Micreos Glad Skin Daily Care Cream & Acne Gel

IMG_0716De laatste tijd komen er heel veel producten op de markt voor de acne huid en de probleem huid. Heel erg fijn, want heel veel mensen hebben hier last van en ook ik heb nog niet echt kunnen zeggen dat ik de juiste dagcrème heb gevonden voor mijn huid. Mijn huid is namelijk extreem droog en de meeste acne producten werken toch uitdrogend. Vandaag review ik deze combinatie van producten van Micreos GladSkin.

IMG_0729Het is een combinatie van twee producten speciaal voor de acne huid. Het is namelijk een acne gel en een daily care cream als een soort dagcrème voor je huid. Alle producten van Micreos GladSkin zijn hypoallergeen en dermatologisch getest.


In dit filmpje wordt meer over de huid uitgelegd en hoe het in zijn werk gaat. Meer informatie vind je op de site van GladSkin.

Daily Care Cream IMG_0717Als eerste de Daily Care cream. Het is te gebruiken in combinatie met de acne gel, maar ook te gebruiken als een dagrème. Het is de bedoeling dat je het product 5 minuten na het gebruik van de acne gel moet aanbrengen om een droge huid te voorkomen. Het is voor mij sowieso heel erg belangrijk om mijn huid goed te hydrateren, want ik heb een hele droge huid en hierdoor ontstaan bij mij (gedeeltelijk) onzuiverheden.

IMG_0719“Gladskin Daily Care is ideaal voor het afsluiten van elke GladSkin behandeling en als heerlijke onderhoudende dagcrème.”

De ingrediënten: Aqua, Glycerol, Cetiol V, Cera cetomacrogolis emulsificans

De dagcrème heb ik elke ochtend en avond aangebracht, voordat ik begon met mijn make-up en als laatste stap na mijn reiniging. Daily care werkt heel erg prettig. Het brengt gemakkelijk aan op de huid, laat geen vettig laagje achter en trekt snel in je huid. Tussen mijn make-up en de dagcrème laat ik het even rusten, ik ga bijvoorbeeld beginnen aan mijn haar of ik kleed me aan en dan pas start ik met mijn make-up. Wat ik heb gemerkt is dat het ook een goede basis is voor je make-up. Mijn make-up blijft de hele dag goed zitten en het glijdt niet.

Het is een fijn product om je huid mee te hydrateren en een boost aan voeding te geven. Mijn huid heeft dicht echt nodig als basis, omdat mijn huid anders heel droog is en schilfertjes ontstaan. Het is een hele voedende dagcrème en heel erg geschikt voor de droge huid en heeft absoluut geen trekkerig gevoel.

De Daily Care Cream is verkrijgbaar voor €14,95 (30 ml) en €19,95 (50 ml).

Acne gelIMG_0721De acne gel is een extra stap om de onzuiverheden te verminderen door het doden van de slechte bacteriën. De gel moet twee maal per dag aan worden gebracht op een zuivere huid en vervolgens 5 tot 10 minuten op de huid in laten werken. Als een soort masker kun je het gebruiken, maar dan consequent twee maal per dag voor het juiste effect op de huid.

IMG_0723“Gladskin laat de onmisbare goede bacteriën met rust en doodt alleen de slechte bacteriën.”

IMG_0724De ingrediënten: Aqua, Propylene glycol, Hydroxypropyl methylcellulose, Glycerine, Arginine HCl, Sodium chloride, Tromethamine, Staphefekt™ SA.100 C2.2 (Actief bestanddeel), Calcium chloride

Na gebruik van 6 weken, zie ik niet echt direct resultaat op mijn huid. Nog steeds heb ik last van puistjes. Op de site stond echter dat het een tijdje kon duren voordat er daadwerkelijk resultaat te zien was. Dit kon minimaal twee maanden duren en mijn gedachte is ook of het daadwerkelijk alle soorten acne tegen te gaan zijn met dit product. Ze doden namelijk de slechte bacteriën, maar heeft dit ook invloed op hormonale acne? Voor mij na zes weken gebruik nog geen resultaat.

