Valenta Lederen Portemonnee voor je telefoon

Valenta Lederen Portemonnee Persoonlijk vind ik het handig om mijn belangrijke spulletjes bij elkaar te hebben. Die je zo uit je tas of van je bureau af kan pakken en de hort op kan gaan. Zonder er bij na te denken heb je de belangrijkste spullen om op pad te gaan bij de hand, je telefoon, pasjes en wat los geld. Helaas zijn niet alle portemonnees ervoor gemaakt om ook je telefoon mee te vervoeren. Daarnaast heb ik een vrij grote telefoon en dan gaat het nog moeilijker om een gepast hoesje te vinden. Gelukkig zijn er voldoende hoesjes voor Samsung telefoons verkrijgbaar en past mijn telefoon met gemak in deze Valenta lederen portemonnee!

Valenta is een merk voor telefoonhoesjes en prachtige portemonnees voor je telefoon. Valenta heeft stuk voor stuk prachtige en functionele hoesjes in leuke (lederen)prints of basic als een zwart of bruin leren hoesje. Hoesjes geschikt voor verschillende Samsung modellen, maar daarnaast zijn er ook verschillende iPhone hoesjes. De maat van mijn telefoon is te vergelijken met de iPhone 6S en past gemakkelijk in deze portemonnee van Valenta.

Valenta Lederen Portemonnee De portemonnee die ik heb, is anders dan de portemonnees die ik voorheen had. Ik ging vaak voor hele draagbare items, niet te veel poespas. Deze portemonnee heeft bijvoorbeeld al iets meer dat lederen printje en de laatste tijd kan ik dit soort dingen ook steeds meer waarderen. Het valt inderdaad meer op dan andere items van mij, maar ik vind het wel heel tof om hiermee af te wisselen en te combineren.

Valenta Lederen Portemonnee

Valenta Lederen Portemonnee

Valenta Lederen Portemonnee De portemonnee is erg handig ingedeeld. Je kunt kleingeld afsluiten van je telefoon door een apart afsluitbaar vakje, een vakje voor je telefoon, voor briefgeld en nog drie kleine vakjes om je identiteitskaart, pinpas en ov-chipkaart in te doen. Erg handig dus om zo alles bij elkaar te hebben en niet je telefoon rond hebben slingeren in je tas.

De Valenta portemonnee is in een heel handig formaat. Niet zo groot als de standaard ‘grote’ portemonnees, maar juist een mooie tussenmaat. De portemonnee is af te sluiten met een rits, wat niet geheel onbelangrijk is en heeft een handig draagkoord, zodat je hem ook niet gemakkelijk verliest.

Valenta Lederen Portemonnee De Valenta portemonnee is verkrijgbaar bij GSMpunt.nl en is verkrijgbaar in zes verschillende varianten, waaronder deze Glam Patroon in grijs. De hippe en makkelijke portemonnee is verkrijgbaar voor €59,95.

Draag jij jouw telefoon in jouw portemonnee?

7 Comments

 • Reply
  Lisanne
  september 24, 2015 at 06:36

  Hele gave portemonnee!

 • Reply
  Simplynspecial
  september 24, 2015 at 09:56

  Gaaf! Ik heb ‘m ook, maar dan in een ander printje.

 • Reply
  BlogbyDenisee
  september 24, 2015 at 15:11

  Super handig

 • Reply
  Meike
  september 24, 2015 at 18:37

  Heel gaaf! Leuk dat je telefoon er in kan.

 • Reply
  Liesbeth
  september 24, 2015 at 18:42

  Wauw, super mooi! Chic hoor.

 • Reply
  Joanne
  september 24, 2015 at 20:16

  Wat een mooie portemonnee. De kleurkleus is er mooi!

 • Reply
  Marielle
  september 24, 2015 at 21:05

  Wat mooi zeg!

 • Leave a Reply