Beauty & Mode

Trend It Up Lipstick & Nail Polish

IMG_9403 Een favoriet merk voor lipsticks had ik eigenlijk nooit, ik heb veel verschillende lipsticks van allerlei merken en een echte favoriet had ik eigenlijk nog niet. Sindskort heb ik een lipstick van Yves Saint Laurant en heb deze gekozen tot mijn favoriet, maar om nu een hele collectie van dit merk aan lipsticks in mijn stash te hebben is misschien iets te veel gevraagd. Het is dus zeker een favoriet, maar toen ik dit nagellakje en lipstick kocht, ben ik meteen overgaan naar dit merk als favoriet voor lipstick en nagellak. Vandaag review ik twee producten van mijn favoriete merk; een oranje lipstick en oranje nagellak.

IMG_9399De producten heb ik gekocht in Duitsland bij DM drogisterij, ze zijn dus ook niet verkrijgbaar in Nederland, maar omdat ik in Brabant woon, ben ik zo in Duitsland en kan ik mijn slag slaan. Mocht je een keer meer informatie willen over DM drogisterij of winkelen in Duitsland, laat het me dan weten dan kan ik hier misschien een artikel aan wijden.

Het merk waar ik het nu telkens over heb, is nog niet eens genoemd. Dat kan eigenlijk ook niet! Rapamapaa! Trend It Up! Dit is het merk waar ik in korte tijd zo verliefd op ben geworden. Ik heb het gekocht in een middag en ben diezelfde middag ook meteen foto’s gaan maken en mijn nagels gaan lakken en wauw!

Trend IT UP Ultra Matte LipstickIMG_9404Als eerste de lipstick. Ik ben gegaan voor de ultra matte lipstick van Trend it up. Een matte lipstick vind ik heel erg mooi, maar er zitten vaak ook een heleboel nadelen aan. Zo heb je lipsticks die absoluut niet fijn aanbrengen, omdat ze mat zijn, ze de velletjes benadrukken, ze in de lijntjes gaan trekken of je lippen heel erg uitdrogen. Het was dus ook een grote gok om deze lipstick aan te schaffen, maar hij zag er zo mooi uit!

IMG_9407

IMG_9411De lipstick zit in een zwarte huls en op de dop staat nog een keer het merk. De zwarte huls is ook mat en heeft witte letters waar de naam van de lipstick op staan. Eenvoudig, mooi, maar ook stijlvol.

IMG_9413Het kiezen tussen alle lipsticks was moeilijk, er stond een rek met allemaal verschillende lipstick in allemaal prachtige kleurtjes. Zowel mat als met een glans. Ik ben uiteindelijk voor een oranje kleur gegaan, nummer 050 in matte. Wat ik jammer vind is dat ze geen namen hebben gegeven aan de lipsticks, dat maakt het toch altijd iets leuker.

IMG_9414

IMG_9419Hier op de foto ziet de lipstick er nog niet zo mat uit, hier lijkt het zelf iets van een glansje te hebben. Ook in de lipstick zelf staat het merk gegraveerd. Dit zie je bij duurde merken ook steeds vaker en het ziet er heel leuk en luxe uit.

IMG_9420Hier zie je nog een keer de kleur, een mooie oranje kleur. Het is een vrij draagbare kleur, niet te opvallend en ook niet te licht. Je moet er van houden, maar ik vind hem super tof!

IMG_9433Dan de swatches op de arm. Hier zie de kleur vrij goed, het is een mooie oranje kleur die niet heel standaard is. De pigmentatie is ook super, hij geeft in een veeg heel veel kleur af met een goede dekking en hij is inderdaad mat!

IMG_9522

IMG_9510Op de lippen. Hier zie je ook mooi hoe mat hij is. Je ziet een klein beetje de lijntjes, maar echte velletjes worden niet geaccentueerd. De lipstick brengt gemakkelijk aan op de lippen, absoluut niet stroef en geeft in een keer een hele mooie kleur en volledige dekking.

Een prachtige lipstick verkrijgbaar voor €2,25 en verkrijgbaar in heel veel kleuren (ik gok zo’n 25 kleuren).

