MIJN #BEAUTYCHALLENGE21

Dit boek verandert je leven in slechts 21 dagen! Dat staat op de achterkant van het boek in dikgedrukte letters,
genoeg reden om dit boek te gaan lezen dus en misschien er inderdaad iets mee te doen! Een leuke uitdaging om aan te gaan voor de komende 21 dagen en daarnaast ook mee bezig te zijn op de blog. Ik ga jullie dus meenemen in deze 21 dagen challenge die mijn leven zou moeten veranderen. Benieuwd? Anders ik wel! 

Op de blog ga ik jullie meenemen in mijn 21 dagen challenge die mijn leven zal moeten veranderen. Een challenge waarin ik de uitdaging aanga en in slechts 21 dagen zelfverzekerder en daarmee mooier en gelukkiger zal zijn. Een challenge waarin ik mezelf blijf, maar iets meer op het gebied van style te weten zou moeten komen en hoe ik hier precies mee leer omgaan. Op deze pagina kun je alles volgen van dit proces, eventueel mee doen met de #BeautyChallenge21 of nieuwsgierig worden naar mijn proces en het boek.

Over de Style Guide Get Gorgeous

Get Gorgeous is een boek geschreven door Christel Vatasso en haar vriend en zakenpartner Pascal Loperena. Een boek dat je samen hebt geschreven met je vriend, hoe onwijs gaaf is dat! Het boek staat vol met praktische tips van bekende topmodellen, designers, stylisten en celebrities waarmee jij de komende 21 dagen aan de slag kunt om zelf te gaan en je eigen stijl te ontdekken en hiermee de juiste garderobe samen te stellen. Buiten tips rondom style, staan er in het boek ook vele tips over haarverzorging, kapsels, make-up, verzorging van je huid, fotografie en inrichting van je huis. Door dit boek haal je het beste uit jezelf en dat willen we toch eigenlijk allemaal? Het boek is opgedeeld in 21 dagen en elke dag ga je weer met iets nieuws aan de slag om uiteindelijk tot de meest leuke en stijlvolle versie van jezelf te zijn.

Mijn #BeautyChallenge21

Alle 21 dagen zal ik met je doorlopen en deze kun je (zodra ze online staan) hier in een lijstje vinden. Het kan dus zijn dat niet alle delen al op de blog staan, maar deze komen er aan!

Ben je ook benieuwd wat deze style guide voor jou kan betekenen en wat jij er voor jezelf uit kan halen. Get Gorgeous is verkrijgbaar voor €20,00 bij Bol.com.