Perfecte cadeau voor mannen

IMG_4308Mannen zijn niet altijd de makkelijkste als het gaat om cadeautjes, dat weten we! Alleen de goede oplossing om het probleem niet te hebben, hebben we helaas nog niet gevonden. Maar ik nu wel. Ik heb het perfecte cadeau gevonden voor mannen. Dit is namelijk een van de cadeautjes die ik mijn vader gaf voor surprise en dat wil ik graag met jullie delen.

IMG_4314Wij doen met het gezin surprise en ik had mijn vader. Ik moest dus opzoek naar cadeautjes voor mijn vader en zo heb ik allemaal kleinere cadeautjes gedaan en dit leuke, echte mannen pakket. Stel dat jij ook een cadeautje moet kopen voor je vader, vriend of broer dan is dit het perfecte cadeau dat voor elke man van pas komt.

IMG_4314Het pakket bestaat uit vier producten speciaal voor de man en ze ruiken echt heerlijk. Het is een echte mannengeur, maar absoluut niet te overdreven of vies. Je doet hem er dus echt een plezier mee!

Het pakket bestaat uit allerlei producten die mannen nodig hebben. Kijk je mee?

IMG_4316After Shave Balm.

IMG_4326Blended Cologne.

IMG_4332Anti-Age Moisturizer.

IMG_4333Shaving Paste.

Alle producten ruiken in ieder geval heel erg lekker en meer kan ik er niet over zeggen. Het zijn namelijk producten voor mannen en dat ben ik niet. Maar mijn vader gaat de producten voor jullie uitvoerig testen en daar komt natuurlijk een uitgebreide review over op S-Diary.

Het pakket is van een Amerikaans Cosmetica label voor mannen met onder andere deze producten. Alle producten zijn terug te vinden in hun webshop Buddy Tantino. Heerlijke producten speciaal voor de man en dus ook erg geschikt voor leuke cadeautjes!

Wat koop jij als cadeau voor de man?

11 Comments

 • Reply
  Esmee
  december 11, 2015 at 09:29

  Perfect cadeautje inderdaad, heel leuk!
  XOXO esmee

 • Reply
  BlogbyDenisee
  december 11, 2015 at 11:18

  Leuk idee

 • Reply
  Kim
  december 11, 2015 at 11:54

  Leuk idee zo’n box. Ik ben ook nog druk zoekende naar passende cadeaus voor de mannen.

  • Reply
   Suzanne
   december 11, 2015 at 14:16

   Dit is voor iedereen geschikt (behalve kinderen, maar daar heb je vaak genoeg keus)

 • Reply
  Romy
  december 11, 2015 at 16:09

  Wat een handig pakket! Ik vind het ieder jaar weer een hele opgave om iets te verzinnen.

 • Reply
  Lotte
  december 12, 2015 at 08:13

  Mannen, verschrikkelijk om een cadeau voor te verzinnen. Ik ben daar altijd zo slecht in, maar zo’n pakket maakt het inderdaad wel een stuk makkelijker!

 • Reply
  Denise
  december 12, 2015 at 11:14

  In Duitsland bij de DM drogisterij hebben ze op dit moment ook van dit soort leuke boxen. Ook kan je zulke dingen vinden bij drogisterijen en parfumeries. Erg leuk!

 • Reply
  Anne
  december 12, 2015 at 12:10

  Heel erg leuk om cadeau te geven!

 • Reply
  Lisa
  december 12, 2015 at 13:47

  Leuk om te zien om cadeau te geven! Dit gaat mijn vriend wel leuk vinden

 • Reply
  Mariska
  december 12, 2015 at 20:35

  Leuk idee om achter de hand te hebben! Ik koop liever wat persoonlijks maar met de mannen die nooit weten wat ze willen is dat toch best lastig, dan zijn dit soort ideetjes ideaal!

 • Reply
  Eske
  december 14, 2015 at 17:06

  Het is altijd leuk om producten voor het scheren cadeau te geven aan mannen! Want ja dat doen ze bijna allemaal haha. Ik had mijn vriend voor zijn verjaardag een behandeling bij een barbershop cadeau gegeven, dat is misschien ook nog een idee ­čÖé

 • Leave a Reply