Over Suzanne

Suzanne Elisa is een Beauty, Fashion & Lifestyle blog met een persoonlijke touch. In 2012 ben ik gestart met mijn persoonlijke blog, toen nog onder een andere naam, maar in 2016  ben ik een grote verandering ondergaan en begonnen met bloggen op Suzanne Elisa en in 2017 heeft de blog ook een geheel nieuwe uitstraling gekregen. Op Suzanne Elisa deel ik mijn gedachtes en ervaringen om jouw inspiratie te geven als jonge vrouw en alles wat hier bij komt kijken. Ik voorzie je van de laatste fashiontrends, fijnste producten en lekkerste recepten.

Waarom Suzanne Elisa? Ik wilde graag een persoonlijke blog waar ik mijn ervaringen en gedachtes kan delen en waar je direct van af ziet dat het persoonlijk is door de kleine details op de blog. Suzanne Elisa is dan ook een combinatie van mijn eerste en derde naam, persoonlijker dan dit kan het dus niet! Daarnaast komt de persoon achter de blog ook altijd terug op de blog door de persoonlijke foto’s en verhalen. Ik neem je mee met dagjes weg, deel outfits met je en op mijn social media channels geef ik je ook een kijkje achter de schermen.

Wie is Suzanne? Wie is nou die persoon achter Suzanne Elisa? Ik kan het je in een aantal steekwoorden vertellen. Brabander – Theedrinker – Knuffelkont – Zoetekauw – Koukleum. Ik ben een 19e jarige Brabantse die onwijs houdt van bloggen en alles wat hierbij komt kijken. Naast dat ik me bezighoudt met mijn blog, ben ik afgestudeerd als Persoonlijk Begeleider van Specifieke Doelgroepen en studeer ik Pedagogiek. Wil je meer te weten komen van mij, houdt dan de blog en de social media channels in de gaten. Instagram, Facebook & Pinterest.

Nog meer vragen, je kunt altijd een bericht sturen naar info@suzanne-elisa.nl of check de contactpagina.