Mijn make-uptasje voor onderweg

IMG_2714Er zijn altijd wel een aantal standaard producten die ik mee neem in mijn tas als ik een dagje weg ben of als ik een nachtje in een hotel of bij een vriendin slaap. Als je een hele dag of nacht niet thuis bent, dan is het gewoon fijn om wat beauty producten mee te nemen die je de volgende dag weer netjes thuis kunnen brengen of waardoor je de hele dag door kan gaan met shoppen en in een paar simpele stappen je make-up kan opfrissen. Vandaag laat ik je zien wat ik meeneem in mijn tas.

IMG_2723

IMG_2713Ik vind het prettig om al mijn producten in een toilettasje in mijn tas te doen, voor wat extra bescherming van de producten, maar ook raak je dan nooit je spulletjes kwijt door je grote tas en heb je alles gemakkelijk bij de hand. Je hoeft het maar uit je tas te pakken en alles heb je in een keer bij je om naar de badkamer of een toilet te lopen. Het toilettasje wat ik gebruik is redelijk groot. Dit vind ik zelf erg prettig, zeker als ik een nachtje niet thuis slaap om mijn essentails in te vervoeren.

Het toilettasje dat ik heb is van LeafsCreations en is in blauw met rood, in de nautische stijl. Ik vind het toilettasje er super leuk uit zien en het tasje op zichzelf weegt niets. Je neemt dus geen extra gewicht mee in je tas.

IMG_2726Dit zijn de producten die ik meeneem in  mijn toilettasje voor onderweg:

The Green Balm
Dit is een heerlijke verzorgende lipbalm voor mijn lippen. Elk moment kun je hem op je lippen aanbrengen en ze zijn binnen no time weer verzorgd. Dit heb ik zeker in de koudere maanden geregeld nodig voor mijn lippen.

Astor Lipstick Heidi in Cheeky
Ik ben echt een lipstick meisje en zo heb ik in mijn tas verschillende lipsticks zitten. Dit is een lipstick van Heidi in een oranje kleur.

Pupa True  Lips Lipliner in 31
Een lipliner is ook altijd handig om bij je te hebben. Dit is ook een oranje kleur en deze is goed te dragen op zichzelf, maar ook te combineren met de lipstick van hierboven.

Yves Saint Laurant Lipstick in Pink in Paris
Mijn engeltje, weer een lipstick. Dit is echt mijn mooiste lipstick uit mijn stash, namelijk een lipstick van Yves Saint Laurant in een roze tint die perfect is voor mijn lippies.

P2 Mattifying Perfection Concealer
Een concealer is ook altijd heel fijn om bij je te hebben. Deze concealer vind ik fijn om te gebruiken op mijn neusbrug en onder mijn ogen. Dan heb ik de twee belangrijkste gedeeltes in mijn gezicht opgelicht voor een wakker effect.

Dr van der Hoog ClearSkin Cover Cream
Puistje? Dit is voor mij echt het product dat ik op dit moment gebruik om mijn pukkeltjes aan te stippen. Het geeft een mooi effect op de huid en covert het vlekje direct.

Unani Dermo Defense Face Mist
Dit is een heerlijk product om je even op te frissen na een lang dagje of als je net wakker wordt. Een spray in je gezicht en je voelt je weer ready to go!

Max & More Volumizing Mascara
Een mascara over mijn wimpers geeft ook zo’n ander effect. Mijn ogen stralen dan veel meer.

IMG_2727Dat waren dan alle producten die ik in mijn tas moet hebben voor een lang dagje weg of een nachtje in een hotel. Als ik niet thuis slaap komen er natuurlijk ook nog andere dingen bij kijken, zoals mijn lenzen en bril accessoires en producten om mijn make-up te verwijderen. Er komt dan nog een aantal producten meer in mijn tasje.

Wat neem jij mee voor een lang dagje weg?

Deze producten zijn opgestuurd of ik ben betaald voor deze blogpost, lees mijn disclaimer.

No Comments

 • Reply
  Meike
  november 20, 2015 at 06:19

  Mooie spulletjes neem je mee onderweg.

 • Reply
  Esmee
  november 20, 2015 at 07:41

  Mooie en geselecteerde producten! Looks good!
  XOXO esmee

 • Reply
  svenja
  november 20, 2015 at 09:16

  Wat een schattige tasje met fijne producten er in! De Unani spray heb ik ook, echt een super fijn product inderdaad!

 • Reply
  Esmée Lifestyle
  november 20, 2015 at 09:42

  Leuk om te zien! Het product van Dr. van der Hoog lijkt me heel fijn, daar ben ik nu nieuwsgierig naar. Ik neem zelf eigenlijk voor een lange dag niet veel mee, alleen een lipstick. x

  • Reply
   Suzanne
   november 20, 2015 at 14:32

   Ik heb hem een beetje herontdekt. Vond hem in het begin ook helemaal niks. Kan er misschien wel een keer over schrijven

 • Reply
  Simone
  november 20, 2015 at 09:57

  Wat een mooie producten! Ik wil ook echt heel graag eens een lipstick van YSL proberen, de verpakkingen alleen al!

  • Reply
   Suzanne
   november 20, 2015 at 14:31

   Echt een aanrader die lipstick. De formule is net iets anders dan andere lipsticks.

 • Reply
  silkeblogs
  november 20, 2015 at 10:40

  Erg mooie producten!

 • Reply
  Lisanne
  november 20, 2015 at 14:21

  Hele fijne producten volgens mij! Leuk om te zien.

 • Reply
  Demi
  november 20, 2015 at 16:05

  Wat een schattig tasje!

 • Reply
  Jip
  november 20, 2015 at 17:54

  Wat een leuk tasje om je spullen in te doen

 • Reply
  Muchables
  november 20, 2015 at 18:47

  Ah wat een superleuk tasje zeg! Ik heb ook altijd een make-up tasje om al mijn spulletjes, want tja.. in mijn grote tas verdwijnen nog wel eens dingen. :’) Leuk artikel!

 • Reply
  Lilia | Lily Like
  november 20, 2015 at 20:36

  Fijne spulletjes lijken me dit! xo

 • Reply
  Saraya
  november 20, 2015 at 20:39

  Leuk voor te zien, mooie producten ❤️
  X

 • Reply
  Christine ShareBeautynl
  november 21, 2015 at 11:15

  Wat een leuk artikel! Als ik op reis ga neem ik vaak Foundation, Concealer, Bronzer en een Mascara mee, maar niet te dure merken. Met die producten zit ik wel goed 😉

 • Leave a Reply