Gelukkig nieuwjaar allemaal!

2016, het is allemaal begonnen! Nu het artikel online komen liggen we allemaal nog op een oor als het goed is, sommigen komen misschien pas net uit de kroeg van een wilde nacht. Maar toch is het nu allemaal echt, we zitten in 2016 en daarom wil ik jullie allemaal een fantastisch, spetterend en voorspoedig 2016 toewensen!

Je ziet nu heel veel artikelen op blogs voorbij komen met hun goede voornemens voor het komende jaar. Ik denk dat iedereen deze wel heeft, ik ook, maar of ze nu echt na worden geleefd, dat verwacht ik niet. Toch wil ik even kort mijn goede voornemens benoemen, geen voornemens als minder gaan snoepen of gaan sporten, maar doelen met betrekking tot leuke dingen doen.

Heel veel leuke dingen doen

Dit ga ik zeker doen en dit is ook niet zo heel moeilijk waarschijnlijk, want het is fun! Ik wil leuke uitstapjes gaan maken, dingen bezoeken en heel veel lol hebben. Ik heb al heel veel ideeën voor leuke uitstapjes en hier hoort ook heel veel shoppen bij.

Bloggen

Ook in 2016 wil ik gewoon blijven bloggen. Ik heb nog zoveel leuke ideeën die ik wil uitwerken en met jullie delen. In 2016 zullen deze dus ook allemaal online komen, met als top van de ijsberg morgen een klein feestje op de blog.

Genieten!

Ik ga genieten! Van kleine en hele grote dingen. Van momenten die ik alleen thuis ben en lekker aan mijn blog kan besteden, tot de grootste lol die ik beleef met vrienden, tot misschien wel een prachtige vakantie die ik altijd al heb willen doen. We zien wel waar ik van ga genieten, maar dit ben ik zeker van plan.

Dit waren kort mijn goede voornemens van het nieuwe jaar, 2016. Ik ben heel benieuwd naar jou (wel te behalen) goede voornemens. Allemaal een heel mooi nieuw jaar toegewenst!

7 Comments

 • Reply
  Liesbeth
  januari 1, 2016 at 09:15

  Gelukkig nieuwjaar!

 • Reply
  Elles [3lles]
  januari 1, 2016 at 09:37

  Gelukkig en gezond 2016! Ik hoop dat dit een top jaar voor je gaat worden met deze voornemens!
  Liefs,
  Elles

 • Reply
  Eef
  januari 1, 2016 at 09:37

  Maak er een top jaartje van meid

 • Reply
  itsagoldsky
  januari 1, 2016 at 12:18

  Gelukkig nieuwjaar!

 • Reply
  Esmee
  januari 1, 2016 at 13:23

  Jij ook een ontzettend goed en leuk 2016 toegewenst! Inderdaad lekker genieten!
  XOXO esmee

 • Reply
  Marielle
  januari 2, 2016 at 07:36

  Mooie voornemens! Geniet van 2016!

 • Reply
  Marij
  januari 3, 2016 at 09:45

  Hele mooie voornemens.

 • Leave a Reply