Beauty & Mode

Essence Longlasting lipstick Nude

IMG_5926Ik draag bijna altijd lipsticks. Ik heb niet direct een hekel aan een lipglossje, maar ik merk wel dat ik er minder vaak naar grijp. Ik grijp toch vaak naar een lipgloss, zeg maar gerust 9 van de 10 keer. Ik heb dan ook nooit genoeg lipsticks. Essence kwam met vijf nieuwe lipsticks, allemaal longlasting nude lipsticks en die heb ik eerlijk gezegd nog bijna geen. Vaak toch met een heleboel kleur, dus deze moest ik hebben. Vandaag review ik de vijf lipsticks voor jullie.

IMG_5929Dit zijn de lipsticks. De lipsticks hebben geen zwarte huls, maar allemaal de kleur van de lipstick. Op deze manier herken je meteen je lipstick aan de kleur.

IMG_5932De collectie bestaat uit vijf lipsticks. Van licht roze en beige tot bruin. Ik ben meteen benieuwd naar de lipsticks; nude, longlasting en ook nog eens hele lichte kleuren.

IMG_593301 Wearing Only A Smile

De eerste kleur is een licht roze kleur. Ik vind het zo een hele mooie kleur, ik twijfel alleen of hij niet te licht is op de lippen. Door de lichte kleur benadrukt hij de velletjes op je lippen en ook heeft hij een glansje.

IMG_593702 Porcelain Doll

De tweede kleur is een beige tint. Ik vind het een hele mooie natuurlijke kleur, hij maakt je niet te bleek en is ook absoluut niet flets.

IMG_593803 Come Naturally

De derde kleur is een beige / paarse kleur. Ik vind het een hele mooie kleur. De dekking is goed en ook zie je geen onnodige velletjes. Ondanks de paarse kleur staat hij heel natuurlijk.

IMG_594304 It’s Nude Time!

Deze lijkt heel erg veel op de eerste kleur. Hij is ook heel erg licht, maar heeft geen roze tint maar meer beige. Helaas benadrukt It’s Nude Time! ook heel erg de velletjes en de lijntjes in je lippen.

IMG_594805 Cool Nude

Ook dit is een prachtige kleur. Hij is ook wat donkerder en laat je lippen net iets meer opvallen, maar vooralsnog wel natuurlijk. De dekking is heel mooi, een prachtige lipstick.

IMG_5954Dit zijn de swatchen op de arm. De eerste en de vierde kleur zijn bijna niet te zien, zo licht zijn ze. Dit zijn dan ook de twee lipsticks die tegenvallen op de lippen doordat ze velletjes benadrukken. De andere drie lipsticks zijn prachtig, geven een mooie dekking en hebben een natuurlijke kleur.

IMG_5952
Helaas ben ik niet te spreken over alle vijf de lipsticks, maar voor de drie die ik wel goed vind, zou ik echt de winkel in rennen om ze aan mijn stash toe te voegen. Alle vijf de lipsticks voelen heel zacht aan op de lippen, je zou de lichtste kleuren misschien ook aan kunnen brengen onder een lipgloss waardoor de velletjes niet op vallen.

De lipsticks blijven ongeveer twee uur op de lippen zitten, daarna zou ik ze even opnieuw aanbrengen. Door de zachte textuur slijten ze snel van je lippen af, maar dat vind ik niet erg als ze een mooi effect hebben en je lippen niet uitdrogen zoals veel longlasting producten.

De Essence Longlasting Lipstick Nude zijn verkrijgbaar voor €2,39 bij de Kruidvat.

Wat vind jij van de nude lipsticks?

 

27 Comments

 • Reply
  Meike
  21 maart 2015 at 08:54

  Leuke lipsticks. Het is allemaal erg duidelijk geschreven en mooie foto’s heb je erbij gebruikt.

  • Reply
   Suzanne
   21 maart 2015 at 08:57

   Dankjewel Meike.

