Beauty & Mode

Jelly Pong Pong

IMG_5866Nu de dagen steeds langer zijn, heb ik ook zin om me helemaal op te doffen. Een mooie gezonde kleur op het gezicht en de lippen kan dan niet missen voor mij. Een kleurtje, daar hou ik wel van en daar komen deze twee paletten goed van pas. Het is namelijk een viertal kleurtjes voor op de lippen en als blush en een sun duo bronzer. Vandaag review ik dus twee producten van Jelly Pong Pong. Kijk je mee?

Jelly Pong Pong Supermodel StainIMG_5869

De supermodel Stain is een product voor je wangen en lippen in één! He product bestaat o.a.  uit een Ceramide Complex dat de huid hydrateerd en de elasticiteit van de huid verbetert. De Wild Rose Wax helpt bij het genezen van schrale en droge lippen. Het doosje bevat verschillende kleurtjes die een mooie gloed geven op je wangen en lippen. 

Het is dus geschikt voor de lippen en de wangen en het geeft niet alleen een mooie gloed maar heeft ook nog een aantal verzorgende werkingen. Nou, dat kan niet beter!

IMG_5871Geen minerale oliën, met Ceramide Complex, met Rose Wax en hydrateerd. Op de achterkant staat er puntsgewijs wat er niet inzit en wat hij zou moeten doen en welke producten er wel in zitten. Wat hij doet en waardoor dit wordt veroorzaakt werd net ook al gezegd over het product zelf.

IMG_5873Het is een klein doorzichtig doosje met vier kleurtjes. Er zit een kwastje bij voor de lippen wat je zou kunnen gebruiken. Dit heb je wel echt nodig want als je iets dikkere vingers hebt dan ik, kun je er al niet met je vinger bij het product. Ook is het hygiënischer om een kwastje te gebruiken.

IMG_5875Dit zijn de vier kleurtjes. Een bruine kleur met een beetje perziktoon, een roze kleur, een hele licht roze kleur en een knal rode kleur. Als het veel kleur af geeft dan is de rode kleur misschien iets te heftig voor op de wangen. Op de lippen zou hij dan wel heel mooi zijn, lijkt me. Een natuurlijke rode kleur op de lippen en absoluut niet te overdreven. Even swatchen!

IMG_5878De swatches. Ik ben erg tevreden. Het geeft mooi kleur af. De bruine kleur, is nu alsnog bruin maar neigt iets meer naar de perzik kleur. Ook de eerste roze kleur is erg mooi voor op de huid. De tweede roze kleur is heel licht, maar alsnog goed te zien. Je zou dit ook een beetje op je junkbeenderen aan kunnen brengen voor een meer highlighter effect, hij is denk ik ook heel mooi op de donkere huid. De laatste rode kleur, neight hier net iets meer naar roze, maar absoluut een prachtige kleur! Je zou deze voorzichtig aan moeten brengen en telkens op moeten bouwen, want het kan al gauw te veel zijn. Op de lippen, prachtig!

Jelly Pong Pong Caribbean Sun Duo Bronzer IMG_5870

Deze geurvrije blush & duo bronzer bestaat uit vocht inbrengende mango butter en argan olie. De duo bronzer zorgt voor een stralende, sunkissed gloed op je gezicht.

Ook dit product moet verzorgend zijn voor je gezicht, dat is al een hele belofte voor een poeder product. Bij een crème product kan ik me daar nog iets bij indenken, maar een poederproduct dat vocht inbrengend is.

IMG_5883Wat extra informatie op de achterkant.

IMG_5886Het is een rond blikje met daarin de twee kleurtjes. Het blikje is zwart met witte letters erop.

IMG_5884 - kopie
IMG_5888De twee kleurtjes. De kleuren lijken heel erg veel op de Supermodel Stain van hierboven. Dezelfde bruine kleur met een beetje zo’n perzik toontje en een licht roze kleur. Mooie kleuren voor een zomerse look.

IMG_5891De swatches. De bronzer heeft een mooie kleur waarmee je kunt shapen. Wel is het een beetje oppassen geblazen met teveel kleur. De roze kleur is weer mooi licht maar wel heel mooi in combinatie met de bronzer op de huid. Ook is de lichte roze blush heel mooi als je een beetje getint bent. De pigmentatie is super!

IMG_5892Beide producten van Jelly Pong Pong zijn me goed bevallen. De eerste aanraking met dit Engelse merk is zeker goed bevallen! De items zijn online verkrijgbaar via de webshop, houd er wel rekening mee dat het Engelse prijzen zijn. Zo is de Supermodel Stain kost  $19.20 en de Caribbean Sun Duo Bronzer $30.00, dus zo rond de €20,00 tot €30,00. Ik ben erg tevreden, het ziet er ook zo schattig uit! Hihi!

Heb jij ooit gehoord van Jelly Pong Pong?

12 Comments

 • Reply
  creabeaatje34
  6 april 2015 at 09:35

  Ik had er nog nooit van gehoord, maar een hele leuke review 🙂

 • Reply
  Suzanne
  6 april 2015 at 10:29

  Inderdaad, ook leuk om cadeau te geven.

 • Reply
  Meike
  6 april 2015 at 10:35

  Wat een schattige producten. Heel mooi en goed geschreven. Een tip, misschien geen foto’s maken op je arm als er een blauwe plek zit. Ziet er een beetje vreemd uit. Met bijvoorbeeld concealer is dat wel heel goed. Verder een super review en mooie foto’s hoor.

  • Reply
   Suzanne
   6 april 2015 at 10:38

   Dankjewel, ook een goede tip, maar het is een ader. Bij mij zijn mijn aders heel erg blauw en liggen ze ook dicht op de huid. Ik hou hier echt zoveel mogelijk rekening mee of vraag mijn zusje voor haar arm om te swatchen.

   • Reply
    Meike
    6 april 2015 at 10:57

    Ow sorry!! Excuses, dat was echt niet de bedoeling.

    • Reply
     Suzanne
     6 april 2015 at 10:59

     Maakt niet uit meid! Je comments zijn altijd positief en lief en een tip is dan ook altijd welkom. Kan gebeuren.

 • Reply
  naomiinwonderland
  6 april 2015 at 11:46

  Nog nooit van gehoord maar het ziet (en klinkt) alvast geweldig! Vind de verpakking ook wel heel erg lief 🙂 XO Naomi in Wonderland

  • Reply
   Suzanne
   6 april 2015 at 11:47

   Ja, heel lief en subtiel! Ik heb rondgekeken in de webshop en daar vind je ook geweldige producten

 • Reply
  BlogbyDenisee
  6 april 2015 at 11:50

  Wat leuk 🙂

 • Reply
  BeautyblogLaura
  6 april 2015 at 12:31

  Ik kende het merk niet maar het lijken me erg fijne producten xx

 • Geef een reactie