Beauty & Mode Lifestyle

Serena’s Stijlgids

IMG_7072Serena’s StijlgidsEen boek met daarin alle onderwerpen die mij interesseren. Serena van BeautyLab bracht een boek uit met allemaal onderwerpen die zij interessant vind en terugkomen op haar blog en ik ook heel erg interessant vind. Ik volg haar blog, BeautyLab, al jaren en ik vind het heerlijk om de artikelen over zowel beauty, maar ook DIY’s en fashion artikelen. Dit allemaal komt ook terug in haar boek Serena’s Stijlgids.

IMG_7074Dit is de kaft van haar boek. Als je haar blog volgt, herken je verschillende dingen uit haar boek. Hier Op de kaft zie je bijvoorbeeld al haar twee katten waar je ook regelmatig verhalen over kunt lezen op haar blog. Op de voorkant zie je al een voorproefje van de onderwerpen; beauty, fashion en lifestyle.

IMG_7075Op de achterkant wordt er nog iets meer verteld over de inhoud van het boek. Door middel van vragen, krijg je een beetje te weten wat er te vinden is in het boek. Hoe krul je je haar zonder hitte? Simpel en snel de mooiste decoraties voor in huis. Daaronder staat nog een stukje over Serena, wie is Serena, wat heeft ze gestudeerd, even een korte biografie mocht je haar blog niet volgen en dit dus ook niet direct weten.

IMG_7076

IMG_7077Haar boek bevat prachtige foto’s. Het zijn allemaal prachtige foto’s, mooie kleuren en leuk bij elkaar gezocht. Sommige foto’s of items zijn voor mij heel herkenbaar omdat ik ze voorheen ook al op haar blog voorbij heb zien komen, dit maakt het voor mij nog een stukje leuker om terug te denken aan het artikel of video waar ze in voorbij kwamen en dit misschien terug te kijken en iets mee te doen.

IMG_7081De inhoudspagina. De inhoudspagina bevat een prachtige foto van Clarence of Coco (ik weet niet wie wie is) en aan de andere kant de inhoud. De inhoudsopgave is verdeeld in de onderwerpen en daaronder precies de hoofdstukjes.

IMG_7082De onderwerpen beauty, bath & body, fashion, interieur, food en travel met daarin verwerkt hele handige tips en tricks om bepaalde dingen te doen.

IMG_7080Dit is bijvoorbeeld een artikel uit het onderwerp Beauty. Deze twee pagina’s zijn licht roze gekleurd, maar de meeste pagina’s zijn gewoon wit van kleur. Hier zie je bijvoorbeeld allemaal prachtige ooglooks naast elkaar met heel veel kleur.

IMG_7072Ik ben echt enthousiast over het boek. Ik heb het nog niet helemaal uit gelezen, het is namelijk ook niet echt een leesboek. Wel heb ik al goed de inhoudsopgave door gekeken en als ik dan iets leuks zag wat ik die dag kan gebruiken of een diy die ik wil doen, dan kan ik hem er zo bij pakken.

Serena’s stijlgids is voor mij echt een boek wat ik elke week een paar keer doorblader en er interessante dingen uit haal om op dat moment te doen of uit te testen. Het boek kost €22,50 en is onder andere verkrijgbaar bij Bol.com en andere boekhandels. Bekijk op bol.com

Was jij al bekend met dit boek?

No Comments

 • Reply
  Meike
  5 juni 2015 at 06:43

  Wat een prachtig boek!

 • Reply
  BeautyblogLaura
  5 juni 2015 at 10:03

  Lijkt me een prachtig boek! x

 • Reply
  Sam
  5 juni 2015 at 22:11

  Wat een prachtig boek! Ik wil hem ook heel graag hebben, ik volg Serena ook al jaren.

  • Reply
   Suzanne
   5 juni 2015 at 22:14

   Zo herken ik heel veel dingen uit haar boek vanuit social media en haar blog. Jij ook?

  Geef een reactie