als eerste mijn schoenen uit en wissel ik deze om voor mijn sloffen. Ik kan vaak nog een uur rondlopen met mijn jas aan (ja, letterlijk, dat ik huiswerk ga maken met mijn jas nog aan), maar mijn schoenen moeten uit. Doordat wij een hondje hebben die veel verhaard, is het niet handig om op sokken te lopen en daardoor draag ik met veel plezier deze sloffen.

IMG_4256De sloffen die ik draag zijn van Tuflaa en ze zijn handgemaakt. Het zijn heerlijke warme sloffen die mooi aansluiten aan je voeten en ze daardoor heel comfortabel zitten. Het voelt net als een paar warme sokken die je aan je voeten hebt, alleen zit er een hardere zool onder die voor stevigheid en mindere snelle slijtage zorgt.

IMG_4252De sloffen zijn heel mooi afgewerkt met verschillende laagjes. Zelf heb ik gekozen voor de blauwe variant sloffen, maar ze zijn er ook in het grijs, zwart, rood en groen en daarnaast zijn ze ook verkrijgbaar in een heleboel maten. Namelijk vanaf maat 20 tot maat 50. Voor ieder wat wils.

IMG_4253De sloffen zitten echt heerlijk en ik heb ze met alle plezier aan mijn voeten. De sloffen zijn heerlijk warm, fijn materiaal en je krijgt er geen zweet voeten in. De sloffen zijn verkrijgbaar via de webshop Tulfaa en per maat categorie wordt er een andere prijs gerekend. Dit verschilt van €27,50 (maat 20 t/m 35) tot €42,50 (maat 47 t/m 50).

Draag jij sloffen in huis?

 

9 Comments

 • Reply
  Liesbeth
  januari 11, 2016 at 06:24

  Leuke sloffen!

 • Reply
  Eef
  januari 11, 2016 at 08:12

  Mooi hoor! Lijken net van de kerst sloffen.

 • Reply
  Femke
  januari 11, 2016 at 12:59

  Lijken me echt heerlijk!

 • Reply
  Vivian
  januari 11, 2016 at 13:33

  Ziet er best luxe uit! Ze hebben een beetje weg van de uggs sloffen in mijn hoofd, volgens mij zijn dat totaal andere sloffen, maar nu heb ik het eenmaal zo in mijn hoofd haha

 • Reply
  Romy
  januari 11, 2016 at 14:27

  Waah die slofjes, heerlijk! Ik heb hetzelfde probleem met mijn jas haha.

 • Reply
  Marielle
  januari 11, 2016 at 17:40

  Die lijken me echt heerlijk zitten! Ik heb nu nog van die oude versleten sloffen

 • Reply
  Marij
  januari 11, 2016 at 19:31

  Lijken me geweldig! Ik loop thuis eigenlijk altijd op slokken rond.

 • Reply
  Sabine
  januari 11, 2016 at 19:35

  Ik ken het jassen dilemma hiero ook! Ik wil gewoon meteen mijn dingen doen als ik thuis kom en dan vergeet ik in al het gehaast mijn jas uit te doen. Lekkere sloffen, hou ik van!

 • Reply
  Aukje Leermakers
  januari 26, 2016 at 19:36

  Leuk om te lezen, ik heb dezelfde sloffen en ze zitten inderdaad heerlijk!

 • Leave a Reply