Nieuw telefoonhoesje – Welcome aboard B2C Telecom

IMG_7528In de zomer ben ik lekker veel bezig met creatieve dingen en door het vrij zijn van school kan dat ook allemaal, maar naast alle DIY die ik graag maak en dat ik het leuk vind om te koken, ben ik ook veel bezig met gadgets. Ik maak veel foto’s in de zomer, ik heb mijn telefoon vaak bij de hand en ik ben ook regelmatig achter mijn laptop te vinden. Nu heb ik een mooi, nieuw telefoonhoesje voor mijn telefoon. Welcome Aboard!

IMG_7516Ik heb van B2C Telecom een nieuw telefoonhoesje in het zomerstijltje door het anker en het scheeps idee erachter. Het is helemaal in de stijl van het schippersleven met de kleuren en met de tekst ‘Welcome Aboard’. Erg leuk!

IMG_7515

IMG_7517

IMG_7518Aan de achterkant heb ik een opening bij de camera en de flitser en ook een opening voor het geluid.

IMG_7520Open! Het hoesje is sluitbaar met een magneetje in het hoesje. Erg simpel en zo krijg je het hoesje ook snel aan je oor als je gebeld word.

IMG_7521

IMG_7526Aan de binnenkant van het telefoonhoesje zijn ook twee vakjes voor pasjes. Zo heb je bijvoorbeeld je bankpas en je zorgverzekeringspas altijd bij de hand. Erg handig als je niet altijd een tas of portemonnee bij je hebt.

IMG_7527Aan de binnenkant zit je telefoon in het hoesje geklikt. De binnenkant is een flexibele case waar je je telefoon in doet en daar omheen zit de ietswat harder case.

IMG_7530Zo dik is je telefoon. De wiko is van zichzelf vrij dun en dan heb je daarna wel ineens een grote dikke telefoon. De telefoon die ik heb past sowieso niet in mijn broekzak en heb deze ook altijd in mijn tas, dus ik vind het niet zo erg. Het voelt wel even heel anders als je het niet gewend bent, maar zeker niet verkeerd!

IMG_7513Ik ben heel erg blij met mijn anker hoesje van B2C Telecom. Het is een erg fijn hoesje en een mooie bescherming voor mijn telefoon. Zo ben ik er zeker van dat er geen krassen op mijn telefoon komt. Alles is goed beschermt, maar je kunt nog gewoon de toetsen en de camera gebruiken.

Het anker hoesje is voor de Wiko Rainbow, ook voor andere telefoons is hij verkrijgbaar, kijk hiervoor bij jouw telefoon bij de standcases in de webshop.

Het anker hoesje kost €17,95 en is verkrijgbaar bij B2C Telecom.

9 Comments

 • Reply
  Meike
  juli 31, 2015 at 06:23

  Leuk hoesje! Past wel bij je volgens mij.

  • Reply
   Suzanne
   juli 31, 2015 at 17:16

   Ja, ik vind hem echt super leuk!

 • Reply
  Liesbeth
  juli 31, 2015 at 10:00

  Mooi hoesje

 • Reply
  Danielle Lakeman (@daniellelakeman)
  juli 31, 2015 at 11:12

  Wat een leukerd, en heel handig dat je ook je pasjes erbij kunt bewaren! 🙂

 • Reply
  Michelle
  juli 31, 2015 at 17:23

  Leuk!

 • Reply
  Daiyna
  juli 31, 2015 at 17:27

  Ik vind het hoesje vrij donker, ben meer van de basic hoesjes. Wel duidelijke foto’s

 • Reply
  Melissa
  juli 31, 2015 at 18:39

  Wat fijn dat ze hier wel hoesjes hebben voor je telefoon!

 • Reply
  Mylou
  augustus 4, 2015 at 16:18

  Wat een leuk hoesje zeg!

 • Leave a Reply