Le Petit Marseillais Lavendel Douchegel

IMG_2195Douchegels heb ik ondertussen zoveel in huis, maar ik kan er maar niet genoeg van hebben. Ik vind het heerlijk om geuren af te wisselen en ik heb momenten dat ik van de warme geuren ben, zoals vanille en dan heb ik weer de frisse geuren in mijn bol, zoals citrus geuren. Hierin wissel ik dus heel veel af en dan kan het wel eens zijn dat je heel veel verschillende douchegels in huis hebt. Vandaag review ik een nieuwe douchegel uit mijn stash.

IMG_2193Dit is de nieuwe aanwinst in mijn collectie douchegels. Le Petit Marseillais Miel de Lavande. Het is een lavendel geur douchegel en ik vind dit een heerlijke geur. Ik kan door de jaren heen deze geur steeds meer waarderen en ik merk dat ik dit met steeds meer geuren heb. Aan deze geur moest ik echter wel een beetje wennen en ik vond hem ook zeker niet lekker toen ik hem vanuit de verpakking rook. Het is vanuit de verpakking niet echt een lavendel geur.

IMG_2199Ingrediënten: aqua, ammonium lauryl sulfate, glycerin, cocamidopropyl betaine, mel extract, lauryl alcohol, sodium lauryl sulfate, stycrene/acrylates copolymer, polyquaternium-7, acrylates copolymer, ammonium chloride, ammonium sulfate, sodium chloride, citric acid, potassiüm sorbate, sodium benzoate, parfum, coumarin, limonene, linalool.

Op de verpakking staat duidelijk dat de douchegel geen parabenen bevat, dit is dus positief.

IMG_2202

IMG_2208Een dunne substantie die gemakkelijk uit de fles komt en hierdoor ook over je lichaam glijd. Als de douchegel nat wordt, neemt het ineens een hele andere geur aan. Een heerlijke lavendel geur die ik in het begin werkelijk miste. De douchegel is heerlijk op de huid. Je huid ruikt helemaal lekker, je komt volledig tot rust en ook nog eens een zachte huid na het douchen.

IMG_2195Een heerlijk product voor onder de douche om even tot rust te komen en je huid een oppepper te geven. Net een wellness moment, maar dan in eigen huis. Le Petit Marseillais Miel de Lavande douchegel is voor €2,99 verkrijgbaar bij Albert Heijn.

Wat vind jij van de lavendelgeur in bad?

7 Comments

 • Reply
  Anke
  oktober 27, 2015 at 11:32

  Lijkt me echt heerlijk. Hou wel van lavendel.

 • Reply
  Marielle
  oktober 27, 2015 at 11:43

  Oehh lekker! Kende dit merk nog niet.

 • Reply
  Joanne
  oktober 27, 2015 at 12:16

  Ik heb hem inderdaad zien staan bij de ah, toch niet meegenomen. Klinkt wel als een goed product.

 • Reply
  Lisanne
  oktober 27, 2015 at 13:56

  Deze douchegel heb in laatst gekocht, ik heb echt precies dezelfde mening als jou. Een heerlijk product in bad.

 • Reply
  Liesbeth
  oktober 27, 2015 at 16:16

  Super goede review, top product

 • Reply
  Meike
  oktober 27, 2015 at 18:15

  Klinkt als een goed product. Mooie review.

 • Reply
  Demi
  oktober 27, 2015 at 18:22

  Hele goede review. Mooi geschreven en duidelijke foto’s

 • Leave a Reply