Persoonlijk

Dagboek: kerstvakantie, Pfeiffer & shoppen

IMG_1089De vakantie is afweer afgelopen en daarom een mooi moment km even een kijkje in mijn dagboek te nemen van de afgelopen twee weken. Mijn twee weken vakantie met de feestdagen erbij, het verloop van mijn Pfeiffer en het aller leukste het shoppen. Kijk je mee?

De vakantie is niet direct voorbij gevlogen. Ik vond dit best gelijkmatig gaan. Het was ook geen vakantie met grootste plannen. Lekker rustig aan doen, proberen leuke dingen te doen en natuurlijk de feestdagen.

De feestdagen waren erg gezellig. Met kerst was ik vrij en eerste kerstdag hebben we met de hele familie doorgebracht en traditioneel (voor ons doen) gegeten. Het kerstmenu bestond dit jaar uit onder andere schnitzel,  spruitjes, spinazie, aardappelkrokketjes, frikando, varkenshaasjes, salades, boontjes gerold in spek en frietjes en met als klap op de vuurpijl chocolade mousse met warme kersen en dit alles in nog maar een kleine greep van al dat lekkere eten op tafel.

IMG_1148Tweede kerstdag zijn we heerlijk naar Antwerpen geweest, want in België waren de winkels open. Hier hebben we heerlijk geshopt en heb ik een prachtige nieuwe jas, simpele top en sweater gekocht! Ik ben zo verliefd op de jas, ook omdat ik zoiets al zo lang wou en nu eindelijk heb ik hem! Er was ook een ding wat we hadden gegeten in Antwerpen waar we thuis niet over uitgepraat kunnen raken, namelijk cocos macarons. Dit zijn bolletjes bestaande uit cocos snippers die je even in de oven doet en daarna heerlijk op kunt eten! Hiervan kun je binnenkort dus zeker het recept van verwachten, want dit gaan we hoe dan ook uitproberen thuis.

IMG_1601Chocolademelk met Romy!

Naast de feestdagen heb ik het behoorlijk rustig aan proberen te doen, maar helaas merkte ik wel een achteruitgang met de Pfeiffer en daarnaast een keelontsteking en verkoudheid. Dit heeft voor de vakantie een behoorlijke impact gehad op mijn doen. Zo verliepen de eerste dagen van de vakantie niet heel erg goed en voelde ik me behoorlijk ziek, terwijl ik twee leuke dagen had moeten hebben met Romy. Gelukkig is dit weer een beetje goed gekomen aan het eind van de vakantie en hebben we toen ook nog twee leuke dagen gehad en nog mooie foto’s kunnen schieten voor artikelen.

Op gebied van gezondheid loopt het nu dus niet vlekkeloos en dat had ik alles behalve gehoopt. Het rustig aan doen, gaan we nu dus nog even voort zetten en hopen dat ik me over een tijdje weer helemaal de oude voel en er weer vol tegen aan kan gaan.

Hoe is jouw vakantie geweest?

14 Comments

 • Reply
  Eef
  4 januari 2016 at 17:32

  Wat vervelend van de Pfeiffer! Wist ik helemaal niet

 • Reply
  Vivian
  4 januari 2016 at 17:37

  Wat vervelend zeg! Wel leuk dat je nog een dagje hebt gehad met Romy!

 • Reply
  Romy
  4 januari 2016 at 17:40

  Echt super rot die Pfeiffer. Je bent echt een topper meis, vergeet dat niet! Ik vind het trouwens super leuk om zo’n diary eens in de zoveel tijd te lezen!

 • Reply
  Marielle
  4 januari 2016 at 18:09

  Wat vervelend!! Wel een prachtige jas.

 • Reply
  Liesbeth
  4 januari 2016 at 18:29

  Nomnom choco!

 • Reply
  Miss Paperfection
  4 januari 2016 at 19:06

  Wat een mooie jas! Helemaal mijn stijl. Waar heb je hem gekocht? Hoop dat je je snel beter voelt. Heel mooie foto’s heb je gemaakt. En leuke blog trouwens.

  • Reply
   Suzanne
   4 januari 2016 at 21:11

   Dankjewel, hij is van LolaLiza. Binnenkort komt de gehele outfit online op de blog.

 • Reply
  Saraya
  4 januari 2016 at 20:02

  Prachtige jas en wat leuk dat je naar Antwerpen bent geweest voor te gaan shoppen 🙂
  Ik wens je veel beterschap!
  X

 • Reply
  Marij
  4 januari 2016 at 21:52

  Klinkt niet heel prettig! Ziek maar goed uit.

 • Reply
  Femke
  4 januari 2016 at 22:33

  Staat je echt prachtig die jas. Leuke tweede foto

 • Reply
  irene
  5 januari 2016 at 09:28

  Balen van je pheifer! Beterschap verder xx

 • Reply
  beautytine
  5 januari 2016 at 12:43

  Wat een ontzettende nare ziekte is dat toch, Ik hoop dat je veel liefde en steun krijgt van je familie en vrienden. xxx

 • Reply
  Kirsten
  5 januari 2016 at 18:39

  Wat naar! Hopelijk voel je je snel beter!

 • Reply
  coupon codes amazon books
  22 juli 2016 at 13:48

  Victor ist aber ein feiner! *.*

 • Geef een reactie