Zo berg ik mijn armbanden op

IMG_1378Veel dingen heb ik al geprobeerd voor mijn sieraden, voor mijn kettingen heb ik bijvoorbeeld een kledinghanger in gebruik, zodat ze niet in de war raken, maar voor mijn armbanden kon ik nooit zo goed een manier vinden hoe ik ze goed kan opbergen. Ik heb ze in doosjes bewaard, op een etagère, op een dienblad en op dit moment bewaar ik ze rondom een ‘statief’. Ik bewaar sinds een tijdje mijn meestgebruikte armbanden om een sieraden standaard en dit werkt verrassend fijn. Ik laat jullie zien welke standaard ik gebruik en welke sieraden er omheen zitten.

IMG_1387

De standaard die ik gebruik is van La-C. Deze webshop verkoopt verschillende standaards voor sieraden, hoeden, horloges en tassen. Vooral met sieraden vind ik deze standaards enorm handig, want ze raken gemakkelijk door de war of je kunt sieraden niet meer terug vinden, omdat je meerdere opberg plekken hebt.

De standaard is erg fijn in gebruik en kwaliteit is ook erg goed. Waar je je armbanden omheen doet, is van hout en heel erg mooi afgewerkt. Je krijgt er geen splinters van, het is gewoon glad materiaal. Het is wel van hout, dus je hebt geen volledige rechte staaf om je armbanden omheen te doen. Er zit bij mij in het midden een kleine uitstulping, maar het is niet onhandig en staat gewoon heel natuurlijk.

IMG_1383Ik heb mijn meestgebruikte armbanden rondom de standaard gedaan, zodat je deze bij de hand hebt en er zo af kan halen en om je arm kunt schuiven. Je ziet onder andere armbanden van devonsown, Biba en Kruidvat. Ondertussen hangen er nog veel meer sieraden omheen en ook heb ik bedacht dat het heel makkelijk is om op de metalen voet je oorbellen te leggen die je de volgende dag gaat dragen en misschien je horloges of je all day kettinkje.

IMG_1385Ik vind het super mooi om mijn armbanden hier omheen te doen en op deze manier op te bergen. Het is voor mij ideaal, zodat je het bij de hand hebt en het ziet er ook nog eens opgeruimd uit. Zeker een aanrader als jij ook het probleem kent met het opbergen van armbanden. Alsnog heb ik heel veel armbanden die ik niet om de standaard hebt, omdat ik gewoon te veel armbanden heb. Ik heb nu dus de meestgebruikte erom zitten en de rest heb ik in beautyboxen in een lade van mijn make-up kast.

De armbanden standaard is verkrijgbaar bij La-C voor €12,95.

Deze producten zijn opgestuurd of ik ben betaald voor deze blogpost, lees mijn disclaimer.

13 Comments

 • Reply
  Joanne
  oktober 17, 2015 at 09:35

  Heel erg leuk op deze manier!

 • Reply
  Lisanne
  oktober 17, 2015 at 09:41

  Heel erg mooi zo’n standaard en wat een leuke armbanden!

 • Reply
  Tineke
  oktober 17, 2015 at 10:20

  Ik draag nooit armbandjes, maar het is wel een handig systeem!
  Liefs

 • Reply
  chahrazad
  oktober 17, 2015 at 15:47

  Ah, ziet er handig uit! Maar ook vooral ook leuk.

  • Reply
   Suzanne
   oktober 17, 2015 at 16:44

   Ja, ziet er heel stijlvol en sfeervol uit vind ik zelf. Het is opgeruimd, maar geeft ook wat kleur aan je kamer.

 • Reply
  Meike
  oktober 17, 2015 at 16:45

  Heel erg mooi!

 • Reply
  Simplynspecial
  oktober 17, 2015 at 19:19

  Dat is nog eens een aparte sieradenhouder. Ik ben gek op hout details.

 • Reply
  Romy
  oktober 17, 2015 at 21:11

  Dat is nog eens een mooie manier om je armbandjes op te bergen! Bij mij liggen ze heel zielig op een hoopje op een dienblad. Prachtig, Suzanne!

 • Reply
  Liesbeth
  oktober 17, 2015 at 21:20

  Wauw, leuk! Ziet er heel gaaf uit.

 • Reply
  Marielle
  oktober 18, 2015 at 08:40

  Leuk om te zien. Bij mij liggen ze gewoon in een bak, dat is echt een rommeltje.

 • Reply
  Isabella
  oktober 18, 2015 at 10:11

  De armbandjes zien erg zien er heel leuk uit! En ook handig om ze zo op te bergen. 🙂
  x

 • Reply
  Simone
  oktober 19, 2015 at 18:04

  Dat is echt superhandig. En het ziet er ook nog eens leuk en decoratief uit. Ik heb zelf zo’n wit sieradenboompje. Maar dit vind ik veel leuker. En de prijs is echt goed te doen!

 • Reply
  Waarmee en hoe maak ik foto’s? | S-Diary
  oktober 23, 2015 at 06:14

  […] Mijn armbanden fotografeer ik om deze sieraden standaard van La-C. Hier heb ik een tijdje terug een artikel over […]

 • Leave a Reply