In bad met Rudolph

IMG_4702Heerlijk in bad met Rudolph, zo net na kerst en oud en nieuw kan het nog wel. De kerstsferen gaan nu langzaam een beetje weg, we genieten nog van de laatste kerstkoekjes en heel af en toe komen we nog achtergebleven kerstcadeautjes tegen. Dus, van mij mag het nog wel, in bad met Rudolph. Kijk je mee naar de review van deze schattige bad bomb?
De bath bomb heb ik gekocht bij Baboba in Asten en hij is van het merk Bomb Cosmetics. Het is een hele schattige bath bomb met een gedeelte glitter en een heel schattig hoofdje van Rudolph. Het is een super schattige bomb voor in bad.
IMG_4701Ik ben er heerlijk mee in bad gegaan en wat heerlijk zeg! Het is een heerlijke bath bomb om mee in bad te gaan. De bath bomb schuimt niet, maar geeft wel een fijn laagje in het bad wat heerlijk aan voelt op de huid. Je huid voelt na het badderen heerlijk zacht aan met een heleboel glitters.

Dit is misschien een nadeel van de bath bomb, hij heeft glitters en die is niet heel erg handig. Het bad zelf had er helemaal geen last van en hebben we het gemakkelijk kunnen afspoelen, maar mijn lichaam zat van top tot teen onder de glitters.

Een heerlijke bath bomb en leuk voor zo rond de feestdagen. De bath bomb zelf is vergelijkbaar met de andere bath bombs en geven hetzelfde effect op de huid en die was bij mij heerlijk zacht. De bath bomb van Bomb Cosmetics kost €3,25.

Wat vind jij van deze bad goodies?

12 Comments

 • Reply
  Marij
  januari 3, 2016 at 09:43

  Ziet er heerlijk uit

 • Reply
  silkeblogs
  januari 3, 2016 at 10:03

  Hehe, zo schattig!

 • Reply
  Eef
  januari 3, 2016 at 10:13

  Super leuk om te zien en hiermee wil ik zelfs nog in de zomer mee in bad!

 • Reply
  Femke
  januari 3, 2016 at 10:27

  Leuk zo’n Bath bomb. Hij had zomaar van lush kunnen zijn

 • Reply
  Romy
  januari 3, 2016 at 10:39

  Waah! Wat een super schattige bath bomb! Ik zou iedere dag wel met Rudolf in bad willen op deze manier haha.

 • Reply
  Elles [3lles.nl]
  januari 3, 2016 at 10:54

  Ooh, wat ziet het er leuk. Ik dacht eerst dat het van Lush zou zijn, haha! Lijkt me erg lekker!
  Liefs,
  Elles

 • Reply
  Esmee
  januari 3, 2016 at 11:51

  Zo ontzettend schattig. Het kerstgevoel komt weer naar boven!
  XOXO esmee

 • Reply
  irene
  januari 3, 2016 at 13:23

  hahah ik vind m super schattig!!

 • Reply
  BlogbyDenisee
  januari 3, 2016 at 16:57

  Ah, ik wil dat ook haha!

 • Reply
  Liesbeth
  januari 3, 2016 at 18:08

  Wat super leuk om hiermee in bad te gaan!

 • Reply
  Marushi
  januari 3, 2016 at 19:08

  Wat een super leuke bath bomb. Wel een beetje onhandig als je uit bad komt en je zit onder de glitters haha -x-

  • Reply
   Suzanne
   januari 3, 2016 at 19:32

   Dat was inderdaad een minpuntje. De glitters bleven alleen wel vast op je lichaam zitten en gaven dus niet af aan kledingstukken of beddengoed. Rondom de feestdagen kan een glittertje gelukkig wel!

  Leave a Reply