Christmas Nails

christmas2[1]Lauryn – De gezellige, warme kerstdagen komen steeds dichterbij. Dat betekent veel gezelligheid, een hoop eten en natuurlijk ook onwijs leuke cadeautjes. Wat doen jullie met kerst?

Voor meiden zoals ik, is de kerst zo’n feestdag waarop je, je helemaal mooi kunt maken. Je kleed je mooi aan, een mooie jurk bijvoorbeeld. Je maakt je op, zoals je nog nooit eerder hebt gedaan en je kunt eigenlijk zo tussen de Victoria Secret Angels lopen, althans zo voelt het!

christmas3[1]

christmas1[1]Vandaag heb ik meerdere lakjes verzameld die geschikt zijn voor de feestdagen. Drie lakjes in een combinatie op je nagels die er een feestje van maken. Hier bij wil ik wel even zeggen dat ik dit natuurlijk voor de lol doe en géén professioneel artist ben ofzo, haha!

christmas11[1]

christmas7[1]Goed, als eerst heb ik al mijn nagels (behalve mijn ringvinger) rood gelakt. Ik besloot om één nagel, in dit geval de ringvinger, een andere kleur te lakken. Zwart leek mij wel een leuk idee! Daarna heb ik over de zwarte nagel een gouden coat gelakt. Goud en glitters geven mij het ultieme feestgevoel! Easy right?

Ik hoop jullie hierbij een beetje geïnspireerd te hebben om van je nagels een feestje te maken door een simpele top coat toe te voegen aan je nagels. Dit geeft in een klap een feestelijk effect en ziet er geweldig uit!

Liefs, Lauryn

Wat zijn jullie plannen voor christmas 2015?

9 Comments

 • Reply
  Joanne
  december 24, 2015 at 08:46

  Mooie kleurtjes!

 • Reply
  Esmee
  december 24, 2015 at 09:13

  Leuke nagels en mooie kerstkleurtjes heb je gebruikt!
  XOXO esmee

 • Reply
  Marielle
  december 24, 2015 at 13:37

  Hele mooie kleurtjes!

 • Reply
  Merlijn
  december 24, 2015 at 15:23

  Leuk om te zien wat je op je nagels draagt

 • Reply
  Eline
  december 24, 2015 at 16:04

  Heel erg leuk, lekker in de kerstsferen!

 • Reply
  BlogbyDenisee
  december 24, 2015 at 16:37

  Wat tof!

 • Reply
  Sjoukje
  december 24, 2015 at 21:13

  Hoi hallo. Wat een fijne kleurtjes! Vooral rood is perfect voor de tijd van het jaar. Fijne Kerstdagen! Liefs, Sjoukje

 • Reply
  Florentine
  december 25, 2015 at 02:32

  Wauw, ik vind ze allemaal prachtig! En je hebt er ook nog eens mooie foto’s van gemaakt 🙂
  Leuke blog heb je! Fijne kerst, XX

 • Reply
  irene
  december 25, 2015 at 14:04

  Mooi gedaan!

 • Leave a Reply