4x favoriete herfst nagellakjes!

herfst

Lauryn – Het is herfst. De bladeren vallen namelijk van de bomen en we kunnen geen dag meer zonder regen en harde wind. Welke nagellak kies jij op deze dagen?

Oriflame | Grand Red
Dit nagellakje heb ik nu al ca. een jaar en ik ben er nog steeds blij mee! Waarom ik deze kleur tot een van de 4 favoriete kleuren heb gekozen? Bordeaux rood is naar mijn idee een echt herfstkleurtje en kon daarom niet ontbreken, daarnaast is het een lekkere donkere kleur die voor een warme sfeer zorgt. Dit lakje blijft ongeveer twee dagen mooi zitten zónder topcoat.

O.P.I. | Go Into The Light
Dit was mijn allereerste nagellak van O.P.I, al weet ik nog steeds niet zeker of deze ècht is… Ik kocht hem namelijk voor €4 bij de Big Bazar. Wat mij betreft was dit een giller, want waar koop je nou een merknagellak voor zó goedkoop?! Omdat het mij opgegeven moment ook opviel dat deze lak niet erg lang bleef zitten (ca. één dag) begonnen de twijfels wel te komen… Toch behoort deze nagellak tot één van de vier herfst favorieten omdat grijs een matchende kleur is en ja, de herfst is eigenlijk ook een beetje grijs en grauwig niet waar?!

Catrice | #37 The Effect Maker
Catrice is een merk die jullie vast en zeker zullen kennen. De lakjes kosten niet heel erg veel en zijn van kwaliteit prima voor een dagje school! Deze kleur voeg ik toe aan mijn vier favorieten omdat ik helemaal weg ben van de paarse gloed die erin zit. Daarnaast is een nude kleurtje nooit te ontbreken in je stash, je ziet er namelijk altijd verzorgd uit met een simpel kleurtje als deze!

Hema | Long Lasting Nailpolish #826
En dan last but not least, deze long lasting nailpolish van de Hema. Omdat we allemaal wel wat feestjes of andere gezellige dingen zullen hebben in de komende herfst hoort er ook een feestelijk kleurtje in mijn top 4. Ik koos voor een donkerroze kleur met wat glitters voor de finishing touch. Een donkere kleur is geschikt voor het koude weer en de donkere dagen daarnaast is de roze kleur juist lekker feestelijk en prima voor een avondje stappen!

Heb jij ook favoriete herfst nagellakjes?

Liefs, Lauryn

9 Comments

 • Reply
  Marielle
  oktober 29, 2015 at 09:49

  Prachtige lakjes heb je verzameld!

 • Reply
  Anne
  oktober 29, 2015 at 11:15

  Stuk voor stuk prachtige kleuren!

 • Reply
  Joanne
  oktober 29, 2015 at 11:42

  Hele mooie lakjes!

 • Reply
  Lisanne
  oktober 29, 2015 at 12:52

  Mooie lakjes.

 • Reply
  regardslauryn
  oktober 29, 2015 at 13:31

  Prachtige kleuren, al zeg ik het zelf! Xx

 • Reply
  Anke
  oktober 29, 2015 at 15:36

  Super mooie kleuren. Dit zijn echt mijn favoriete kleuren.

 • Reply
  Liesbeth
  oktober 29, 2015 at 15:41

  Mooie lakjes heb je uitgezocht, leuke kleuren

 • Reply
  Meike
  oktober 29, 2015 at 17:39

  Prachtige lakjes! Zelf ben ik echt fan van opi als merk.

 • Reply
  Laurence
  oktober 30, 2015 at 11:38

  Hele mooie kleurtjes!
  Ik houd echt van bordeaux.
  xx
  http://www.laurencemagaly.com

 • Leave a Reply