Ritzo Sensation Deo Spray & Styling Mousse

IMG_1205Voorheen heb ik ooit producten van Ritzo gebruikt, ik kan me nog herinneringen dat het producten waren voor mijn huid en mijn haar. Ik zweerde bij de shampoo en de conditioner. Deze waren zo fijn voor mijn haar en ik heb deze ook helemaal opgemaakt toen. Het leek me leuk om nog eens andere producten te testen van Ritzo en vandaag laat ik jullie weten wat mijn tweede ervaringen met de producten van dit merk zijn.
IMG_1211Ik besloot voor twee totaal andere producten te gaan dan die ik eerst had. Zo bestelde ik een product voor het haar, een styling mousse en een product voor je huid, een deo spray.

Ritzo Sensation Deo SprayIMG_1208Een deodorant is een product dat je veel gebruikt, dat hoop ik tenminste. Ik gebruik een deodorant meerdere keren per dag om nare geurtjes tegen te gaan, maar ook als ik ze op voel komen de geur te verdoezelen en een fris gevoel te geven aan je lichaam. Dit moet een deo spray dus ook voor mij in huis hebben, met daarnaast nog een aantal andere kleine puntjes; zoals vieze strepen op kleding en het branderige gevoel na het scheren.

IMG_1217Wat belooft de Sensation Deo Spray van Ritzo: De Sensation Deo Spray geeft je een heerlijk fris gevoel. Deze anti-transpirant heeft een frisse subtiele geur. Spray na het douchen en je bent de hele dag beschermt tegen nare geurtjes. De spray laat geen vlekken achter op je kleding en is ook geschikt voor de gevoelige huid.

Het klinkt allemaal heel mooi en sluit precies aan bij wat ik zoek in een deodorant.

IMG_1218De ingrediënten 

IMG_1213De deo spray zit in een grote fles, de fles is groter dan een normale deodorant en persoonlijk vind ik dit niet heel erg vervelend. Je kunt het alsnog gemakkelijk meenemen en in je kast zetten bij de rest van je spulletjes. Ook het product werkt hetzelfde als een andere deo, met een druk systeem komt er een mist van product uit dat je op je oksel sprayt. Niet heel anders dan dat wij gewend zijn.

IMG_1216Het product zelf vind ik heerlijk. Als ik het na het douchen op mijn oksels spray, voelt het direct fijn en fris aan. Geen branderig gevoel na het scheren en gebruik van de deodorant en ik kan gelijk mijn shirt aan doen zonder vieze vlekken erop.

De deo spray houdt mij ook vrij van geurtjes, oké na flink bewegen kan je echt wel iets gaan ruiken en dat is ook niet gek. Ik vind dat je bijvoorbeeld na het sporten ook wel mag merken dat je beweegt hebt, maar dan vind ik het zelfs minimaal. De geur van de deo spray vind ik erg neutraal, dit is hetzelfde als bij de andere producten van Ritzo. Het is een neutrale, fijne geur die absoluut niet overheersend is.

De Ritzo Sensation Deo Spray kost €6,95.

Ritzo Sensation Styling MousseIMG_1209Dit is een totaal ander product, het is namelijk niet voor je lichaam maar voor je haar. Ik gebruik voor mijn haar over het algemeen niet zoveel producten, omdat ik best wel makkelijk haar heb. Ik heb vrij stijl haar, wat niet sluit naast mijn gezicht valt. Maar als ik een keer een volle bos haar wil hebben, dan ga ik met droogshampoo, volume poeder en styling mousse aan de slag.

IMG_1221Wat belooft de Sensation Styling Mousse van Ritzo: De Sensation Styling Mousse Volume versterkt je haar en geeft het een heerlijke glans en geur. Verdeel de Styling Mousse over je haar het breng het gemakkelijk in model. Het resultaat zijn perfecte gestylde lokken met een natuurlijk volume en glans dat de hele dag aanhoudt. Plakt niet en is heerlijk zacht.

IMG_1222De ingrediënten.

IMG_1220De styling mousse zit in een grote fles met drukknop, hierdoor krijg je de mousse gemakkelijk op je hand en kun je ermee aan de slag.

IMG_1226De mousse ziet er zo uit, wat me opvalt is de geur. Ook de mousse ruikt heel neutraal, een geur die mij persoonlijk erg aanstaat. Het product verdeelt makkelijk in je haar en geeft een mooie stevigheid aan je haar zonder het hard te maken. Ik had na gebruik geen vettig laagje op mijn haar en het heeft ook geen harde korsten, maar wel blijft de manier van stylen in je haar zitten.

Ik zat op de fiets en had 45 minuten door weer en wind gefietst en vervolgens kwam ik op stage en zat mijn voorste lok nog precies hetzelfde met het mooie volume wat ik van tevoren zelf heb gecreëerd.

De Ritzo Sensation Styling Mousse kost €9,95.

IMG_1211Heerlijke producten als je het mij vraagt! Ik gebruik de deo spray nu op dagelijkse basis en vind hem super fijn. Het liefst neem ik hem overal mee naar toe of schaf ik meerdere bussen aan. De producten zijn misschien wel iets duurder dan dat je het in de drogisterij vind, maar ik vind het zeker zijn geld waard.

Ben jij bekend met de Ritzo producten?

8 Comments

 • Reply
  Joanne
  oktober 13, 2015 at 06:21

  Klinkt heel erg fijn en de prijs valt nog mee ook.

 • Reply
  Blogbydominique
  oktober 13, 2015 at 08:31

  Lijken mij echt super fijne producten!

 • Reply
  charlotte
  oktober 13, 2015 at 11:06

  Klinkt fijn, kende het merk nog niet. prijs van de deo ligt wel hoger dan de gemiddelde deo, maar als hij echt zijn beloofde werk doet.

 • Reply
  Lisanne
  oktober 13, 2015 at 13:46

  Mooie review! Klinkt fijn

 • Reply
  Liesbeth
  oktober 13, 2015 at 15:16

  Ik kende dit merk nog totaal niet, maar ik ga zeker eens kijken.

 • Reply
  Meike
  oktober 13, 2015 at 17:37

  Klinkt heel erg fijn! Leuk dat je zo positief bent

 • Reply
  Marielle
  oktober 13, 2015 at 18:26

  De styling mousse lijkt me echt super fijn! Lijkt me een heerlijk product voor mijn haar en wat fijn dat hij zo’n goede vorm aan je haar geeft.

 • Reply
  Femke Steketee
  oktober 13, 2015 at 21:29

  Ha, ik kende dit merk nog helemaal niet, het klinkt goed! Mousse heb ik al in geen jaren gebruikt, ben eigenlijk een beetje vergeten dat het bestaat. Een goede mousse is eigenlijk onmisbaar! x

 • Leave a Reply