Trend IT UP Double Volume & Shine Nail Polish IMG_9431Dan de nagellak, ik ben gegaan voor een vergelijkbare kleur voor op de nagels als voor op de lippen. Een oranje kleur, niet te fel en niet al te standaard.

IMG_9423Ook hier is gekozen voor ongeveer hetzelfde design van de verpakking als van de lipstick. Ook op de dop staat het merk vermeld en op de verpakking zijn dezelfde letters gebruikt als op de lipstick, verder zijn wel de letters in het zwart en kun je de kleur volledig zien.

IMG_9424Double Volume en Shine, dubbel volume, wat zou dat inhouden? Als dit op je mascara zou staan, dan kan ik me er nog iets bij voorstellen, maar nagels kunnen niet perse extra volume krijgen. Ik heb maar bedacht en op internet op proberen te zoeken, dat het gaat om de intense kleur. De kleur hadden ze namelijk getest in de winkel en het was een fel oranje kleur, terwijl het in het lakje eerder een zachte oranje kleur lijkt.

IMG_9427Ook hier hebben ze geen namen gebruikt, maar nummertjes. Ik heb de nagellak in de kleur 060.

IMG_9490

IMG_9499Een lekker fel kleurtje op de nagels, schijn bedriegt dus wat er in het lakje zit en wat er op je nagels komt qua kleur. Het is een heel fijn lakje om aan te brengen, in een laagje heb je een hele mooie dekking en een felle, shine op je nagels!

Het prachtige nagellakje is verkrijgbaar voor €2,25 (11 ml) in 27 verschillende kleuren. Ook is het lakje verkrijgbaar in een kleinere variant en daarvan hebben ze 16 verschillende kleuren.

IMG_9403Niks te klagen over deze lipstick en nagellak en zeg maar gerust een leuke budget favoriet om elke dag te dragen en een mooie collectie van in je stash te hebben, tenminste zo denk ik dan!

De producten van Trend IT UP zijn verkrijgbaar in Duitsland bij de DM Drogisterij.

Ben jij al bekend met dit merk?

No Comments

 • Reply
  Joanne
  15 september 2015 at 06:40

  Hele toffe kleurtjes! Staat je leuk die oranje lipstick.

  • Reply
   Suzanne
   15 september 2015 at 18:19

   Dankjewel, Lisanne!

 • Reply
  creabeaatje34
  15 september 2015 at 06:44

  Leuke kleurtjes 🙂

 • Reply
  manon pinkster
  15 september 2015 at 07:31

  Mooie kleuren zeg! Had dit merk nog niet gespot bij de dm!

  • Reply
   Suzanne
   15 september 2015 at 18:20

   Het is ook pas sinds kort verkrijgbaar en ik weet niet of het in alle DM Drogisterijen komt. Laten we hopen van wel!

 • Reply
  lifebyesmee
  15 september 2015 at 07:51

  Oeh die lipstick is echt heel erg mooi en de kleur staat je fantastisch meid!

  Liefs Esmée

  • Reply
   Suzanne
   15 september 2015 at 07:59

   Dankjewel! Ondertussen heb ik nog veel meer producten van Trend it Up.

 • Reply
  BlogbyDenisee
  15 september 2015 at 10:07

  Wat een schattige kleurtjes, super leuk!

 • Reply
  Dalinka
  15 september 2015 at 10:41

  Dit merk heb ik overgeslagen toen ik in Duitsland was. De verpakking sprak me namelijk niet echt aan, maar als ik het zo zie, dan zijn het wel mooie kleurtjes. Vooral de nagellak ziet er gaaf uit. De huls van de lipstick (zonder dop) doet me een beetje denken een Catrice.

  • Reply
   Suzanne
   15 september 2015 at 18:23

   De nagellak verbaasde mij echt, hele mooie kleur en ook mooie kwaliteit. Het lijkt inderdaad een beetje op Catrice zonder dop.

 • Reply
  Petra
  15 september 2015 at 11:05

  Ohhhh wat leuk, ik kon dit merk nog niet, maar de kleuren vind ik onwijs vrolijk…

 • Geef een reactie