   • Reply
    Meike
    21 maart 2015 at 09:53

    Graag gedaan Suzanne. Je bent een hele goede blogger.

    • Reply
     Suzanne
     21 maart 2015 at 09:54

     Dankjewel! Fijn compliment.

 • Reply
  Todayslipstick
  21 maart 2015 at 08:54

  Mooie swatches, nummer 3 en 5 spreken mij het meest aan. Deze ga ik in de winkel zeker even bekijken.
  Liefs, Iris

  • Reply
   Suzanne
   21 maart 2015 at 08:58

   Dat is denk ik voor de meeste, en donkere nude lipstick. De kleur daarvan vind ik zelf ook erg mooi.

 • Reply
  creabeaatje34
  21 maart 2015 at 09:36

  Dat is niet duur, voor zo’n goede lipstick 🙂

  • Reply
   Suzanne
   21 maart 2015 at 09:39

   Inderdaad. Lekker budget voor een goede lipstick, twee iets minder, maar de rest is geweldig!

 • Reply
  naomilovesyou
  21 maart 2015 at 12:14

  Heel goede & duidelijke review. Voor die prijs zijn die drie die je dan wel goed vind echt de moeite waard om te kopen. xo // Naomi in Wonderland

  • Reply
   Suzanne
   21 maart 2015 at 14:58

   Dankjewel Naomi. Mooi compliment.

 • Reply
  eachscarhasastory
  21 maart 2015 at 14:22

  Wat duidelijk weer! Fijn dat er in ieder geval drie bijzitten die je goed vindt! xoxo

 • Reply
  lizahamidi
  21 maart 2015 at 15:35

  Omg so cool ! I really love your blog.
  Would you mind checking out my blog ? It would mean the world to me 🙂
  x Liza.

  • Reply
   Suzanne
   29 maart 2015 at 17:24

   Thankyou! Love your comment.

 • Reply
  Ellemieke
  21 maart 2015 at 18:33

  Mooi artikel, hele duidelijke foto’s. Ik vind de lipsticks er ook heel mooi en natuurlijk uit zien, fijn dat er een paar goede tussen zitten!

  • Reply
   Suzanne
   21 maart 2015 at 19:10

   Dankjewel. Ik focus me veel op de artikelen en de foto’s, ik wil namelijk dat het er allemaal goed uitziet. Ik gebruik de lipsticks nu echt regelmatig. Net niet elke dag want ik hou ook wel van een kleurtje.

 • Reply
  junetwonl
  21 maart 2015 at 21:31

  ze zien er goed uit!

 • Reply
  beautybloglaura
  21 maart 2015 at 21:39

  Wauw! ik houd echt van deze nude lippenstift xx

 • Reply
  Lilia | NAPPY HAIRZ
  22 maart 2015 at 09:49

  Ze zien er goed uit, maar blijf toch een zwak houden voor MAC, haha. xo

  • Reply
   Suzanne
   22 maart 2015 at 09:51

   Snap ik! De producten van MAC zijn ook echt pareltjes.

 • Reply
  MY TOUCH OF GOLD
  25 maart 2015 at 10:39

  Wauw, hele mooie kleurtjes!

  • Reply
   Suzanne
   25 maart 2015 at 18:31

   Inderdaad. Ik gebruik ze nu ook dagelijks, met een beetje afwisselen met wat opvallendere lipsticks en wat meer kleur.

 • Reply
  Stephanie
  16 juli 2015 at 16:12

  Dit zijn mooie kleurtjes! Zelf gebruik ik erg vaak nude lipsticks!

 • Reply
  De truc van elke dag een andere lipstick | S-Diary
  17 juli 2015 at 06:01

  […] Essence Longlasting Lipsticks Nude […]

 • Reply
  Precies 1000 blogposts | S-Diary
  2 januari 2016 at 23:40

  […] Essence Longlasting lipstick Nude […]

 • Geef een reactie