Beauty & Mode

#LipGlam Lanolin Lip Balm

IMG_5915Dit product is in het buitenland erg bekend, maar zelf kende ik het totaal niet. #Lipglam is een multifunctionele moisturizer en dus geschikt voor zowel je lippen, maar je zou er bijvoorbeeld ook je nagelriemen mee in kunnen smeren. Een veelzijdig product wat voor 8 uur lange hydratatie moet zorgen. Dat kunnen mijn droge lippen en nagelriemen wel gebruiken! Kijk je mee voor de review?

IMG_5918#lipglam is een vrij nieuw merk in het buitenland en zat in de Prettybox van de maand februari. Reden genoeg om het eens uit te proberen en voor jullie te reviewen. Op internet kon ik ook niet veel Nederlandse reviews vinden over het product, wel veel unboxing artikelen van de Prettybox en daarbij een korte mening over het product. Maar een echte, volledige review was er niet te vinden.

IMG_5920

“LipGlam is 100% natuurlijk en speciaal ontwikkeld om de gevoelige huid te kalmeren. Het is dermatologisch getest en geschikt voor mensen met een snel geïrriteerde huid. Het kan ook worden gebruikt voor droge huid reliëf en bewezen ruwheid van de huid met 40%. Eenvoudige, natuurlijke en toegeeflijk, LipGlam maakt het eenvoudig om een zachte, mooie lippen hebben elke dag. ”

 • Lipglam belooft:
 • Bevat natuurlijke lanoline (hier draait het product om)
 • 8-uurs vocht
 • Herstelt de huid de natuurlijke barrière
 • 100% natuurlijke ingrediënten
 • Dermatologisch getest
 • Parabenen
 • Vrij van kleurstoffen en additieven
 • Kan ook gebruikt worden op nagelriemen, gespleten haarpunten, droge plekjes op de huid, wenkbrauwen ect.

Het is een hele lijst, het 8-uurs vocht, hydratatie maakt me nieuwsgierig. Het is ook echt veelzijdig, het kan gebruikt worden niet alleen voor je lippen wat de naam al zegt, maar ook voor nagelriemen, gespleten haarpunten (?), droge plekjes en wenkbrauwen.

IMG_5921Dit vind ik echt een nadeel en daarom zou het ook geen product zijn wat ik snel mee zou nemen voor onderweg. Als het namelijk koud is, dan wordt het product hard en komt het niet uit de tube. Je moet het product dan eerst ‘masseren’ en warm krijgen tussen je handen tot dat er product uit komt om hem te gebruiken. Dit is wel een beetje jammer. Je moet dan tijdens het gebruiken, ook al is het niet koud en ligt hij gewoon in huis, hard drukken want het is een stevige massa.

IMG_5922Het product dat er uit komt is geel. Het is een natuurlijke kleur en je kunt ook zien dat er geen kleurstoffen bij toegevoegd zijn. Het is een natuurlijke kleur, maar zeker niet viezig. Ik zou het zonder na te denken op mijn lippen smeren.

Het is een vettige substantie, maar geen olie. Het smeert gemakkelijk uit, je krijgt niet ineens te veel product uit de tube waardoor er ook zo min mogelijk product verloren gaat. Zelf gebruik ik het op mijn lippen, nagelriemen en droge plekjes en het is echt een super product. Het maakt mijn lippen zacht, mijn nagelriemen zien er een stuk verzorgder en zachter uit zonder velletjes en ook droge plekjes krijgen een enorme hydratatie boost.

In mijn haar en op mijn wenkbrauwen zou het product niet gebruiken. In je haar om het al een vrij vettige, dikke substantie is wat niet gemakkelijk verdeelt in je haar. Op je lippen en in je gezicht is het niet moeilijk te verdelen en glijdt het makkelijk er over heen, maar je haar is toch een stuk anders. Op mijn wenkbrauwen gebruik ik het ook niet want dit ziet er nogal viezig en vettig uit, mocht je schrale plekken tussen je wenkbrauwen hebben dan is het zeker een idee om ’s nachts aan te brengen.

IMG_5916Ik ben erg tevreden over de #Lipglam Lanolin Lip Balm. Het is een super fijn product wat je voor meerdere verschillende dingen kunt gebruiken. Hij verzorgt de huid en lippen, op de lippen is het niet mogelijk voor 8 uur hydratatie als je het overdag gebruikt, maar op droge plekjes en je nagelriemen blijft het een hele poos aanwezig en kan het goed intrekken.

De #Lipglam Lanolin Lip Balm kost fullsize €9,99.

Wat vind jij van dit product?

8 Comments

 • Reply
  Meike
  17 april 2015 at 07:14

  Heel erg mooi geschreven! De foto’s zijn erg mooi met die pareltjes.

 • Reply
  Iris | Todayslipstick
  17 april 2015 at 07:46

  Ik ben benieuwd naar dit product, klinkt erg fijn!
  Liefs, Iris

 • Reply
  naomiinwonderland
  17 april 2015 at 09:20

  Klinkt echt geweldig, ik vind het niet zo erg dat je het moet “warm” maken voor je het kan gebruiken, ik vind het wel leuk dat het zo natuurlijk is!

  • Reply
   Suzanne
   17 april 2015 at 17:57

   Het is inderdaad geen ramp, maar in het begin duurde het best lang voordat hij eindelijk een beetje vloeibaar was. In de winter duurt het dus wel een stuk langer vooral als je hem in je tas hebt zitten en er mee buiten rondloopt.

 • Reply
  polyeetang
  17 april 2015 at 10:04

  Ziet er goed uit! Ik ben echt verslaafd aan labello en andere lipproducten, misschien dat ik deze ook snel ga aanschaffen voor in mijn lijstje!

  • Reply
   Suzanne
   17 april 2015 at 17:57

   Het is echt een fijn lipproduct, zeker de moeite waard. Ook nog eens multi functioneel!

 • Reply
  L’Occitane Advent Kalender – dag 14 – 19 | S-Diary
  20 december 2015 at 06:01

  […] lipbalm moest ik meteen uitproberen en wat een heerlijk product. Hij doet me een beetje denken aan #LipGlam Lanolin Lip Balm. Hij voelt ook een beetje aan zoals die lipbalm en daar schreef ik een super positieve review […]

 • Geef een reactie