Estilo decoration & S-Diary Armbandjes

IMG_1936Als je S-Diary al langer volgt, weet je dat ik afgelopen jaar een armbandje heb ontworpen. Samen met een webshop hebben we de ideeën opgezet en is zo het armbandje ontstaan. Dit is toen ook een aantal maanden te koop geweest en ondertussen heb ik niet stil gezeten en heb ik met Estilo Decoration twee setjes samengesteld en vandaag wil ik ze graag aan jullie laten zien.

IMG_1935Zelf sta ik heel erg voor de sieraden met een betekenis. Sieraden die bijvoorbeeld van je moeder is geweest of die je van je ouders of een ander belangrijk persoon uit jouw leven hebt gekregen. Ook kan ik heel erg geloven in de kracht van een bepaald sieraad. Sommige sieraden hebben namelijk een oogje dat een bepaalde bescherming kan geven of een kraal die ergens speciaal voor staat. Dit was ook het idee voor ons achter deze twee setjes.

De soorten armbandjes die we hebben gekozen bestonden al, we hebben alleen de kleuren en de bedeltjes bij elkaar gezond en hierbij nog een tweede armbandje ontworpen. Je zult dus vergelijkbare armbandjes vinden in de webshop van Estilo decoration. De armbandjes die in samenwerking met S-Diary, met mij dus, zijn ontworpen zullen alleen in setjes verkrijgbaar zijn.

Love & Friendship IMG_1937

IMG_1941Als eerste dit setje. Het is echt een setje helemaal in mijn straatje, maar anders had ik het ook niet zo bedacht. Het zijn twee armbandjes die speciaal voor liefde en vriendschap staan. Vandaar het hartje op het armbandje en het muntje met ‘love’ en aan de andere kant ‘amour’. Het armbandje is heeft geen rode kleur waar je misschien aan denkt bij liefde, maar we hebben gekozen voor de najaarstinten en een beetje de neutrale tinten die bij iedereen zullen passen. Vandaar een legergroene kraaltjes en een peach/zalm kleurig bandje met gouden details.

IMG_1950Dit zijn de armbandjes om de arm. Echt een hele mooie combinatie door de kleuren, niet te opvallend, maar wel heb je iets om je arm. Een mooi armbandje voor de najaar, maar ook door te dragen in de lente en de zomer en wat bij iedereen leuk staat.

Lucky YouIMG_1938

IMG_1944Dan het tweede setje hebben we ontworpen voor geluk. Ik koppel sieraden heel erg aan geluksmomenten en dat zal voortaan bij dit setje zijn. Het klavertje vier staat centraal voor het geluk en we hebben gekozen voor de paarse kleur van zowel de kralen als het diamantje, omdat me dit aan lavendel doet denken. Lavendel is een rustgevende geur en op momenten dat ik vaak stress heb en door de bomen de bos niet meer zie, kan deze geur je tot rust brengen. Vandaar ook deze details in de kralen. Hier hebben we ook gebruik gemaakt van het peach/zalm kleurige koortje en zit er tussen de paarsje kraaltjes een sterretje.

IMG_1953Dit zijn de armbandjes om de arm. Niet alleen een achterliggende gedachte bij het bedeltje, maar ook bij de kleurkeuze. Een armbandje dat je stressmomenten verminderd en op deze wijze zorgt voor een beetje geluk.

IMG_1935Ik ben echt super blij met het eindresultaat en ik ben heel erg benieuwd wat jullie ervan vinden.

De armbandjes zijn vanaf nu verkrijgbaar bij Estilo decoration voor €9,00 per setje. Je kunt de armbandjes vinden in de webshop via deze link of via de banner op de blog.

Wat vind jij van de armbandjes?

13 Comments

 • Reply
  Liesbeth
  oktober 18, 2015 at 08:39

  Wauw, hij is echt super mooi.

 • Reply
  Marielle
  oktober 18, 2015 at 09:23

  Wauwwwiee super gaaf dat je dit allemaal mag doen door je blog. Ze zijn echt super mooi. Geweldig!

 • Reply
  inspiredbylifee
  oktober 18, 2015 at 09:27

  Je bent een topper ze zijn super leuk!!!

  • Reply
   Suzanne
   oktober 18, 2015 at 09:27

   Dankjewel meis! Heel leuk om te horen.

 • Reply
  Romy
  oktober 18, 2015 at 09:55

  Zo onwijs trots op je Suus! Het eindresultaat is echt prachtig en de verhalen erachter maken het helemaal af. Topper!

 • Reply
  Joanne
  oktober 18, 2015 at 10:45

  Gefeliciteerd hiermee. Lucky you is mijn favoriet!

 • Reply
  charlotte
  oktober 18, 2015 at 13:39

  Heel erg mooi en wat tof dat je dit hebt mogen doen. Je zult er ook wel heel trots op zijn.

 • Reply
  Simplynspecial
  oktober 18, 2015 at 20:47

  Kei leuk gedaan meis! Ze zijn mooi 🙂

 • Reply
  Lisanne
  oktober 18, 2015 at 21:29

  Super gaaf dat je dit mag doen! Heel veel succes met de verkoop van je armbandjes en wat een prachtige gedachte heb je er ook aan gegeven.

 • Reply
  Kelly Kokenberg
  oktober 19, 2015 at 13:40

  Echt heel erg leuk! Gefeliciteerd met deze samenwerking! Tof hoor!

 • Reply
  elinetjex
  oktober 26, 2015 at 20:29

  Hoe schattig!

 • Reply
  PERSOONLIJK | Trotse vriendin: Suzanne’s armbandje
  november 4, 2015 at 05:42

  […] Suzanne’s armbandjes bestellen. Voor meer informatie over de armbandjes, kun je ook op deze link klikken; hierbij lees je een uitgebreid artikel over de armbandjes en wat ze voor Suzanne […]

 • Reply
  I found my dream coat – S-Diary
  maart 12, 2016 at 06:07

  […] Liza manteljas – C&A blouse – C&A jeans – Sacha schoenen – armbandje – Just Jewels […]

 • Leave a Reply