De Acne Gel is verkrijgbaar voor €24,50 (30 ml), €39,50 (50 ml) en €54,50 (100 ml).

IMG_0689Allebei de producten hebben een gelachtige substantie. Ook de daily cream heeft deze soort substantie die je over je gezicht aanbrengt. De daily crème brengt door de substantie gemakkelijk aan, maar het voelt wel een beetje raar. Dit is namelijk niet iets wat we gewend zijn van een dagcrème.

IMG_0729Allebei de producten werken tegen acne en zijn samen verkrijgbaar in een pakket. Je kunt kiezen uit zowel 30 ml en 50 ml. Als je net zoals ik allebei de producten samen koopt in 30 ml ben je €34,95 kwijt. Als je de combinatie van twee producten kiest, ben je €4,50 voordeliger uit. Heb jij last van acne dan raad ik je deze combinatie van producten aan, meer informatie over deze twee producten vind je hier.

Ben jij bekend met de producten van Micreos GladSkin?

12 Comments

 • Reply
  Joanne
  oktober 21, 2015 at 06:23

  Hele duidelijke review en wat leuk ook dat filmpje erbij, maakt het nog duidelijker b

 • Reply
  Marielle
  oktober 21, 2015 at 09:54

  Klinkt heel erg interessant vooral die dag crème

 • Reply
  Femke Steketee
  oktober 21, 2015 at 14:09

  Ik kende ze nog niet! Ben benieuwd of het na een paar weken toch is gaan werken tegen je acne! x

  • Reply
   Suzanne
   oktober 21, 2015 at 17:44

   Het zou zo’n twee maanden kunnen duren voordat het effect te zien is op je huid. Acne is een multicausale aandoening waarbij meerdere factoren een rol kunnen spelen; zoals voeding, weersomstandigheden of hormonale schommelingen. Als bij jou (tijdelijk) de Staphylococcus aureus-bacterie minder bepalend in het veroorzaken van de klachten dan kan het zijn dat de klachten door deze andere factoren terugkeren of verergeren. Gladskin Acne kan alleen de klachten verlichten als deze worden veroorzaakt of verergerd door de S. aureus-bacterie.

 • Reply
  Meike
  oktober 21, 2015 at 16:40

  Klinkt heel erg fijn!

 • Reply
  charlotte
  oktober 21, 2015 at 17:06

  Wat een super duidelijke review heb je geschreven over de producten

  • Reply
   Suzanne
   oktober 21, 2015 at 17:44

   Dankjewel Charlotte. Denk dat het filmpje ook veel duidelijk heeft gemaakt.

 • Reply
  Lisanne
  oktober 21, 2015 at 17:42

  Zelfs voor dit geld is het nog uit te proberen. Het is geen fortuin wat je betaald aan producten en zoals je praat over de dag crème is het erg goed spul.

  • Reply
   Suzanne
   oktober 21, 2015 at 17:45

   De prijs is inderdaad nog goed te overzien en zeker de moeite waard om het eens uit te proberen. Probeer voor jezelf wel te achterhalen waar de acne vandaan komt, om te zien of de producten überhaupt effect kunnen hebben.

 • Reply
  Anke
  oktober 21, 2015 at 21:39

  Klinkt als hele goede producten. Jammer dat de acne gel niet werkt.

 • Reply
  Merel
  oktober 22, 2015 at 19:14

  Lijkt me echt super producten, ideaal voor mijn acne huid.

 • Reply
  Gladskin Acne Care Set - Suzanne Elisa
  september 20, 2016 at 06:00

  […] ondersteunende producten. Mocht je benieuwd zijn naar de review van die twee producten, die kun je hier lezen. De Daily Care Cream, de Scrub Gel-to-milk en de Face Wash Gel-to-milk zitten in tubes van 75 […]

 • Leave a Reply