Dagboek van 2015

Lief dagboek, het einde van 2015 nadert. Even aftellen en de klok slaat 00.00 uur, maar ook direct een nieuw jaar. Raar is dat eigenlijk! Een nieuw jaar, waar we schoon aan kunnen beginnen en weer mooie dingen mogen meemaken en nieuwe gebeurtenissen in ons dagboek gaan plaats vinden. Nieuwe dingen die gaan komen, maar eerst nog genieten van de momenten van afgelopen jaar, 2015. Mijn terugblik naar dit jaar!

Dit jaar begon als gewoonlijk op de eerste dag van januari, namelijk 1 januari 2015. Ik was toen net bezig met de opleiding persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen en dit beviel me heel goed. Ik heb hier nieuwe mensen leren kennen, het ging goed op school en ik voelde me ook fijn. Ik zat goed in mijn vel en daar draaide het bij mij om! Ik ging met alle plezier naar school, haalde goede punten en dacht aan mijn toekomst en daarnaast besteedde ik veel tijd aan mijn blog op mijn slaapkamertje.

IMG_2869
IMG_4050In januari 2015 besloot ik ook om het roer om te draaien voor S-Diary en ben ik over gegaan naar een eigen domein. We starten met een mooie .nl site en ik blogde gewoon met alle liefde door, net zoals voorheen. Daarnaast kwamen er ook steeds meer mooie dingen op mijn pad voor de blog. Leuke samenwerkingen, mooie ontwikkelingen met schrijven en fotografie en natuurlijk super leuke mensen die ik leerde kennen.

2015 was het jaar van dingen ondernemen met nieuwe mensen en vooral heel veel lachen, gieren, brullen op school en daarnaast ook heel hard, maar met alle liefde werken aan mijn stageopdrachten. In 2015 was namelijk ook mijn eerste echte stage, waar ik vanaf het begin hard voor heb moeten knokken, maar uiteindelijk een geweldige stageplek heb gehad. Hard werken, veel waardering en vooral een ervaring rijker.

Richting de zomervakantie ging er heel veel gebeuren rondom mijn blog, aller eerst leerde ik Ellen kennen een nieuwe spring in het veld in het blogwereldje. Samen met Ellen heb ik in de zomermaanden heel veel geblogd, gespeeld met make-up en heel veel foto’s gemaakt. Super gezellig dus!

IMG_1953

IMG_1950Ook begon hier de tijd van mijn armbandjes en wat was dat een toffe uitdaging. Twee keer de kans gekregen om een armbandje te mogen ontwerpen en wauw! Al zeg ik het zelf, ze zijn super mooi en wat ben ik stiekem toch trots op mezelf dat ik dit heb gedaan.

IMG_2964Precies 31 augustus kwam ik in contact met de fantastische blogger Romy. Romy was weer zo’n spring in het veld in het blog wereldje en kwam ook net om de hoek kijken. Een blogger waar het vanaf het begin al direct mee klikte en nu na 4 maanden mijn beste vriendinnetje is geworden waar ik lief en leed mee deel. Ik ben super blij met deze fantastische vriendin aan mijn zijde.

En dan is het ondertussen al weer bijna 2016. Al weer een hele tijd school er op zetten waar het allemaal super goed gaat en ook stage gaat weer zijn gangetje. Een top jaar, dat kan ik wel zeggen met mooie vorderingen en geweldige mensen om mij heen. Een terugblik die voor mij zeker de moeite waard is.

Hoe was jouw 2015?

9 Comments

 • Reply
  Eef
  december 30, 2015 at 09:01

  Heel erg mooi om te lezen! Op naar 2016.

 • Reply
  eachscarhasastory
  december 30, 2015 at 10:18

  Wat heb je dit fijn geschreven, ik wens je een gelukkig 2016. Xoxo

 • Reply
  silkeblogs
  december 30, 2015 at 11:39

  Zo leuk! Ik hoop dat 2016 net zo’n fijn jaar wordt als 2015 =D

 • Reply
  Marij
  december 30, 2015 at 14:44

  Heel tof om te lezen wat er allemaal is gebeurd in het afgelopen jaar.

 • Reply
  Romy
  december 30, 2015 at 14:46

  Wat een geweldig artikel lieverd. Ik ben heel blij dat jij mijn 2015 zo’n mooie wending hebt gegeven. Op naar een mooi 2016!

 • Reply
  irene
  december 30, 2015 at 15:58

  Mooie armbanden!

 • Reply
  Liesbeth
  december 30, 2015 at 20:22

  Heel leuk om te lezen wat er afgelopen jaar allemaal is gebeurd. Leuk! Fijne uitweg.

 • Reply
  Femke
  december 31, 2015 at 09:49

  Heel erg leuk om te lezen en klinkt als een super leuk jaar.

 • Reply
  Marielle
  december 31, 2015 at 19:47

  Fijne jaarwisseling en maak er een mooi 2016 van!

 • Leave a Reply