Nagelbehandeling bij Mooi

‘Dit cadeau kunnen we echt niet zomaar aan iedereen geven, is echt iets voor jou!’ Dit kreeg ik naar mij toegeworpen voor mijn verjaardag door mijn vrienden en er kwamen steeds gekkere raadsels bij en uiteindelijk kreeg ik een cadeaubon om mijn nagels te laten doen bij nagelsalon Mooi. De bon heb ik heel mooi bewaard tot mijn vakantie, zodat ik, als ik geen stage meer had, mijn nagels kon laten doen en er het meeste plezier van kon hebben. Vandaag neem ik jullie mee naar mijn behandeling.

IMG_7703Mooi is een nagelsalon in Someren-Eind (Noord-Brabant) waar je onder andere acrylnagels en gel polish kan laten zetten. Zelf leek het me leuk om voor gel polish gaan, voorheen had ik wel eens een nagelbehandeling gedaan en toen had ik ook gel polish en dit was mij heel erg goed bevallen, dus nu weer.

Zoals ik zei heb ik al een keer gel polish gehad en toen ben ik gegaan voor een transparante lak met french manciure. Dit is erg goed bevallen toen, het bleef goed zitten en ook hier zag je de uitgroei van je nagel niet door de transparante lak. Toch wilde ik nu iets anders en hebben we samen gekeken naar de kleur die het beste bij mijn hand zou passen en wat ik zelf ook erg mooi vond.

Zo ben ik gegaan voor een taupe/oud roze kleur en op de ringvinger een mooie glitter.

IMG_7697Hier zie je mijn nagels. Voordat we de echte kleur aanbrachten zijn we eerst begonnen met de nagels schoon te maken. De top coat die ik droeg haalde we eraf, we gingen de nagels vijlen en duwde de nagelbedden terug en scrubden alle doden cellen weg. Vervolgens brachten we een soort nagelverharder aan die in de nagel trok en dus de nagel van binnenuit beschermd en daarna begonnen we met het opbouwen van de nagellak door drie basislagen aan te brengen.

IMG_7698

IMG_7700

IMG_7696Na de basislagen brachten we de juiste kleur aan op de nagel. Ook dit deden we in meerdere lagen aanbrengen en telkens na de desbetreffende laag ging de hand weer onder de LED lamp om uit te harden en was de andere hand aan de beurt. Als we alle vingers 3 keer hadden gehad met de basislaag, de gewone lak (gel polish in de goede kleur) 3 maal en vervolgens ook de top coat dan was het klaar.

IMG_7699Mijn hand onder de LED lamp. We brachten continu een laagje aan op de gehele hand om deze vervolgens weer uit te laten harden en daarna weer verder op te bouwen.

IMG_7705Toen we de vingers gedaan hadden, bleef er nog eentje leeg over. Met deze nagel gingen we namelijk iets speciaal doen, namelijk een mooie glitter op aanbrengen.

Hoe grappig, de glitter wordt aangebracht door een pompje die de glitters over de nagel verspreid. Zo krijg je een super goede dekking van de glitter en ook voelt het nog eens zacht aan, precies hetzelfde als de andere gelakte nagels.

IMG_7706De glitter past heel erg goed bij de kleur op de andere nagels en is een beetje paarsig/roze met alle kleuren glitters, maar nog wel heel subtiel. De glitterlak werd op dezelfde manier aangebracht als de andere vingers, als eerste de basislagen, vervolgens een laagje glitter, een laagje topcoat, weer een laagje glitter en als laatste weer de top coat. Tussendoor maakten we ook weer gebruik van de LED lamp om uit te harden.

IMG_7710En dit zijn uiteindelijk mijn nagels. Ze glimmen nog helemaal van de verzorgende handcrème en olie die ik aangebracht na de behandeling, maar het moest toch even op de foto.

Ik ben heel erg blij met mijn mooie nagels, echt MOOI! Wat mij persoonlijk heel erg opviel is dat ik heel veel informatie en advies krijg over wat ik het beste zou kunnen doen met mijn nagels, maar ook welke kleur wel en niet zo goed staat bij mijn huid. Ook werd er mijn een heleboel informatie gegeven die misschien bruikbaar kon zijn voor mijn blog en waar ik ook echt iets aan kan hebben.

De gelpolish behandeling in kleur voor op de handen is €33,00 en zeker het geld waard. Mocht je nu meer informatie willen over Mooi Nagelsalon, kijk dan even op de site voor meer informatie.

Laat jij wel eens een nagelbehandeling doen?

No Comments

 • Reply
  Meike
  juli 19, 2015 at 07:02

  Heel erg mooi.

 • Reply
  Lena
  juli 19, 2015 at 11:59

  Super mooi! Ook hele mooie foto’s zijn er gemaakt.

 • Reply
  Liesbeth
  juli 19, 2015 at 12:40

  Super mooi gedaan. Complimten.

 • Reply
  Merel
  juli 19, 2015 at 14:55

  leukk!

 • Reply
  Mylou
  juli 19, 2015 at 21:42

  Wat mooi! Erg leuk om zo één nagel met glitter te doen 🙂

  • Reply
   Suzanne
   juli 20, 2015 at 10:47

   Dankjewel Mylou. Toch is het nog vrij subtiel en loopt het mooi in elkaar over, maar toch nog een beetje specialer.

 • Reply
  Petra
  juli 20, 2015 at 21:57

  Wat een geweldig kado, en ze hadden gelijk, het is echt iets wat bij je past….het artikel wat je ervan gemaakt hebt is erg leuk om te lezen, en heerlijk om te bekijken…ik heb er echt met veel plezier van genoten…toppie!

  • Reply
   Suzanne
   juli 20, 2015 at 22:01

   Heel erg bedankt voor dit compliment. Dankjewel!

 • Reply
  Iris | Todayslipstick
  juli 20, 2015 at 22:46

  Wat een mooie kleur! Ook leuk dat je op je ringvinger glitters liet doen, ziet er heel speciaal uit! Zelf laat ik altijd gellak zetten voor ik op vakantie ga, dan hoef ik heel de vakantie niet over mijn nagels te denken!
  Liefs, Iris

  • Reply
   Suzanne
   juli 20, 2015 at 22:50

   Dat heb ik zelf ook ooit gedaan en dan hoef je er zeker niet over na te denken. Ik vind het alleen ook heerlijk om op vakantie mijn nagels te doen.

 • Reply
  5 favoriete blogposts op S-Diary | S-Diary
  september 9, 2015 at 06:06

  […] Nagelbehandeling bij Mooi Dit is nog een vrij recent artikel op S-Diary. Ik neem jullie mee naar een nagelbehandeling bij Mooi Nagelsalon en vertel jullie wat er gedaan is en wat het voor resultaat heeft gehad op mijn nagels. Dit is een ander soort artikel dan ik normaal gesproken doe, ik heb jullie wel eens vaker meegenomen naar een huidbehandeling, maar vaak laat ik dit toch achterwegen. Ik zit er nu wel over te denken om dit soort dingen vaker te doen en jullie mee te nemen naar dit soort uitstapjes. […]

 • Leave a Reply