Ook producten testen?

Voor Suzanne-Elisa.nl test ik ontzettend veel producten. Make-upproducten, shampoo’s of de perfecte deodorant! Ik kan het helaas niet allemaal in mijn eentje testen en natuurlijk is ook elke huid en elk lichaam anders. Daarom heb jij de mogelijkheid om met mij mee te testen! Voor Suzanne-Elisa.nl ben ik namelijk opzoek naar testpersonen om de nieuwste producten te testen.

Hoe werkt het testpanel

Voordat we beginnen, kun je je aanmelden voor het testpanel door dit formulier in te vullen. Hierin vul je een aantal gegevens in, want zodra ik een of meerdere producttesters zoek, ontvang je een mail van me. Lijkt het je wat om het product te testen, reageer dan zo snel mogelijk en dan stuur ik het product naar je op en kun jij aan de slag met testen.

Ik mag gaan testen! Wat nu?

Het product wordt toegestuurd en ontvang je gemakkelijk thuis, daarom is het ook belangrijk dat je de juiste contactgegevens invult. Deze zal ik bij het eerste mailcontact ook even met je controleren. Je ontvangt het product thuis toegestuurd. Zodra je het product hebt ontvangen, heb je 2 weken de tijd om het product rustig te testen. Is het een product dat langere tijd getest moet worden, dan zal ik dit met je communiceren en krijg je een andere deadline. Daarnaast stuur ik je een korte vragenlijst toe over het product dat je kunt invullen. Daarnaast lijkt het me erg leuk als je foto’s met me deelt, die ik ook kan gebruiken in de blogpost. En blog jij zelf ook? Laat dit ook zeker weten, dan kunnen we dit vermelden bij je review.

Jouw eerlijke mening word absoluut op prijs gesteld. Heel erg veel succes met het testen van alle producten!