Beauty & Mode

Pink Tease After Dark Eye Shadow

IMG_5852

IMG_5851Sindskort heb ik een abonnement op de PrettyBox en daar komen hele leuke producten in terecht en zo komen ze daarna ook bij mij. Ik vind het altijd leuk om nieuwe producten te ontvangen en ze daarna ook voor jullie te testen. Zo zat er ook dit palette in van Pink Tease – After Dark Eye Shadow. Kijk je mee voor mijn review?

IMG_5858Dit is het palette. Ik kende zelf het merk nog niet, Pink Tease, maar na wat research ben ik erachter gekomen dat het een budget merk is wat onder andere te koop is bij budget winkels en Big Bazar. Zo kost ‘After Dark Eye Shadow’ €2,50.

IMG_5859Het palette bestaat uit vijf kleuren. Een witte highlighter, een grijze kleur met witte puntjes, twee donker grijze kleuren en nog een pikzwarte kleur. Het is dus een palette waar je een flink Smokey eye kunt maken. Ik mis dan eigenlijk nog een lichtere keur voor op het bewegend ooglid, maar misschien is de tweede kleur hier ook heel erg geschikt voor.

IMG_5860 - kopieDe swatches. Wauww! De pigmentatie is echt super goed. Zelfs de eerste kleur geeft een heleboel kleur af en springt dus echt van je wenkbrauwbot af. De tweede kleur is ook heel erg apart, maar wel kruimelig. De drie donkerste kleuren zijn allebei erg donker, je ziet niet veel verschil tussen de kleuren waardoor je ook niet heel veel diepte verschil kan creëren.

Wil je de oogschaduw van je huid afhalen, dan moet je dit zeker met make-upremover doen want met alleen water gaat het er niet goed af. Het lijkt wel longlasting!

IMG_5851
Ik ben erg tevreden over het palette. De kleuren hebben een goede dekking en brengen gemakkelijk aan. Alleen de tweede kleur is iets kruimelig en moet je zeker niet te veel van aanbrengen. Voor €2,50 is het zeker een goed palette.

Draag jij ooit smokey eye’s?

6 Comments

 • Reply
  Meike
  24 maart 2015 at 06:18

  Wat een mooi palette! Goede foto’s en duidelijke uitleg.

 • Reply
  catelijnesmaling
  24 maart 2015 at 11:03

  Ziet er mooi uit!

  • Reply
   Suzanne
   24 maart 2015 at 18:42

   Inderdaad, het is een erg mooi palette. Nog niet zo vaak gebruikt, maar wel perfect voor een smokey eye.

 • Reply
  naomilovesyou
  24 maart 2015 at 15:05

  Ziet er echt een goed palette uit, zeker voor die prijs! xo // Naomi in Wonderland

  • Reply
   Suzanne
   24 maart 2015 at 18:44

   Inderdaad. Ik weet niet of je geabboneerd bent op de beautybox. Hier zat hij bij en heb je altijd leuke nieuwe dingetjes om uit te proberen. Liefs. Suzanne

  Geef een reactie