Beauty & Mode

Catrice Nude Purism Collectie

IMG_5957Catrice is maart gekomen met een geweldige, nieuwe, limited edition collectie. De collectie Nude Purism staat voor de nude, subtiele en pastelkleurtjes en een hele mooie natuurlijk glow. De collectie bestaat uit een aantal geweldige items waar ik heel benieuwd naar ben. De uitstraling ziet er in ieder geval al geweldig uit en hierdoor word je ook meteen nieuwsgierig naar de rest, het daadwerkelijke product. Kijk je mee voor mijn review?

De collectie bestaat uit:

 • Nude Eye Colour Quattro – €4,59
  01 Naked Brown & 02 Taupe-Less
 • Gentle Lip Colour – €4,59
  01 Barely Pink – 02 Silky Rose – 03 Delicate Rosewood – 04 Nearly Nude
 • Pure shimmer highlighter – €4,59
 • Nude Nail Laquer – €2,99
  01 Taupe-Less – 02 Barely Pink – 03 Pure Blue – 04 Naked Brown

Dit zijn alle items uit de collectie. Alle producten zagen er stuk voor stuk mooi uit, mooie kleuren, pastel en nude, maar toch iets van kleur zoals de blauw en roze tinten. Ik heb 4 items aangeschaft om vandaag voor jullie te reviewen en ben heel erg benieuwd naar de producten.

Wat Catrice zelf zegt over de limited edition collectie:
Zacht. Elegant. Fris. In de lente van 2015 is de interactie tussen transparante stoffen en prachtige, vloeiende lijnen een belangrijke trend. Zachte nudetinten, gebroken wit, zand en roze gaan hand in hand. Elegant, all-over nude spelt een belangrijke rol in de collecties. Nieuwe interpretaties van jaren ’90 mode overtuigen dankzij hun pure minimalisme. De Limited Edition “Nude Purism” by CATRICE vertaalt deze trend in perfecte “no make-up” ofwel “nude looks”; een subtiele en vrouwelijke look die op alle catwalks zichtbaar is. In maart 2015 biedt deze limited edition schitterende quattro oogschaduwen, lipsticks met een glossy finish en nagellak in taupe, koffie, rosé en koel lichtblauw. Nude zet de toon – by CATRICE.

Nude Eye Colour Quattro in Naked BrownIMG_5966Dit is het palette. Het bestaat uit een viertal kleuren, wat de naam ook al verraad. Dit palette is er in twee varianten, dit palette bestaat uit een mooie beige highlighter kleur (ook mooi op het bewegend ooglid), een parelmoer roze kleur, een fellere blauwe tint en een bruin tint. Het andere palette bestaat uit twee donkere bruinen, een highlighter en een fel roze kleur.

IMG_5967

IMG_5968De kleuren spreken mij in ieder geval direct aan. De blauwe kleur valt er een beetje buiten, maar wel geeft dit een heel leuk effect in een look. Je kunt dit bijvoorbeeld mooi meenemen in de arcadeboog of een lijntje mee zetten op de onderste wimperrand gecombineerd met de bruin tint. Je kunt hier mooi mee spelen.

IMG_5973 - kopieDe swatches! Op de vingertoppen zie ik al dat de pigmentatie erg goed is. Vooral de blauwe kleur springt er mooi uit.

IMG_5974Ook hier zie je dat de pigmentatie redelijk aan de goede kant is. Wel vind ik het jammer dat er drie lichte kleuren zijn en een medium bruin, er had best nog wel een tint donkerder bij gemogen waardoor je meer diepte zou kunnen creëren.

Pure Shimmer Highlighter IMG_5961 Naar deze highlighter was ik meteen benieuwd. Hij ziet er prachtig uit, een mooie kleur, een warme, nude kleur die je een hele mooie, zomerse gloed geeft. Ook heeft hij een heel mooie structuur waardoor hij extra speciaal is. Ik ben fan, maar eerst even testen!

IMG_5962

IMG_5964Hier zie je mooi het honinggraad effect, heel erg mooi. Het geeft een speels effect maar tegelijkertijd ziet het er ook heel speels uit.

IMG_5979Ik vind de pigmentatie erg goed, het heeft een heel mooi parelmoer effect op je junkbeenderen. Het ziet er heel mooi uit, heel natuurlijk maar toch een aanwezige glans. Hij is niet zo warm als ik had verwacht maar met een warme blush is hij prachtig en komt hij zeker goed tot zijn recht.

Nude Nail Laquer in Pure Blue & Barely PinkIMG_5971Allebei zijn het hele zoete, lieve kleurtjes. Heel licht maar absoluut heel erg mooi. Je moet er wel echt van houden, ben ik me van bewust. Hele mooie pasteltinten en perfect voor de lente en de zomer. Allebei de lakjes dekken met 2 laagjes.

IMG_5960
Ik ben erg tevreden over de producten. Ik vind het jammer dat er in het palette niet een extra donkere kleur bevat, maar ondanks dat is het allemaal geweldig, De pigmentatie en ook de dekking van de lakjes is geweldig. Lekker budget maar echt de moeite waard!

Wat vind jij van de nieuwe limited edition collectie van Catrice?

No Comments

 • Reply
  creabeaatje34
  18 maart 2015 at 09:36

  Het ziet er goed uit, ik ben om 🙂

  • Reply
   Suzanne
   18 maart 2015 at 14:58

   Dankjewel. Het zijn ook geweldige producten!

 • Reply
  eachscarhasastory
  18 maart 2015 at 15:57

  Wat een mooie kleurtjes! Toch maar geld uitgeven dit weekend dan… 😉 xoxo

  • Reply
   Suzanne
   18 maart 2015 at 16:25

   Veel plezier. Goede keus deze items

 • Reply
  Lotte
  18 maart 2015 at 18:25

  Wauw, leuke producten. Ik vind de highlighter erg mooi, de oogschaduw valt me een beetje tegen maar prima voor het geld.

  • Reply
   Suzanne
   18 maart 2015 at 18:26

   Dat is inderdaad ieder zijn eigen smaak. ik vind hem wel mooi, de kleurtjes zijn lekker licht dus je kunt er wel mee spelen voor de zomer. Ook als je niet zo van de opvallende ooglooks bent, is het palette zeker geschikt.

 • Reply
  Jolet
  18 maart 2015 at 19:42

  Ik vind het echt een mooie collectie!

  • Reply
   Suzanne
   18 maart 2015 at 19:45

   Dat ben ik helemaal met je eens. Zo krijg je weer zin in de lente en zomer.

 • Reply
  junetwonl
  20 maart 2015 at 13:29

  echt een mooie collectie he!

 • Geef een reactie